Dáváte už dětem tenisky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7391
6.3.23 20:20

U nás za zítra hlásí ráno -1, odpoledne +6… zatím zimní boty… až bude ráno těch 5-6stupnu a odpoledne k deseti tak pak dostane celoročky… Ale v lednu je nosila párkrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32918
6.3.23 20:23

U nás dneska i včera sněžilo, takže ani omylem. Nosíme převážně zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.3.23 20:27

Ještě ne, u nás ráno ještě mrzne, dneska padal i sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
6.3.23 20:29

Dětem ne, sama už jsem si je párkrát vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
6.3.23 20:32

Syn nosí tenisky celou zimu, ale je mu 16. :lol:

Jinak u nás byla dnes šílená chumelenice, malým dětem bych ještě nechala zimní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
6.3.23 20:32

Triletemu bych nedala, dvouletakovi stridam celorocky a zimni zateplene, skoropubertak obouva zimni boty jen když mu to prikazu a tvarim se zle (když už je pod nulou, mrzne, nebo hodně sychravo a on si zas bere tenisky :roll: ) :lol: sama jsem si tenisky dnes vzala, ale mají celkem vysokou festovni podrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
6.3.23 20:54
@Titty píše:
Syn nosí tenisky celou zimu, ale je mu 16. :lol:Jinak u nás byla dnes šílená chumelenice, malým dětem bych ještě nechala zimní boty.

Mám 15letého, za celou zimu nevytáhl jiné boty a bundu si vzal párkrát. Dnes ráno mínus 2 a šel v tričku a mikině. Já už to vzdala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
6.3.23 21:20

Ještě je brzo, ráno je kosa.. my nosíme zimní boty celá rodina ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
6.3.23 21:28

Ja starsimu synkovi zadne zimni nikdy nekupovala. Jsou mu 4. Proste kotnickove celoroky. Na bobovani "zdedil "snehule, ale to fakt musi byt snih. Sama taky nic zatepleneho nenosim, manzel tske ne.
Mladsi bude mi prvni boticky na jare, ale za rok budevtaky bez zimnich. Musi behat, aby se zahrali :lol:
Edit: Do hor bychom si teple boty vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
6.3.23 21:34
@Kristeeeen píše:
Chci se zeptat, dáváte už dětem tenisky? Mám syna 3 roky a furt přemýšlím jestli je už vytáhnout nebo jestli není brzy :lol:
..je brzy. Jedenactileta strida kozajdy s kotnikacema, normalne zateplenyma.
Vidam deti i dospely v keckach, ale prijde mi to trosku ujety, venku je furt zima..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
6.3.23 21:34

A nebo kdyz uz ne zimni, tak alespon prechodovky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
6.3.23 21:37
@Petra Star píše:
Ja starsimu synkovi zadne zimni nikdy nekupovala. Jsou mu 4. Proste kotnickove celoroky. Na bobovani "zdedil "snehule, ale to fakt musi byt snih. Sama taky nic zatepleneho nenosim, manzel tske ne.
Mladsi bude mi prvni boticky na jare, ale za rok budevtaky bez zimnich. Musi behat, aby se zahrali :lol:
Edit: Do hor bychom si teple boty vzali.
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.3.23 21:43
@Petra Star píše:
Edit: Do hor bychom si teple boty vzali.

My jsme na tom nějak podobně. Zimní kozačky nám k sukním a šatům. K riflim nosím tenisky. Zbytek rodiny taky nosí tenisky klidně v zimě. Ono toho sněhu moc není. Mráz nám nevadí. Několik sezón nezimujeme ani kola a koloběžky. Protože se používají i v zimních měsících. Ale my tak žijeme, fungujeme. Jsme otužilí. Nejsme náchylní na nemoci.
Kdo na to není zvyklý, tak může prochladnout. Já se v tomhle neshodnou ani s vlastní sestrou. Ona dle mého obléká děti, že jsou cibule balené. My dle ní málo. Protože to nehrotíme. Je to zvláštní v zimně se přizpůsobíme počasí chladnějšímu a v létě zas teplu.
Pro každého to ovšem není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.3.23 21:56

My ještě nemáme ani celoročky, natož tenisky. Obě holky jsou v zimních zatím, ale tento týden už budu asi objednávat celoročky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.23 22:01

Holky už tenisky obuly. Abych řekla pravdu, tak mají silnější podrážku než moje kozačky, tak na tom nic divnýho nevidím. Ale já je celkově nenavlíkám, celou zimu nosí pod bundou jen triko s dlouhým rukávem, mikinu přidávám až když je patnáct pod nulou….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková