Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak witt-international je nějaká pochybná nákupní Galerie z ciziny co jen přeposílá věci z Číny. To není ani e-shop a ani česká firma.
Běžně nakupuji u Bonprixu.. Tam už mám vyzkoušeno jakou velikost na sebe. Samozřejmě občas něco vrátím, ale to je asi všude.
Kvalita jde dolu vsude uz roky
. Ja kupuji na Vinted, second-hand mi nevadi, jen tam samozrejme nemas moznost vratit, kdyz nesedne. Pak Zalando no…ale da se na neco trefit treba i v Lidl shopu nebo na Tchibu.. zalezi, jestli resis znacky apod.
Nakupuji v bonprixu, ráda využívám slevy k tomu klubovou slevu a dopravu zdarma, tak docela ušetřím, oblečení nevracím, pokud se netrefím ve velikosti, je doma dost zájemců, tak to mám vyřešený. Ze začátku jsem se netrefila ve velikosti, ale teď už to mám vychytaný
Nejvíc mě mrzí že některý kousky oblečení se osvědčili a když jsme chtěli objednat znovu tak už to nemají.
@Cenarius píše:
Tak witt-international je nějaká pochybná nákupní Galerie z ciziny co jen přeposílá věci z Číny. To není ani e-shop a ani česká firma.
To je normální eshop jako bonprix.
Na bonprixu jsem párkrát nakoupila a kvalita mi nepřišla bůhví jaká, ale žádná hrůza taky ne. ![]()
Spíš objednávám v obchodech jako Sinsay, Reserved, Gate, Bezvasport, Factcool, Dragonsport…
Oblečení sedí.
Boty a sportovní oblečení nakupuji ve Sportisimu.
V Bonprixu jsem si objednala jednou při koroně, kalhotky které měly být skladem ke mě putovaly měsíc. ![]()
Taky nakupuji na bonprixu, nic jsem nikdy nevracela, ještě mám ráda Tchibo, občas i lidl shop.
@Sylvania 333 píše:
Spíš objednávám v obchodech jako Sinsay, Reserved, Gate, Bezvasport, Factcool, Dragonsport…
Oblečení sedí.
V Bonprixu jsem si objednala jednou při koroně, kalhotky které měly být skladem ke mě putovaly měsíc.
Sinsay je na dítě trochu menší než obvykle v té velikosti bývá. A Bonprix je někdy na dlouho. Bunda mi přišla dost brzo, ale taky už jsem čekala 3 neděle.
Spis bych doporučila Zalando. Tam bývá i hodnocení zákazníků
@Russet píše:
Sinsay je na dítě trochu menší než obvykle v té velikosti bývá. A Bonprix je někdy na dlouho. Bunda mi přišla dost brzo, ale taky už jsem čekala 3 neděle.
Ze Sinsay mám pro syna jen košili, spíš tam objednávám sobě, tak nevím.
Navíc mám hubené, dlouhonohé dítě, s velikostmi je to vždycky sázka do loterie.
Minulý pátek jsem mu koupila dvoje kalhoty vel. 164, Kik, Pepco, podobný střih. Jedny může nosit hned, ve druhých bude asi maturovat. ![]()
@Sylvania 333 píše:
Oblečení sedí.
V Bonprixu jsem si objednala jednou při koroně, kalhotky které měly být skladem ke mě putovaly měsíc.
A Bezvasport v poradku? Ja tam uz dlouho ocumuju šaty a ty ceny jsou tak nizky, až mam obavy ![]()
Bonprix objednávám, ale je fakt, že ta kvalita není nic moc. Často se to hned po prvním praní sežmolkuje. Na domácí oblečení mi to nevadí.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s oblečením z eshopů jako witt-international, bonprix, klingel a pod.? Líbí se mi tam některé věci, u každého z nich jsem i 1× objednala, ale byla jsem zklamaná (nesedí velikosti, kvalita vs cena u dražších kousků typu bunda, kalhoty). Tak nevím, jestli to byla náhody. U witt není ani recenze zákazníků, aby se člověk orientoval podle hodnocení jako u bonprixu, kde je oblečení většinou větší. Nebo nakupujete jinde? Kamenné obchody mám daleko, nemám moc času a když jsem tam naposledy byla, kvalita oblečení, které jsem si kupovala do práce jako např. Spencer a pod. šla dost dolů. Navíc i nabídka je mnohem horší. Postavu nemám zdaleka ideální: vel. 44-46 a je mi 40+, přesto nechci chodit oblečená jako babka. Díky anonym, nechci se veřejně přiznávat, že jsem „velká“.