Barefoot boty - jaké?

Eva.asdfghjkl
26.5.23 11:56

Barefoot boty - jake?

Ahoj, jake doporucite barefoot boty/letni tenisky pro zenu? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
26.5.23 12:03

Záleží kolik do nich chceš investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
26.5.23 12:15

Záleží na rozměrech nohy a kolik máš peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
26.5.23 12:21

Cenově příjemné dělá Merrell, dají se sehnat na Zalandu často v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.5.23 12:30

Kupovala jsem si podzimní BeLenka boty. Původně jsem myslela, že je to česká, teď koukám, že slovenská značka. Hodně široké v přední části. Jsem s nimi spokojená a dost mě překvapilo, jaký terén se v nich dá pohodlně jít (nejsem zrovna pírko, takže do země fest tlačím a furt dobrý). Dala jsem za ně teda asi 4tis.

Teď pokukuju i po nějakých letních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
26.5.23 12:36

Já mám RockSpring a jsem spokojená. Líbí se mi Merrell, ale nesedí mi, jsou mi úzké. Původně jsem si je chtěla koupit přes internet, pak jsem na ně narazila ve Sportisimu a když jsem je zkusila, tak jsem zjistila, že mi nesedí. Takže doporučuji vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
26.5.23 12:46

Záleží, jakou máš nohu. Mé dítě (ale už kupuju v dospělch velikostech) potřebuje úzkou patu a extra širokou špičku, nejlép sedí Fare Bare (ale jsou teda děsně ošklivé, na druhou stranu zase docela cenově příznivé). Já mám nohu úzkou a totálně v nich plavu a blbě se mi chodí. nosím Merrelly, baleríny mám od Kaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
26.5.23 12:50

Jo ale bacha u těch Merrellů, barefootových dělají jen pár modelů. Nejtenčí jsou asi vapor glove, já mám radši Move glove. Terénní mám Wrapt, u těch taky píšou barefoot, ale teda podrážku mají hodně silnou a tuží, ale parádně prostornou špičku, do terénu je miluju, ale barefootem bych je teda nenazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
26.5.23 12:59

@ugluk náhodou fare bare má letos pěkné novinky. Myslím i vzhledově. Třeba ty baleriny se stuhou. Já si koupila tenisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
26.5.23 13:04

@debra.morgan jako jo, zvolna se lepší, ale pořád je to v těch velkých velikostech taková hodně klaunská bota. My narazili loni u zimních, to se naštěstí dítko vešlo do Koelů, protože zimní si u Fare fakt nevybralo. Ale třeba kozačky mělo Fare bezkonkurenčí za tu cenu, to se jinde BF kozačka fakt nesežene - jednoduché, černé, kožené. Teď má na léto právě ty baleríny a pak nízké jednoduché černé polobotky ke kalhotám, ty ujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
26.5.23 13:15

Kecky nosím Anatomic, zimní BeLenka, celoročky Peerko, na turistiku Altra (nejsou BF, mají drop a odpruženou podrážku, ale nádherně širokou špičku). Sandále mám nějaké no name turistické, pěnová podrážka a tři pásky a drží xtou sezonu :) Mám širokou nohu s lehcem vyšším nártem, Peerka jsou na hraně, Vivo nesnesu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
26.5.23 13:41

Já miluju Leguány. Na nohách jak bačkory, dobře vypadaj, dají se prát a hlavně vydží a vypadají dobře i po roce dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25369
26.5.23 13:55

Mam rada Xero shoes a Merrel. Kupuju 38, ale reálně mam spis 37,5. A mám úzkou nohu. Mám balerinky, tenisky a letos i sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
26.5.23 14:12
@Lama Lama píše:
Já miluju Leguány. Na nohách jak bačkory, dobře vypadaj, dají se prát a hlavně vydží a vypadají dobře i po roce dvou.

Já miluju ty jejich ponožkoboty! Pravda, „ponožky za dva litry“, ale tahám to intenzivně dva roky (v zimě v tom tancuju), peru to v pračce a drží a dží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
26.5.23 14:36

Ja mam doma anatomic a peerka, peerka za me pohodlnější, hezčí, ale taky jednou tak drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková