Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, prosím vás jak odpovídají panske velikosti Tchibo? Dámské si kupuju pro sebe a beru jejich S, je mi akorát a kdybych něco zhubla, bude velké, přitom odjinud mám všechny kalhoty 40
trička S mi jsou akorát, ale určitě by mi byla velká, kdybych měla velikost 36, jakoze jsem už ji měla a vím, jak triko v té velikosti vypadá
. Normálně mám teď velikost M řekla bych.
No ale co ty panske věci? Je to podobne? Manžel má dost věci z Haemka a tam mám taky problém to utrefit
jednu bundu má xs a je mu úplně přesně, svetr M obtahly, mikiny M akorát, triko S akorat, ale už jsem vracela jedno S, co bylo fakt mrnave, onehdá jsem mu tam proto koupila trička a tilka M a ta mu byla tak obří, ze by se tam vešel dvakrát, totéž jedna bunda S, tak se to vracelo
je to taky větší jako to dámské, nebo odpovídá? Mám mu v tom Tchibu vzit S nebo M trika? Je menší postavy, ale ne zcela hubený 170/75 řekněme.
Ano, mužu vzit oboje a pak vrátit, ale pokud možno bych se tomu samozřejmě rada vyhnula, že ![]()
Dekuji ![]()
Tchibo miluji a mám to stejně. Kupuju o cislo menší, než jinde.
Chlapovi jsme kupovala jen boxerky a ponožky a ty sedí tak, jak je zvyklý.
Ale řídila bych se tabulku velikosti a chlapa změřila.
@Aries6 vidíš, ponozky jsem mu tak vlastně taky už kdysi brala a seděly vždycky akorát, ale proste toho oblečení se trochu bojim
ten se bude zas orfnovat, ze ho chci měřit
nevím, zda si troufnu ![]()
Tal oměř oblečení, co mu sedí. Ja už třeba šíři trika manžela mám v hlavě.