Pánské Tchibo - jak sedí?

14811
24.5.23 09:08

Pánské Tchibo - jak sedí?

Ahoj, prosím vás jak odpovídají panske velikosti Tchibo? Dámské si kupuju pro sebe a beru jejich S, je mi akorát a kdybych něco zhubla, bude velké, přitom odjinud mám všechny kalhoty 40 :lol: trička S mi jsou akorát, ale určitě by mi byla velká, kdybych měla velikost 36, jakoze jsem už ji měla a vím, jak triko v té velikosti vypadá :lol:. Normálně mám teď velikost M řekla bych.

No ale co ty panske věci? Je to podobne? Manžel má dost věci z Haemka a tam mám taky problém to utrefit :zed: jednu bundu má xs a je mu úplně přesně, svetr M obtahly, mikiny M akorát, triko S akorat, ale už jsem vracela jedno S, co bylo fakt mrnave, onehdá jsem mu tam proto koupila trička a tilka M a ta mu byla tak obří, ze by se tam vešel dvakrát, totéž jedna bunda S, tak se to vracelo :lol: je to taky větší jako to dámské, nebo odpovídá? Mám mu v tom Tchibu vzit S nebo M trika? Je menší postavy, ale ne zcela hubený 170/75 řekněme.

Ano, mužu vzit oboje a pak vrátit, ale pokud možno bych se tomu samozřejmě rada vyhnula, že :lol:

Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
24.5.23 11:08

Tchibo miluji a mám to stejně. Kupuju o cislo menší, než jinde.
Chlapovi jsme kupovala jen boxerky a ponožky a ty sedí tak, jak je zvyklý.
Ale řídila bych se tabulku velikosti a chlapa změřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14811
24.5.23 11:43

@Aries6 vidíš, ponozky jsem mu tak vlastně taky už kdysi brala a seděly vždycky akorát, ale proste toho oblečení se trochu bojim :lol: ten se bude zas orfnovat, ze ho chci měřit :lol: :P nevím, zda si troufnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.5.23 21:18

Tal oměř oblečení, co mu sedí. Ja už třeba šíři trika manžela mám v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková