Barefoot pro roční dítě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.22 08:56

barefoot pro roční dítě

Ahoj, máte někdo zkušenosti s barefoot značky Bobux a Bundgaard? První botky měl syn bobux a za nás fajn, byly to takové capáčky spíš. Teď už chodí, tak musíme na blížící podzim koupit nové botičky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
6.9.22 09:04

Dcera měla taky první botky Bobuxy
A druhé botky měla bundgaardy. Ale doporučuji spíš ty s tou gumovou podrážkou. Podzimní jsme měly ty bez gumové podrážky a moc ji neseděly… zimní jsme koupily ty s gumovou podrážkou a byly super :) letos určitě půjdeme do nich znovu :)

(Ty světlé jsou ty co nám nevyhovovaly.. ty tmavší jsme měly z kožíškem v zimní verzi a byly super :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 09:18

@Denny97 jee tak supr. Já právě zvažovala ty druhé 😀tak mám radost. Mně se i líbí vzhledově tak jsem si právě říkala že i na zimu s tím kožíškem by mohli být fajn.
Dáváte jenom barefoot nebo o jiný botky?

• Citovat
  • Upravit
1977
6.9.22 09:29

Mně Bundgaard přišly oproti jiným značkám neskutečně tvrdé. První měl syn taky Bobux, pak přešel na Jonap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 09:39
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.22 09:42
@Anonymní píše:
My mame tyhlehttps://www.littleshoes.cz/…avy-xplorer/?…

Ty máme teď taky jako první botičky ale chtěla jsem pořídit už něco více na podzim

• Citovat
  • Upravit
2217
6.9.22 09:56
@Anonymní píše:
@Denny97 jee tak supr. Já právě zvažovala ty druhé 😀tak mám radost. Mně se i líbí vzhledově tak jsem si právě říkala že i na zimu s tím kožíškem by mohli být fajn.
Dáváte jenom barefoot nebo o jiný botky?

Ty zimní jsou super.. za celou zimu nám ani jednou neprotekly a dcera měla vždy teplou nožičku :) a seděly fakt hezky.. letos je určitě bereme znova :)

No mám vždy jedny náhradní botky, které nejsou barefooty… ale moc je nedávám … :)

Na léto jsme měly Ef barefoot sandálky a Froddo pláťenky.. a taky super :)

Ale vždy jdeme botičky vybírat do specializované prodejny kde poradí a dobře poměří nožku :)

Příspěvek upraven 06.09.22 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.9.22 09:57

Barefoot chce vybirat hlavne podle rozmeru a tvaru nohy. Idealne si dojdi do nektere prodejny, kde tomu rozumi, at poradne zmeri nozku a doporuci.
Jedeme v bf u obou deti temer vylucne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
6.9.22 10:04

Nase deti maji jen barefoot, tedy alespon do toho skolniho veku, nez se dite zacne prilis prosazovat a porovnavat s kamarady. Ale vybirej hlavne dle tvaru nohy, dulezity je i sklon prstu a sirka nohy. U zimbich bot treba i tvar jazyka. Levnejsi boty nemaji chlopen a pak musis echt dobre srovnat jazyk. Ano, u rocniho to srovnas ty, u skolkoveho ditete to jiz neohlidas, tam se to musi ohlidat nakupem bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
7.9.22 07:33

Mrkni na insta profil mylerie.cz :) tam ti poradí, jaké jsou vhodné botky. U barefoot to s vyberem vhodne obuvi neni jentak ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková