Dětské boty Crocs, rozdílné velikosti

13
29.8.22 07:55

Dětské boty Crocs, rozdílné velikosti

Zdravím, máte někdo dítě (nebo znáte někoho), které má levou nožku trochu větší než pravou? Vím, že se to někdy stává. Jedna noha může růst rychleji a později se to srovná.
Mám krásné zimní boty Crocs, které mi dorazily v rozdílné velikosti (levá C12 a pravá C11). Bohužel jsem si toho všimla pozdě a už nešly vrátit. Nevím, co s nimi a je mi je líto vyhodit, tak zkouším, jestli by našly využití. PC vysoká, něco přes 1000Kč, už si přesně nepamatuji, mám je doma dlouho. Prodám za rozumnou cenu. Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
29.8.22 08:12
@mmmiska1 píše:
Zdravím, máte někdo dítě (nebo znáte někoho), které má levou nožku trochu větší než pravou? Vím, že se to někdy stává. Jedna noha může růst rychleji a později se to srovná.
Mám krásné zimní boty Crocs, které mi dorazily v rozdílné velikosti (levá C12 a pravá C11). Bohužel jsem si toho všimla pozdě a už nešly vrátit. Nevím, co s nimi a je mi je líto vyhodit, tak zkouším, jestli by našly využití. PC vysoká, něco přes 1000Kč, už si přesně nepamatuji, mám je doma dlouho. Prodám za rozumnou cenu. Hezký den všem.

Tak to reklamuj i když si prošvihla dobu na vrácení bez důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.8.22 08:13

A jak dlouho je mas? Podle me by se dali poslat zpet, at poslou zpet spravne velikosti..to neni na vraceni, ale spis na reklamaci? Zavolala bych do obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
29.8.22 08:24

Na reklamaci máte dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.8.22 10:47

Nejde to už reklamovat, mám je déle jak 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková