První botičky-malá velikost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.7.22 22:03

První botičky-malá velikost

Dobrý den mám problém dcera potřebuje první botičky ale má strašně malinkou nožičku bude jí 11 měsíců jakou má velikost přesně nevím ale zhruba má nožičku 9-9,5cm velkou opravdu ještě miminkovskou všude v dětské obuvi tady u nás a ro jsme byli minimálně v pěti krámech a všude mají první botičky většinou až od velikosti 18 a ty jsou jí velké tipla bych si že potřebuje 14 nebo 15 ale přesně to nevím nevíte o nějakém eshopu kde prodávají a mohla bych objednat botičky menší než 18? Děkuji za jakékoliv nabídky na stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
15.7.22 22:06

A ona už chodí? Nebo proč scháníš boty? Jinak v létě stačí na ven jako boty kožené capačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.22 22:08

@Netopirek ano už chodí a capáčky jí jsou taky veliké kde je uvedeno velikost 0-6 měsíců a navíc v nich chodí špatně nechci aby šmajdala potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8612
15.7.22 22:11

Teď určitě nepotřebuje boty. Je teplo a většinou i sucho, kup ji kožené capáčky. Dcera v nich chodila celý léto, začala chodit někdy v červnu. A boty jako fakt boty měla až snad v říjnu. Velikost jsem teda neřešila, ona fakt není popelka, ale ty capáčky se dělají fakt maličký, tam určitě seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.22 22:12

@Midaku tak děkuji zkusim sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.7.22 22:15
@Pája123456789 píše:
@Netopirek ano už chodí a capáčky jí jsou taky veliké kde je uvedeno velikost 0-6 měsíců a navíc v nich chodí špatně nechci aby šmajdala potom

Jak velké? můžeš to vyfotit? V tomhle věku šmajdají všichni. Nemají ještě posílené svaly. Když jí dáš pevné boty, tak místo posílení svalů si nohy zvyknou na oporu a nezesílí.
V botách i capačkách musí být minimálně 6mm prostor na pohyb prstů.
Nohu ji změř tak, že ji postavíš na papír a obkreslíš nohu. Tužka přitom musí být kolmo k papíru.
A v tomhle počasí by jí venku stačili i jen ponožky. Čím později začne nosit boty, tím lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.22 22:21

@Netopirek takže na boty je ještě brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
15.7.22 22:21

Boty se mají dávat až tři měsíce po začátku chůze. Do té doby capáčky.

• Citovat
  • Upravit
15.7.22 22:22

@Kolicek95 to jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
15.7.22 22:22

Nechala bych usit capacky na miru, nebo ted na leto u nas frci i u temer dvoulete slipstop - pro zacinajiciho chodce musi byt skvele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
15.7.22 22:23

Já jsem takhle malé botičky sehnala ve specializované obuvi, bohužel už nevím, jak se jmenovaly, ale určitě se vyrábí.

Dost dětí teď chci venku jen v ponožkách, jak batolat, tak i školkových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
@Pája123456789 píše:
@Netopirek takže na boty je ještě brzo?

boty se dávají až když dítě chodí několik měsíců a chůze převažuje a je jistá. Takže ano, je ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@uztobude slipstop co to je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.22 22:25

@Netopirek děkuji

• načítám...
  • Citovat