Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Hezkou sobotu,
dcera 2r a 8m, velikost bot i naměřená velikost 23, ráda bych jí pořídila čistě jen k vodě, plovárna apod. botičky Crocs CROCBAND, volit raději 22/23 nebo 23/24? Děkuji.
Je výbornej nápad, pořídit dítěti k vodě plastový pantofle
. Ty mokrý nohy v nich pěkně kloužou. Ale nejsi jediná, já ten nápad měla taky. Skončilo to vyraženejma zubama. Od té doby děti k vodě nosí jen boty, v kterých jim noha nesklouzne. Plasťáky už mi domů nesmí.
@bedrunka01
132mm má velikost menší, 140mm větší. Obkresli jí chodidlo. Musí dobře stát oběma nohama na zemi. A změř. Spíš bych volila akorát, aby se v tom nezabila.
@Janli píše:
Je výbornej nápad, pořídit dítěti k vodě plastový pantofle. Ty mokrý nohy v nich pěkně kloužou. Ale nejsi jediná, já ten nápad měla taky. Skončilo to vyraženejma zubama. Od té doby děti k vodě nosí jen boty, v kterých jim noha nesklouzne. Plasťáky už mi domů nesmí.
A některé děti to nosí i ven na hřiště. Protože je to omyvatelné.
Osobně bych volila nesmeky. Jsou to takové ponožky se vzorkem.
@Janli píše:
Je výbornej nápad, pořídit dítěti k vodě plastový pantofle. Ty mokrý nohy v nich pěkně kloužou. Ale nejsi jediná, já ten nápad měla taky. Skončilo to vyraženejma zubama. Od té doby děti k vodě nosí jen boty, v kterých jim noha nesklouzne. Plasťáky už mi domů nesmí.
Jaký to byl druh?
Originál Crocsy by na protiskluzových dlaždicích u bazénu klouzat neměly ![]()
@meduzza píše:
Jaký to byl druh?
Originál Crocsy by na protiskluzových dlaždicích u bazénu klouzat neměly
Jde o to, že se nožička mokrá klouže v botě.
@Russet píše:
Jde o to, že se nožička mokrá klouže v botě.
V těch originálních Crocsech?
@meduzza píše:
Jaký to byl druh?
Ale mokrá noha klouzala v nich.
@meduzza píše:
V těch originálních Crocsech?
Jsou přece volné. Těžko koupíš boty takové, aby se jí v tom noha nemrskala. Bezpečnější jsou boty do vody. Drží pevně na noze.
Jedu totiž s batoletem poprvé k moři, tak jsem úplně bezradná, ale zase k Baltu do Švédska, její letní botičky jsou Superfit, pláž tam má být sice písečná, ale fakt nevím, raději bych jí něco pořídila ještě.
@meduzza píše:
Jaký to byl druh?
Presne tak, original neklouzou. A dobrou zkusenost mame i s little frog.