Jaké koupit dceři boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kolicek95
10.7.22 20:01

Jaké koupit dceři boty?

Naše 19m dcera nám vyrůstá z prvních bot a já se nějak nemůžu rozhodnout, jaké koupit další. Je to moje první dítě, tak s tím nemám zkušenosti. Zároveň boty jsou dost drahé na to, abych při jejich nákupu udělala nějakou botu. :D Aktuálně má kožené froddo prewalkers, ale ty jsou už na knap, vydržely jí od února. Dále má poděděné sandále, které byly minimálně nošené (na focení a události), jsou to klasické boty, slušné, ale ošklivé, po klukovi, a přece jen s tužší podrážkou. Lámu si hlavu, jestli koupit celoroční kožené botky, které snesou i podzim a chladnější letní dny, nebo jen letní tenisky, které zas využije hodně na zahradě nebo na hřišti :think: Na podzim se asi budou kupovat nějaké zimní, že :think:. Vůbec se nedokážu rozhodnout a nechci zas v tom obchodě nechat majlant, že bych koupila to i to a pak jedny pořádně nevyužila. Ještě jsem i zvažovala koupit i jiné sandály, nejsem dogmatik, ale barefoot mi je o něco bližší, nové by byly určitě hezčí, ale zas když ty sandále, co má, jí jsou, nosí je ráda a do zahrady stačí, jestli to není fakt zbytečné. :think: Ráda bych nakoupila co nejefektivněji. Budu k tomu ještě kupovat přezůvky, minimálně na chalupě je fakt potřebuje. Ještě dcera vlastní holiny, takže do deště bereme je.
Poraďte někdo. Já jsem strašně nerozhodný člověk někdy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32861
10.7.22 20:10

My na léto máme cvičky nebo boty do vody z Decathlonu. Ohebné, pratelné, měkké, dobrý tvar, dobrá cena. Minulá léta měl i sandálky, Fare a Protetiky. Ale radši má uzavřené boty, kam mu toho tolik neleze a má rád ponožky. Taky máme vždy i v létě kožené kotníčkové boty, vloni Beda, letos Protetiky. Protože bývá i chladno, mokro ( gumáky nemá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
10.7.22 20:11

V tom případě bych brala celorocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.7.22 20:12

Koupila bych celoroční. Ty vydrží a využijí se nejdéle. Za mě v létě může behat i bosky + jedny sandale stačí. Holiny bych v tomto veku ještě nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
10.7.22 20:12

Syn má kecky z Decathlonu a sandály Primigi. Doma nosí Fare.

• Citovat
  • Upravit
1977
10.7.22 20:15

Koupila bych kožené celoročky pro případ horšího počasí a k nim vzala cvičky z Decathlonu. S těmi už jedeme druhé léto, bez sandálů, protože jsou vzdušné dost, a oproti BF sandálům stojí třetinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.7.22 20:17
@Martina84 píše:
Koupila bych celoroční. Ty vydrží a využijí se nejdéle. Za mě v létě může behat i bosky + jedny sandale stačí. Holiny bych v tomto veku ještě nedavala.

Jo, ale to se nejprve musí posekat jetel :lol: Přemýšlím, kolik žihadel v chodidlech ročně budu tolerovat :think:.

• Citovat
  • Upravit
1641
10.7.22 20:18

Kup celoroční, léto zatím nic moc. Až bude vedro, tak může chodit bosa nebo v těch poděděných sandálech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.7.22 20:18

Ten Decathlon zní jako dobrý nápad :palec:, na ty cvičky se určitě podívám.

• Citovat
  • Upravit
28542
10.7.22 20:20

První rok měla dcera takové ty kožené papučky a celoročky. Na žádnou vosu ani včelu v trávě nenarazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.7.22 20:22
@Margery píše:
První rok měla dcera takové ty kožené papučky a celoročky. Na žádnou vosu ani včelu v trávě nenarazila :)

To máte štěstí, dcera už pár bodanců za sebou má :?.

• Citovat
  • Upravit
2217
10.7.22 20:51

My máme na léto sandálky Ef barefoot a pláťenky Frodoo
Na podzim jsme měly podzimní Bundgaardy a na zimu zimní Bundgaardy
Pak ještě máme gumáčky od Demaru
Pak máme ještě tenisky od Adidasu … ale ty dávám jen když má vyprané barefooty

Ale nejlépe zajít do prodejny a poradit se :)
Ale záleží na každém kolik peněz do toho chce investovat.. :)
Ale asi bych koupila nějaké pláťenky a na podzim bych šla do zimních (pokud se ti nechce kupovat podzimní)
Kdybych dceři dala teď kožené celoročky.. asi by se ji roztopila nožka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.7.22 21:06

Na leto bych koupila prodysne tenisky, ty utaha uplne vsude.
Zalezi na tvaru nohy, u nas se nosi Filii, jsou skvele, vyborne drzi na noze.

Jako prezuvky bych poridila cvicky z Decathlonu.

Na podzim pak koupit kozene celorocky, idealne s membranou.
A ma zimu neco s fleesem nebo koziskem, kupovala bych az cca v rijnu podle rustu nohy. Klidne pak uz vyzkousenou znacku podle tech tenisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
10.7.22 22:15

Na léto kožené celorocky? Vy dámy chodíte v kožených polobotkách, když se v létě ochladí?? Bych umřela…
Sandálky a plátěné tenisky…
U nás úzká noha, tak Keen a Befado to jistí už pár let…

• Citovat
  • Upravit
32861
10.7.22 22:38

@Anais Brno já jo. Minulé léto jsem malému záviděla, že na dovci ty celoročky má. Tenisky by měl hned mokré, v sandálech zima, gumáky nevedem protože do nich nedal nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková