Bačkory Beda

138
22.8.22 22:24

Bačkory Beda

Dobrý večer,
ještě jedna otázka na bačkůrky do školy pro tříletou dceru. Líbí se mi Beda barefoot, máte? Jste spokojeni? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
399
22.8.22 22:36

Měli jsme loni a letos mají kluci zase Beda a pak ještě Protetiky. Jsou super a vydržely celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
22.8.22 22:38

Beda barefoot jsou dost široké, a to i v kotníku. Mým dětem s úzkou patou jsou v kotníku strašně volné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
22.8.22 22:44
@ugluk píše:
Beda barefoot jsou dost široké, a to i v kotníku. Mým dětem s úzkou patou jsou v kotníku strašně volné.

I ty užší? Beda slim?
Taky teď koukám po přezůvkách do školky. Celoročky má teď Protetiky, Beda už byly zbytečně široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
22.8.22 22:51

@andelka83 já potřebuju tu hodně širokou špičku, takže po slim nekoukám. Ale zas když už mají širokou špičku, tak jsou široké celé :lol: Čímž teda zakladatelko netvrdím, že jsou to blbé boty, to rozhodně ne, jen jsou vhodné na určitý tvar nohy a nemusí sednout všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
23.8.22 01:18
@ugluk píše:
@andelka83 já potřebuju tu hodně širokou špičku, takže po slim nekoukám. Ale zas když už mají širokou špičku, tak jsou široké celé :lol: Čímž teda zakladatelko netvrdím, že jsou to blbé boty, to rozhodně ne, jen jsou vhodné na určitý tvar nohy a nemusí sednout všem.

Pokud potrebujete uzsi kotnik a sirsi spicku, tak zvolte Jonap BF backory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
23.8.22 08:04

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.8.22 09:21
@marcellia píše:

Nebo Fare barefoot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
23.8.22 09:25

Bedy jsou nejen na širokou nohu, ale i na široký kotník a vyšší nárt. Takže klukovi neseděly. Má úzký kotník a normální nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
23.8.22 09:26
@marcellia píše:

Nebo pegres, ty sedí dobře, ještě pokud je dominantní palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
23.8.22 09:47

@marcellia @Hoa Mai mé dítě má na širokou špičku-úzký kotník Fare bare. Ale já odpovídala zakladatelce, která se ptala, jestli Bedy pro tříleté dítě, že se jí líbí. Tak jsem jí odpovděla, že boty jsou to fajn, ale jen na určitý typ nohy, tak to musí vyzkoušet. I když teda pokud má dítě užší nebo jen normální nohu, tak bych ani nezkoušela, bude v nich plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
23.8.22 11:20
@ugluk píše:
@marcellia @Hoa Mai mé dítě má na širokou špičku-úzký kotník Fare bare. Ale já odpovídala zakladatelce, která se ptala, jestli Bedy pro tříleté dítě, že se jí líbí. Tak jsem jí odpovděla, že boty jsou to fajn, ale jen na určitý typ nohy, tak to musí vyzkoušet. I když teda pokud má dítě užší nebo jen normální nohu, tak bych ani nezkoušela, bude v nich plavat.

Naprostý souhlas. I ty fare bare na normální nárt a užší kotník se musí zkusit. Klukovi jako byly, chodil v nich, ale ty suchý zipy měl utahly na max a vzhledově to nebylo nic moc. Znovu už fare bare nekoupím. Přešli jsme na baby bare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.8.22 13:25

@debra.morgan No vyzkoušet se musí všechno, pokud to kupuješ poprvé. Ale těch značek už je tolik, že aspoň nějaké zúžení okruhu možného není na škodu, protože i člověk, který se v tom trochu orientuje už se může někdy ztrácet. Já jsem třeba klukům kupovala několik let ty stejné značky, jen ve větších a větších číslech, takže jsem ztratila přehled a když původní značka přestala sedět a já hledala novou, byla jsem úplně ztracená, protože za tu dobu se toho tolik vyrojilo, něco se už zase přestalo prodávat…Ty tipy jsou tu od toho, co by mohlo sedět, ne že to bude sedět určitě. Našemu zas v Baby Bare kloktá pata, Fare sedí perfektně. Ale to nepoznáš, dokud je nemá dítě na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková