Problém s botičkama na zimu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.9.22 17:18

Problém s botičkama na zimu

Dobrý den. Chtěla bych Vás poprosit o radu 🙂, mám 15 měsíčního syna který začíná chodit. A teď k problému 🙂 tchýně (mého syna babička) bydlí v bytovce v 1 patře a pod ní je garáž která není zateplená. Vytápění je na plyn a všude na zemi je plovoucí podlaha.🙂 Při dnešních cenách plynu 😂 bude v zimě topit na max 18°C. Co dát dítěti na nohy stačí jen ponožky nebo i capáčky, koupit zateplené boty vůbec nevím co mu dát. 🙄 Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
2.9.22 17:21

Dej mu ponožky a capáčky a nevysiluj.
Máme studené podlahy, já a manžel bez pantoflí ani ránu a nase děti tu celoročně lítají od malá na boso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.9.22 17:22

Dávala jsem kožené capacky, nebo hrubé ponožky s protiskluzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.9.22 17:27

2× ponožky. Vrchní pletené. Do dávám místo bot teď když je večer chladno. Máme ji dvoje plyšový capáčky s hlavama. Určitě se dají někde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.9.22 17:42

Kup mu k babičce bačkůrky, ne? Ale zbytečně to hrotíš. Máme starý kamenný dům, v přízemí všude dlažbu nebo plovoučku a děti se mi s bídou daří donutit, aby si vzaly ponožky. Bačkůrky jsou sprostý slovo…
A uber prosím tě ty smajlíky, dostává mě, kolik matek bez nich neumí napsat souvislý text. To je hroznej mor… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4466
2.9.22 17:49

U nás máme studené podlahy a jsme s manželem docela zvyklý na studený odchov. Dceři, která začíná chodit, tak plánují dávat ponožky a kožené capáčky nebo teplejší ponožky. Prostě podle situace, nehrotila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.9.22 17:53

Teple ponozky s protiskluzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
2.9.22 18:13

Ponožky a capačky bohatě stačí, klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.9.22 18:15

V zimě máme studené podlahy, dcera po nich celou zimu chodila jen v punčocháčích a nebyla ani jednou nastydlá. Děti jsou asi v tomto ohledu odolné. Jinak pro takovéhle prtě bych nekupovala klasické bačkory, když se teprve učí chodit. Např. v HMku prodávají bačkůrky s měkkou podrážkou, ty jsou docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14557
2.9.22 19:06

Já plánují dávat takové ty tlusté ponozky, které mají vevnitř froté, a na to nějaké zateplene capacky. Ale syn má zvláštní zálibu v nošení bot, a sam je doma často vyžaduje mít na nozkach, tak se bez těch capacky vlastně asi i obejdem a vystačí si s teniskama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
2.9.22 19:20

Ježíšmarjá, dvoje sněhule. Do 18 stupňů. :roll: Teď je 18 stupňů, připadá ti, že všichni umírají zimou? :P :P Ponožky myslím bohatě postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.9.22 20:22

Holky, jestli tam je plovoučka, tak jen ponožky fakt ne. Ponožky na plovoučce jsou pomalu nejčastější důvod dětských úrazů. Chce to něco protiskluzovýho.

• Citovat
  • Upravit
10461
2.9.22 20:53

@Nezadaloval Záleží, v čem to dítě vyrůstá. Pokud máte doma 25°C a podlahové topení, tak asi něco teplejšího. My bydlíme ve starém domě v přízemí, pod námi studené sklepy, na 18°C topíme standardně a nejen, že našim dětem za boha nevnutím žádné boty ani ponožky, ale kolikrát ani dlouhý rukáv nebo silnější tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková