Barevná paleta na zeď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2069
8.10.13 19:56

Barevna paleta na zed

Hezky vecer.
Chtela bych detem namalovat na stenu velky a barevny obrazek, ale nevim, jake barvy pouzit. Potrebovala bych cca 8 odstinu, zbytek bych promichala. Ale jake pouzit a kde je koupit? Nebo je lepsi pouzit spreje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
8.10.13 20:02

Dají se použít barvy na zeď, které se normálně přimíchávají do primalexu. Seženeš v obi, hornbach, baumax… míchat se dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 20:05

@Tiger-lily ja jsem spis myslela nejaka mensi baleni, nez je primalex. Zakladni barvy predem namichane uz v sade, v malych nadobach/kelimcich (cca 100-200ml), aby sly rovnou nanaset a pak uz jen domichavat odstiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.10.13 20:06

@zrnko pokud nemáš se sprayem zkušenost, tak bych neriskovala.. Podívej se do drogerií nebo hobby marketů, mají tónovací barvy, dá se kreslit přímo jimi, nebo je různě nakombinovat, popř naředit bílou :palec: dají se sehnat i v malých lahvičkách za pár korun..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
8.10.13 20:17

@zrnko Nám v prodejně s barvami nabízela paní vzroky jednotlivých odstínu asi po 150ml v dózičkách. Nechává jim to tam obchoďák.. právě jsem říkala že bych chtěla něco malovat. Chtěla to dát zadarmo, kupovali jsme tehdy i více jiných barev. Nakonec jsme to nebrali ale zkus někde vymámit vzroky. Určitě je mají..

• Citovat
  • Upravit
2069
8.10.13 20:21

@Wecernice2 tak to bude asi ono, jeste kdyby mi jich dala aspon 20 ruznych :)
ale takove nejake by se mi prave hodily. Zkusim se zeptat. Diky
Jinak bych na to asi vzala nakonec tempery. Nechci venovat tolik casu samotnemu michani barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.10.13 20:27

@zrnko u nás v drogérce mají už pidibalení od 50 ml. Stojí pár korun. Pořizovali jsme je, když se ve škole po rekonstrukci malovali obrázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 20:50

@martina.se ale to asi neni drogerie typu DM, ze? To spis nejaka takova ta stara klasika. Mozna v Praze na Zizkove u zastavky Lipanska takova nejaka byla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
8.10.13 21:13

Jako malá jsem měla obrázek nad postelí a byl malovanej temperama, nešlo by to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.10.13 06:53

@zrnko u nás to mají v tetě? myslím, že se to tak jmenuje. Ale jinak ano, staré drogerie. Tam mají kolikrát větší výběr, jak např v hornbachu. Ale můžeš mrknout i v obi a pod. Jen nevím, jak velká balení mají. V té Tetě měli fakt pidi a jestli ta lahvička stála 20 kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný