Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak už to tu máme zase-asijské berušky, zapoměla jsem zavřít mikro ventilačku a to okno není pod nimi vidět, podotýkám vysavač nevlastním, co teď? fakt si s nimi nevím rady. díky za rady ![]()
@Kakika píše:
Vyfotit a dát sem
vyfotím a jak budu mít čtečku tento týden, tak vložím, zatím bojuji a topíme v kbelíku se saponátem, než dorazí biolit…
@Tereza1986 píše:
Namést na lopatku a vynést ven?
snaha by byla, ale ono to leze i do smetáčku a težko vyklepává, a hlavně já se toho štítím, jen to dělám kvůli dcerám, které mají hysterické záchvaty ![]()
Já je nijak neresim. Večer stačí rozsvítit a ráno vysypat lampičku… ![]()
![]()
Jen ze zvědavosti, zkušenost nemám. Ony někde dělají nějaké shluky?
Ty jsou ale hnusné, že? kde se poděla slunéčka sedmitečná? ty se nechtějí schovat do tepla? u nás jich naštěstí moc není, máme je venku za oknem, ale ventilačkou mi jich vlezlo domů tak 5 možná…
A já jsem si říkala, kde se vzalo tolik berušek a že jsou nějaké divné
díky za info, dneska jsem jich v bytě našla asi deset ![]()
Přidávám se k vraždění těch asijských potvor
je to hnus co? Potvory se chtějí zazimovat, tak lezou za teplem, ale jsou to nezmaři, dostanou se i přes síťku, já se jich štítím
a jako naschvál jsme tento týden sama, takže okna zabedněná a větrám jenom ráno, odpoledne se bojím otevřít okno, ptž máme světlou fasádu na domě a to je přímo invaze bedrun, zkusím nastříkat tím biolitem
uvidíme zda je zabiju nebo jenom omráčím.
Jukněte na net, prý jjak vypouštějí to žluté z těla tak je to toxické, samo že ve vetším množství.
Ahojky
koupili jsme si domeček, dneska si hezky větrám po malování, přijdu do koupelky a tam asi 20 berušek na stropě
. Tak honem vymetu do vany, spláchnu a už letím do obýváku zavírat okna, samo už tam bylo na okně v rámech
Jdu ven a na baráku celý zástup si to šmaroval v lajně ![]()
Existuje něco co je zahubí a co bych si i mohla nastříkat kolem oken aby se mi tam nevracely další??? ![]()
Mám jich plnej barák, zvenčí, uvnitř
lezou snad všude mrchy jedny… včera jsem měla plnou záclonu i okno tak jsem vzala vysavač a okno zavřela…
Nám tady teda nelezou ty klasické, ale jsou černé a mají žluté tečky ![]()