Opět berušky, co s nimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7975
8.10.13 13:41
@Tracy píše:
Ahojky

koupili jsme si domeček, dneska si hezky větrám po malování, přijdu do koupelky a tam asi 20 berušek na stropě 8o. Tak honem vymetu do vany, spláchnu a už letím do obýváku zavírat okna, samo už tam bylo na okně v rámech :pocitac: Jdu ven a na baráku celý zástup si to šmaroval v lajně :poblion:

Existuje něco co je zahubí a co bych si i mohla nastříkat kolem oken aby se mi tam nevracely další??? :cert:

vůbec nic, jenom mechanická zábrana jako síťka a ani ta není 100%, jenom kvůli těm bedrunám se těším na mráz, alespoň chcípnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:42

@Georgi to si piš… teď před zimou lezou hezky do teplíčka jako každej rok, mrchy… Ale to jsou fakt hejna né že bych je teda počítala :lol: ale stovky každopádně… když vylezou ven a juknu na dům tak jsou všude po fasádě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.10.13 13:44

A ony vám jako něco dělají nebo co? Nechápu tu paniku… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:44
@Maty80 píše:
vůbec nic, jenom mechanická zábrana jako síťka a ani ta není 100%, jenom kvůli těm bedrunám se těším na mráz, alespoň chcípnou :pankac:

Tohle je asi jedinej důvod proč mám ráda zimu :mrgreen: mouchy, komáři, můry berušky, pavouci NEJSOU! :mrgreen:
Jen ty mrchy myši, ne a ne zmrznout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:46

@majda13 Tak si představ, že doma kolem oken, po zemi, na záclonách, po zdi a všude ti poleze stovky malých berušek… je ti ta představa příjemná? nebo by jsi se snažila to nějak řešit? :lol:

Joo a nejlepší to je když si v noci rozvítíš a ta hejna ti nalezou na žárovku, jak se spálí padají dolů a na té plovoučce to udělá duc, duc, duc a ty běháš s vysavačem nebo se smetákem jak blb dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.10.13 13:48
@majda13 píše:
A ony vám jako něco dělají nebo co? Nechápu tu paniku… :nevim: :nevim: :nevim:

ony ty mrchy koušou :lol: normální naši berušku bych klidně ubytovala, ale tyto ne (navíc ty nše hezký a český žerou :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
8.10.13 13:49
@werunkaw123 píše:
@majda13 Tak si představ, že doma kolem oken, po zemi, na záclonách, po zdi a všude ti poleze stovky malých berušek… je ti ta představa příjemná? nebo by jsi se snažila to nějak řešit? :lol:Joo a nejlepší to je když si v noci rozvítíš a ta hejna ti nalezou na žárovku, jak se spálí padají dolů a na té plovoučce to udělá duc, duc, duc a ty běháš s vysavačem nebo se smetákem jak blb dokola :mrgreen:
:poblion: :poblion: :poblion: fuj ani mi nemluv jak je honím a ony spadnou na plovoučku, tak to tak praskne :poblion: kolikrát si v panice i zařvu nahlas :lol: Minule jsme honila dvě, a ta spotřeba toaletáku na ty mrchy, půl rolky padlo a pak jsme je utopila v záchodě, zase litry a litry vody :lol: mám asi njěakou psychickou poruchu na berušky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
8.10.13 13:50

V našich končinách se nevyskytují, tedy jsem nikde nezaznamenala. Pak tedy upřímnou soustrast, z hmyzu mám fóbii. Šimrání maličkých nožiček na mé kůži mi přivádí zástavu srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
8.10.13 13:51
@majda13 píše:
A ony vám jako něco dělají nebo co? Nechápu tu paniku… :nevim: :nevim: :nevim:

jsou to asijské berušky, jukni na net, a je jich opravdu mnoho, jsou přemnožené, ptž jsou dovezené a tady u nás nemají přirozeného hubitele, ani ptákům moc nejedou, navíc se v okně shlukujou, třeba i po 30 kouscích a vypadá to fakt hrozně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:51
@Maty80 píše: :poblion: :poblion: :poblion: fuj ani mi nemluv jak je honím a ony spadnou na plovoučku, tak to tak praskne :poblion: kolikrát si v panice i zařvu nahlas :lol: Minule jsme honila dvě, a ta spotřeba toaletáku na ty mrchy, půl rolky padlo a pak jsme je utopila v záchodě, zase litry a litry vody :lol: mám asi njěakou psychickou poruchu na berušky :mrgreen:

ale no táák, jsou to přece malé hodné berušky tak proč panika? :mrgreen:

Taky je nesnáším bestie jedny! jsem sadista, ale nic co jsem nepozvala mi do baráku nesmí pod pohrůžkou smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.10.13 13:52

Máme světlou fasádu tak se jim to moc líbí :( Dneska už jsem z domku odjela, uplně se hrozím až zítra přijedem na barák a zjistíme, že se dostali dovnitř i přes zavřená okna a bude jich plný čerstvě vymalovaný strop :(

něco jsem o nich načetla a vypouštějí cosi jedovatého, toxického. jsou nebezpečné pro malé děti, vznikají na to alergie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.10.13 13:52
@Georgi píše:
V našich končinách se nevyskytují, tedy jsem nikde nezaznamenala. Pak tedy upřímnou soustrast, z hmyzu mám fóbii. Šimrání maličkých nožiček na mé kůži mi přivádí zástavu srdce.

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

omluva, jako „naše končiny“ jsem pochopila, že myslíš, že nejsou v ČR, už vím, jak jsi to myslela :kytka:

Příspěvek upraven 08.10.13 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
8.10.13 13:54
@Georgi píše:
V našich končinách se nevyskytují, tedy jsem nikde nezaznamenala. Pak tedy upřímnou soustrast, z hmyzu mám fóbii. Šimrání maličkých nožiček na mé kůži mi přivádí zástavu srdce.

Fakt??? A kde bydlíš jestli se můžu zeptat? To by mě zajímalo proč jsou někde přemnožené a někde né??? Já Moravskoslezký kraj, Ostravsko ani ten smog tady je nezabije :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:55

@El-Brno :think: ty naše jsou ale, žluté a mají černé tečky tak jsou odkud jako? ty nejsou asijské? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.10.13 13:55
@Maty80 píše:
Fakt??? A kde bydlíš jestli se můžu zeptat? To by mě zajímalo proč jsou někde přemnožené a někde né??? Já Moravskoslezký kraj, Ostravsko ani ten smog tady je nezabije :cert:

já bydlím na Liberecku a tady záleží v jaké lokalitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný