Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tracy píše:
Ahojkykoupili jsme si domeček, dneska si hezky větrám po malování, přijdu do koupelky a tam asi 20 berušek na stropě
Existuje něco co je zahubí a co bych si i mohla nastříkat kolem oken aby se mi tam nevracely další???. Tak honem vymetu do vany, spláchnu a už letím do obýváku zavírat okna, samo už tam bylo na okně v rámech
Jdu ven a na baráku celý zástup si to šmaroval v lajně
vůbec nic, jenom mechanická zábrana jako síťka a ani ta není 100%, jenom kvůli těm bedrunám se těším na mráz, alespoň chcípnou ![]()
@Georgi to si piš… teď před zimou lezou hezky do teplíčka jako každej rok, mrchy… Ale to jsou fakt hejna né že bych je teda počítala
ale stovky každopádně… když vylezou ven a juknu na dům tak jsou všude po fasádě… ![]()
@Maty80 píše:
vůbec nic, jenom mechanická zábrana jako síťka a ani ta není 100%, jenom kvůli těm bedrunám se těším na mráz, alespoň chcípnou
Tohle je asi jedinej důvod proč mám ráda zimu
mouchy, komáři, můry berušky, pavouci NEJSOU! ![]()
Jen ty mrchy myši, ne a ne zmrznout
![]()
@majda13 Tak si představ, že doma kolem oken, po zemi, na záclonách, po zdi a všude ti poleze stovky malých berušek… je ti ta představa příjemná? nebo by jsi se snažila to nějak řešit? ![]()
Joo a nejlepší to je když si v noci rozvítíš a ta hejna ti nalezou na žárovku, jak se spálí padají dolů a na té plovoučce to udělá duc, duc, duc a ty běháš s vysavačem nebo se smetákem jak blb dokola ![]()
@majda13 píše:
A ony vám jako něco dělají nebo co? Nechápu tu paniku…![]()
![]()
ony ty mrchy koušou
normální naši berušku bych klidně ubytovala, ale tyto ne (navíc ty nše hezký a český žerou
)
@werunkaw123 píše:
@majda13 Tak si představ, že doma kolem oken, po zemi, na záclonách, po zdi a všude ti poleze stovky malých berušek… je ti ta představa příjemná? nebo by jsi se snažila to nějak řešit?Joo a nejlepší to je když si v noci rozvítíš a ta hejna ti nalezou na žárovku, jak se spálí padají dolů a na té plovoučce to udělá duc, duc, duc a ty běháš s vysavačem nebo se smetákem jak blb dokola
V našich končinách se nevyskytují, tedy jsem nikde nezaznamenala. Pak tedy upřímnou soustrast, z hmyzu mám fóbii. Šimrání maličkých nožiček na mé kůži mi přivádí zástavu srdce.
@majda13 píše:
A ony vám jako něco dělají nebo co? Nechápu tu paniku…![]()
![]()
jsou to asijské berušky, jukni na net, a je jich opravdu mnoho, jsou přemnožené, ptž jsou dovezené a tady u nás nemají přirozeného hubitele, ani ptákům moc nejedou, navíc se v okně shlukujou, třeba i po 30 kouscích a vypadá to fakt hrozně ![]()
@Maty80 píše:![]()
![]()
fuj ani mi nemluv jak je honím a ony spadnou na plovoučku, tak to tak praskne
kolikrát si v panice i zařvu nahlas
Minule jsme honila dvě, a ta spotřeba toaletáku na ty mrchy, půl rolky padlo a pak jsme je utopila v záchodě, zase litry a litry vody
mám asi njěakou psychickou poruchu na berušky
ale no táák, jsou to přece malé hodné berušky tak proč panika? ![]()
Taky je nesnáším bestie jedny! jsem sadista, ale nic co jsem nepozvala mi do baráku nesmí pod pohrůžkou smrti ![]()
Máme světlou fasádu tak se jim to moc líbí
Dneska už jsem z domku odjela, uplně se hrozím až zítra přijedem na barák a zjistíme, že se dostali dovnitř i přes zavřená okna a bude jich plný čerstvě vymalovaný strop ![]()
něco jsem o nich načetla a vypouštějí cosi jedovatého, toxického. jsou nebezpečné pro malé děti, vznikají na to alergie ![]()
@Georgi píše:
V našich končinách se nevyskytují, tedy jsem nikde nezaznamenala. Pak tedy upřímnou soustrast, z hmyzu mám fóbii. Šimrání maličkých nožiček na mé kůži mi přivádí zástavu srdce.
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
omluva, jako „naše končiny“ jsem pochopila, že myslíš, že nejsou v ČR, už vím, jak jsi to myslela ![]()
Příspěvek upraven 08.10.13 v 13:55
@Georgi píše:
Fakt??? A kde bydlíš jestli se můžu zeptat? To by mě zajímalo proč jsou někde přemnožené a někde né??? Já Moravskoslezký kraj, Ostravsko ani ten smog tady je nezabije ![]()
@El-Brno
ty naše jsou ale, žluté a mají černé tečky tak jsou odkud jako? ty nejsou asijské? ![]()
@Maty80 píše:
Fakt??? A kde bydlíš jestli se můžu zeptat? To by mě zajímalo proč jsou někde přemnožené a někde né??? Já Moravskoslezký kraj, Ostravsko ani ten smog tady je nezabije
já bydlím na Liberecku a tady záleží v jaké lokalitě ![]()