Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte prosím někdo puzzle na sešikmené ploše, myslím tím půdní byt. napadlo mě je slepit speciálním lepidlem a pověsit, ale nevím jestli je to reálné
jak vůbec využíváte sešikmené plochy v podkrovním bytě?
Myslím si, že to není reálné
Jinak sešikmené plochy nijak nevyužíváme…
No já právě nevím jak moc drží to lepidlo na puzle :-/ snnažím se něco vymyslet mám hrozně málo rovných stěn ![]()
Šikminy mám taky volný a navíc vymalovaný na bílo, zatímco rovné stěny hýří všemi barvami. A nic na ně dávat nebudu, vypadalo by to asi divně ![]()
@smajlicek90 vlastně v ložnici máme na šikminách tapety, vypadá to moc hezky
ani to nebylo tak těžké to přilepit…
@Erian píše: Šikminy mám taky volný a navíc vymalovaný na bílo, zatímco rovné stěny hýří všemi barvami. A nic na ně dávat nebudu, vypadalo by to asi divně
Tmave sikminy by mi asi zmensily prostor ![]()
@Purelily píše:
@smajlicek90 vlastně v ložnici máme na šikminách tapety, vypadá to moc hezkyani to nebylo tak těžké to přilepit…
tak zrovna včera jsme lepili malýmu do pokojíčku fototapetu právě na šikminu a už asi nikdy víc
jak máme malý prostor tak jsme se dva skoro nevešli, lepidlo mi všude kapalo - ještě že je umytelný vodou, a máme i trošku bublinky na tohle nemám moc buňky ![]()
@Barca12345 píše:
Tmave sikminy by mi asi zmensily prostor
máme vymalováno na bílo
určitě barvu ne máte pravdu ![]()
@Barca12345 píše:
Plakát?
ten mě taky napad a je jich hodně v nabídce jenže máme doma milion velkých puzzlí a nevím kam s nima asi zůstanou v krabici dokud se nepřestěhujeme
![]()
@smajlicek90 píše:
ten mě taky napad a je jich hodně v nabídce jenže máme doma milion velkých puzzlí a nevím kam s nima asi zůstanou v krabici dokud se nepřestěhujeme![]()
![]()
![]()
Ale jinak tvou vášeň pro puzzle sdílím, já tisícovku složím za den, max. za dva, jenže co pak s tím, stěn kde by nestál nábytek je tady máálo ![]()
Právě a tim spíš že teď se blíží vánoce takže jich pár přibude a náš prcek podědil vášeň po mě
škoda no máme jich doma tolik a jen se na ně práší