Puzzle podkroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
7.10.13 14:47

puuzle podkroví

Máte prosím někdo puzzle na sešikmené ploše, myslím tím půdní byt. napadlo mě je slepit speciálním lepidlem a pověsit, ale nevím jestli je to reálné :-D jak vůbec využíváte sešikmené plochy v podkrovním bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
7.10.13 14:50

Nijak, nic na sikminach nemam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.10.13 14:52

Myslím si, že to není reálné :lol: Jinak sešikmené plochy nijak nevyužíváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.10.13 15:07

No já právě nevím jak moc drží to lepidlo na puzle :-/ snnažím se něco vymyslet mám hrozně málo rovných stěn :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 15:08

Plakát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.10.13 15:13

Šikminy mám taky volný a navíc vymalovaný na bílo, zatímco rovné stěny hýří všemi barvami. A nic na ně dávat nebudu, vypadalo by to asi divně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.10.13 15:16

@smajlicek90 vlastně v ložnici máme na šikminách tapety, vypadá to moc hezky :palec: ani to nebylo tak těžké to přilepit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 15:20
@Erian píše: Šikminy mám taky volný a navíc vymalovaný na bílo, zatímco rovné stěny hýří všemi barvami. A nic na ně dávat nebudu, vypadalo by to asi divně :think:

Tmave sikminy by mi asi zmensily prostor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.10.13 15:30
@Purelily píše:
@smajlicek90 vlastně v ložnici máme na šikminách tapety, vypadá to moc hezky :palec: ani to nebylo tak těžké to přilepit…

tak zrovna včera jsme lepili malýmu do pokojíčku fototapetu právě na šikminu a už asi nikdy víc :-D jak máme malý prostor tak jsme se dva skoro nevešli, lepidlo mi všude kapalo - ještě že je umytelný vodou, a máme i trošku bublinky na tohle nemám moc buňky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.10.13 15:31
@Barca12345 píše:
Tmave sikminy by mi asi zmensily prostor :think:

máme vymalováno na bílo :-) určitě barvu ne máte pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.10.13 15:32
@Barca12345 píše:
Plakát? :think:

ten mě taky napad a je jich hodně v nabídce jenže máme doma milion velkých puzzlí a nevím kam s nima asi zůstanou v krabici dokud se nepřestěhujeme :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.10.13 16:02
@smajlicek90 píše:
ten mě taky napad a je jich hodně v nabídce jenže máme doma milion velkých puzzlí a nevím kam s nima asi zůstanou v krabici dokud se nepřestěhujeme :zed: :lol: :lol: :lol:

Ale jinak tvou vášeň pro puzzle sdílím, já tisícovku složím za den, max. za dva, jenže co pak s tím, stěn kde by nestál nábytek je tady máálo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.10.13 11:17

Právě a tim spíš že teď se blíží vánoce takže jich pár přibude a náš prcek podědil vášeň po mě :-) škoda no máme jich doma tolik a jen se na ně práší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný