Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Stáňa Zbíralová
7.10.13 15:30

Vánoce 2013

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak se těšíte na letošní vánoce? Pro mnoho lidí jsou to svátky stresu, nakupování na poslední chvilku atd. Třeba já mám vánoce ráda už jen kůli atmosféře a radosti z toho, že je rodina pohromadě u jednoho stolu. Mám ráda zdobení bytu při vánočním úklidu atd prostě vše co souvisí z vánoci. Asi tu vypadám jako blázen do vánoc ale napište mi kdy začínáte péct cukroví, vánoční úklid, zdobení stromečku… ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
7.10.13 15:33

Rozhodně se netěším na ty narvané obchody :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.10.13 15:34

Já už se na to také těším :dance: i když letos to bude asi kvůli očekávanému prosinčátku docela hektické :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.10.13 15:35

Ja mam vanoce moc rada, nikam se rozhodne nehonim, uklid nehrotim. Pro mne je dulezitejsi, ze se sejde cela rodina, chlap ma volno a to ze nemam cerstve umyta okna zrovna, mne teda vubec ale vubec nerozhodi. Darky davame detem, my si nedavame a kupujeme tak mesic pred, takze ja jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.10.13 15:35

Já třeba na to jako na stres nekoukám… mám ráda, jak je všude cítit vánoční atmosféra.. dostává mě to do klidu a mám pozitivní náladu :) s dárky si hlavu nedělám, o tom to přeci není… a cukroví budu péct už asi v listopadu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
7.10.13 15:36

Ahojky, já už řeším vánoční dárky, chci mít do poloviny listopadu hotovo a tak se musím činit :mrgreen: Jinak ano, já jsem pro všechny okolo napřed, ale nabaví mě pak ty plné obchody lidí, narvané parkoviště apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.10.13 15:37

@Stáňa Zbíralová Na Vánoce se těším už jen kvůli tomu, že je budeme poprvé trávit ve třech :) Jinak cukroví pečeme tak 3 týdny před Vánocema, zdobení stromečku buď na štědrý den ráno nebo den před štědrým dnem večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
7.10.13 15:38

Já se každý rok těším na vánoce jak malý dítě, užívám si je taky tak a hlavně se nejvíc těším na to rozbalování dárků pod stromečkem. ale ani ne kvůli těm dárkům jako spíš kvůli tý atmosféře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.10.13 15:38

Já už se moc těším.. :dance: Vánoce miluju..Těším se, až začneme s mamkou a ségrou péct(naše tradice)..Začínáme vždycky na Mikuláše..
S malým uděláme výzdobu a budeme poslouchat koledy..
Dárky už pomalu začínám kupovat teď, aby to nebyl takový finanční šok :lol: A taky nesnáším ty narvané obchody plné nervózních lidí :cert: To ti úplně zkazí ten vánoční čas..
A taky se těšíme na trhy..Půjdeme se podívat na betlém a tak..Nejvíc se těší náš malý..Už jsme psali i Ježíškovi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6594
7.10.13 15:39

Zdravím :-) Taky se těším na Vánoce :lol: :lol:
Posledních 7 let jsem je trávila v práci a letos poprvé doma - v listopadu čekáme první mimi, tak si je užijeme. :dance: :dance:

A jelikož to mám ráda s předstihem, tak už mám i nějaké dárky a několik těst na cukroví v mrazáku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.10.13 15:39

Já se na letošní moc těším, loni si je syn už užil, a letos to bude ještě lepší s dvou a půl letým :) Mě akorát štve že s těma vánocema začínají v obchodech už ted :) Veškerá Vánoční atmosféra začíná Mikulášem :) stromeček se zdobí 24 ráno, cukroví se peče od 14 zhruba, týden před vánocema blikačky a ozdoby na okna atd :) úklid už na konci listopadu postupně :) ježiš já se tak těším :hug: :hug: jsem vánoční maniak a to už jsem dospělá. už teď mám pár vánočních dárků, aby toho pak nebylo tolik, a letos si vyhraju s cedulkama a balením dárečků :)

• Citovat
  • Upravit
16631
7.10.13 15:40
@Silwinka87 píše:
Já už se moc těším.. :dance: Vánoce miluju..Těším se, až začneme s mamkou a ségrou péct(naše tradice)..Začínáme vždycky na Mikuláše..
S malým uděláme výzdobu a budeme poslouchat koledy..
Dárky už pomalu začínám kupovat teď, aby to nebyl takový finanční šok :lol: A taky nesnáším ty narvané obchody plné nervózních lidí :cert: To ti úplně zkazí ten vánoční čas..
A taky se těšíme na trhy..Půjdeme se podívat na betlém a tak..Nejvíc se těší náš malý..Už jsme psali i Ježíškovi… :mrgreen:

Děti psaly Ježíškovi už 2× a jednou kreslily obrázek, aby prý věděl jak jsou hodné a dárky donesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.10.13 15:41
@Silwinka87 píše:
A taky se těšíme na trhy..Půjdeme se podívat na betlém a tak..Nejvíc se těší náš malý..Už jsme psali i Ježíškovi… :mrgreen:

jéééé a na punč a svařáček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065

Pro nás to budou letos první Vánoce s prckem, takže se samozřejmě hrozně těšíme… netěším se však na ty přípravy, zdobení domu, pečení, balení a hlavně nakupování dárků :zed: ale až tohle bude všechno za mnou a bude nás už čekat jen štědrý den, tak se budu tetelit blahem… Vánoce miluju, ta atmosféra je neopakovatelná :) Navíc jak už jsem řekla na začátku, nemůžu se dočkat jak budou ta malá kukadla zářit u Vánočního stromečku :)

Příspěvek upraven 07.10.13 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Na Vánoce se už trašně těším :) Hlavně jak s klukem budeme zase zdobit stromeek a prvně psát Ježíškovi :) Cukroví moc nepeču (jenom asi 3 druhy), protože mám ještě aktivní babičku, která toho vždycky udělá hodně. A dárky už pomalu vymýšlím a za chvíli budu nakupovat. A už se těším na trhy, Betlémy a tu atmosféru okolo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný