Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LEM píše:
Necetla jsem celou diskusi ale ja Vanoce miluji. Celkove tu atmosferu i ty plne obchody a tu zimu k tomu a to teseni se a uklid a zdobeni no proste vsechno. Taky jsem asi blazen ale s babickou to mame nastesti stejne tak nejsem v rodine jedina. A co jsou deti tak u toho a pred tim skoro i brecim jak jsem dojata.
to jsme na tom stejně. Vánoce taky miluju je to jeden z nejlepších svátků a je nádhera se dívat na dětské rozzářené očička když rozbalují dárky ![]()
Teda, tak jsem letos poprvé viděla před chvílí na Nově vánoční reklamu na Coca Colu a úplně mi to zvedlo náladu.
@bimbama píše:
Teda, tak jsem letos poprvé viděla před chvílí na Nově vánoční reklamu na Coca Colu a úplně mi to zvedlo náladu.
Jo? Já ještě neviděla..
@Silwinka87 Já před chvílí a měla jsem radost jako malý dítě. Sice dříve bývali hezčí (alespoň pro mě) ale i tak… ![]()
@bimbama píše:
@Silwinka87 Já před chvílí a měla jsem radost jako malý dítě. Sice dříve bývali hezčí (alespoň pro mě) ale i tak…
Jo, dřív se mi taky líbily víc, ale pořád jsou to pěkné reklamy, které navodí vánoční atmosféru..
@bimbama píše:
@Silwinka87 Jsem ráda, že nejsem sama
Já myslím, že nás tu bude mnohem víc.. ![]()
@Silwinka87 Super. Ještě na Kofolu nedávají - takovou klasiku!!!
@bimbama píše:
Jo taky jsem to videla a zvedlo mi to naladicku.. ![]()
Už i vánoční reklama na Alzu. Už je jasný… Už jenom ta Kofola chybí.
Holky posíláte vánoční pohledy??
U nás v rodině už se to nedrží, ale já bych tak ráda poslala a dostala
![]()
@katiiik píše:
Holky posíláte vánoční pohledy??U nás v rodině už se to nedrží, ale já bych tak ráda poslala a dostala
![]()
U nás posílá jen babička, tak té posílám taky a jinak si všichni píšou sms-ky..
Já bych i psala, ale chci aby někdo poslal taky nám..
@katiiik Já posílám a žádný nedostanu. Místo toho mi přijde pár těch smsek - rýmovaček, které teda fakt nemám ráda.
Ja sa velmi tesim. budu to posledne vianoce ked nechodim do prace, tak hadam si ich poriadne vychutname. darceky az tak neriesim. decka si vybrali, s muzom si vzdy kupujeme dovolenku. upratovanie mi az tak zili netrha, skor rozmyslam ci si nedam tento rok vygruntovat byt nejakej firme a bude pokoj. aj tak na seba za rok neminiem pomaly ani cent tak takto by som si to mohla vynahradit
pecenie si vychutnam s detickami. maju z toho radost, krasne vonia byt. Zvyknem zacat piect tak 2 tyzdne pred vianocami, dcera to postupne odnasa do skolky a vyjedame, takze az tak vela nam na vianoce neostane