Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
18.11.13 17:25

@Stáňa Zbíralová Zvlášť rohlíčky u nás musela babička ještě dopékat. Do teď vzpomínám, jak babička měla cukroví na balkoně (když mrzlo) a já se strýcem jsem ji ho kradli. Babička to věděla, ale dělala, že nic nevidí. U nás jsou jinak oblíbené krémové druhy a to třeba plněné trubičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.11.13 17:27

@Stáňa Zbíralová Jinak, já jsem taky Stáňa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
18.11.13 20:09

@Stáňa Zbíralová Já pekla už předevčírem perníčky a budu péct už i tu klasiku od zítra..:D Mám doma 50vajec co se musí do 5ti dnů spotřebovat, tak mě to trochu donutilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 21:07
@bimbama píše:
@Stáňa Zbíralová Jinak, já jsem taky Stáňa :palec:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 21:08

Letos poprvé budu zkouset cukrový z vanilkového pudinku tak sem na to zvedava… Tak jsem rada ze ja a sesrta nejsme jediny co pecene cukrovi uz takhle brzy :)

• Citovat
  • Upravit
2844
18.11.13 21:13

@Stáňa Zbíralová myslíš že budeš dávat pudingové prášky do těsta? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 21:16
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová myslíš že budeš dávat pudingové prášky do těsta? :))

http://www.toprecepty.cz/…eho-pudinku/ to je ono…myslím ze by to mohlo byt dobre :)

• Citovat
  • Upravit
2844
18.11.13 21:22

@Stáňa Zbíralová Já jsem tohle dělala loni poprvé - nahradila jsem tím klasické linecké těsto, protože mě to těsto přišlo takové měkkčí a chutnější :)) chuťově i výraznější..:) Dělala jsem toto těsto přes strojek, vykrajované i na košíčky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 21:48
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová Já jsem tohle dělala loni poprvé - nahradila jsem tím klasické linecké těsto, protože mě to těsto přišlo takové měkkčí a chutnější :)) chuťově i výraznější..:) Dělala jsem toto těsto přes strojek, vykrajované i na košíčky :))

no ja si myslim ze tohle bude taky lepsi akorat misto marmilady to skusim lepit naplni co se dava do orechu… snad to bude dobre no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2844
18.11.13 21:51

@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodí :think: ale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 21:53
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodí :think: ale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý :palec:

ja nevim jak to dopadne ale ja linecke nejim a vubec nejak ty marmilady nemusim tak skusim pokus no…kdybych mela domaci mamiladu tak to je o necem jinem ale uvidime no kdyztak to plnit nemusim a jen to namocim do polevy a bude 8)

• Citovat
  • Upravit
2844
18.11.13 21:59

@Stáňa Zbíralová já ted dostala od přítelovo babičky marmelády.. jako na zavolanou takhle před vánocema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 22:02
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová já ted dostala od přítelovo babičky marmelády.. jako na zavolanou takhle před vánocema :D

jéé tak to máte dobrý :potlesk: no pri nejhorsim taky jeste koupim nakou marmiladu ale skusim tu napln z orechu a butto to pujde a nebo to doplnim pak tou marmiladkou :-) treba to bude pozivatelne :think:

• Citovat
  • Upravit
2844
18.11.13 22:11

@Stáňa Zbíralová Zrovna ted jsem přemýšlela jaká je škoda že přes léto nejsem schopná udělat třeba marmelády, med a celkově takovýhle prakticky věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 22:15
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová Zrovna ted jsem přemýšlela jaká je škoda že přes léto nejsem schopná udělat třeba marmelády, med a celkově takovýhle prakticky věci :mrgreen:

marmilady jsem jeste nedelala nikdy ale byla by to basta udelat si vlastni. jinak med mi vozi kamarad jeho tata ma vcely tak mi priveze ob dva mesice kilovou sklenici tak sem rada za to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný