Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Stáňa Zbíralová Zvlášť rohlíčky u nás musela babička ještě dopékat. Do teď vzpomínám, jak babička měla cukroví na balkoně (když mrzlo) a já se strýcem jsem ji ho kradli. Babička to věděla, ale dělala, že nic nevidí. U nás jsou jinak oblíbené krémové druhy a to třeba plněné trubičky.
@Stáňa Zbíralová Já pekla už předevčírem perníčky a budu péct už i tu klasiku od zítra..:D Mám doma 50vajec co se musí do 5ti dnů spotřebovat, tak mě to trochu donutilo ![]()
Letos poprvé budu zkouset cukrový z vanilkového pudinku tak sem na to zvedava… Tak jsem rada ze ja a sesrta nejsme jediny co pecene cukrovi uz takhle brzy ![]()
@Stáňa Zbíralová myslíš že budeš dávat pudingové prášky do těsta? ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová myslíš že budeš dávat pudingové prášky do těsta?
http://www.toprecepty.cz/…eho-pudinku/ to je ono…myslím ze by to mohlo byt dobre ![]()
@Stáňa Zbíralová Já jsem tohle dělala loni poprvé - nahradila jsem tím klasické linecké těsto, protože mě to těsto přišlo takové měkkčí a chutnější
chuťově i výraznější..:) Dělala jsem toto těsto přes strojek, vykrajované i na košíčky ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová Já jsem tohle dělala loni poprvé - nahradila jsem tím klasické linecké těsto, protože mě to těsto přišlo takové měkkčí a chutnějšíchuťově i výraznější..:) Dělala jsem toto těsto přes strojek, vykrajované i na košíčky
no ja si myslim ze tohle bude taky lepsi akorat misto marmilady to skusim lepit naplni co se dava do orechu… snad to bude dobre no ![]()
@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodí
ale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodíale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý
ja nevim jak to dopadne ale ja linecke nejim a vubec nejak ty marmilady nemusim tak skusim pokus no…kdybych mela domaci mamiladu tak to je o necem jinem ale uvidime no kdyztak to plnit nemusim a jen to namocim do polevy a bude ![]()
@Stáňa Zbíralová já ted dostala od přítelovo babičky marmelády.. jako na zavolanou takhle před vánocema ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová já ted dostala od přítelovo babičky marmelády.. jako na zavolanou takhle před vánocema
jéé tak to máte dobrý
no pri nejhorsim taky jeste koupim nakou marmiladu ale skusim tu napln z orechu a butto to pujde a nebo to doplnim pak tou marmiladkou
treba to bude pozivatelne ![]()
@Stáňa Zbíralová Zrovna ted jsem přemýšlela jaká je škoda že přes léto nejsem schopná udělat třeba marmelády, med a celkově takovýhle prakticky věci ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová Zrovna ted jsem přemýšlela jaká je škoda že přes léto nejsem schopná udělat třeba marmelády, med a celkově takovýhle prakticky věci
marmilady jsem jeste nedelala nikdy ale byla by to basta udelat si vlastni. jinak med mi vozi kamarad jeho tata ma vcely tak mi priveze ob dva mesice kilovou sklenici tak sem rada za to