Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Stáňa Zbíralová tak ty máš štěstí, alespoň v tomhle
Já taky ještě nikdy nedělala marmeládu, ale ted jsem dělala ten pečený čaj poprvé - využiju ho jako vánoční dárek pro babičky atd..:)
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová tak ty máš štěstí, alespoň v tomhleJá taky ještě nikdy nedělala marmeládu, ale ted jsem dělala ten pečený čaj poprvé - využiju ho jako vánoční dárek pro babičky atd..:)
pečený čaj? to neznám ![]()
@Stáňa Zbíralová http://www.mamincinyrecepty.cz/…e/peceny-caj koukni tady, i když já homám mnohem červěnější, na fotkách je takový bledý - asi to je o poměru ovoce..:)
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová http://www.mamincinyrecepty.cz/…e/peceny-caj koukni tady, i když já homám mnohem červěnější, na fotkách je takový bledý - asi to je o poměru ovoce..:)
tak to je mazec to musim taky skusit vypada to skvele dekuju za napad ![]()
A kdy teda, holky, pečete? Já bych začla nejraději už teď, jelikož termín mám začátkem prosince, tak abych něco měla. Bojím se, že to pak nestihnu!
@Drahomira Svobodova píše:
A kdy teda, holky, pečete? Já bych začla nejraději už teď, jelikož termín mám začátkem prosince, tak abych něco měla. Bojím se, že to pak nestihnu!
Já začínám péct po malého oslavě narozenin, to je 8.12.
A malému je kolik? Já čekám první miminko a bojím se, že se pak k pečení nedostanu.
A malému je kolik? Já čekám první miminko a bojím se, že se pak k pečení nedostanu.
Malému už jsou 4 roky, ale narodil se 4.prosince, stihla jsem napéct asi 4 nebo 5 druhů a něco jsem dostala od mamky..Každý jsem si napekla něco, každý den něco nazdobila, mimčo ti stejně hodně prospí..
Aha..tak já to teda nebudu hrotit
Jasně že ne…Uvidíš, jak se budeš cítit..
Já jsem si chodila s malým lehnout přes den, když jsem byla unavená, na večer jsem pak byla vyspaná, tak jsem si uklízela a pekla a tak, jenže já jsem sova..Teďka jsem těhotná podruhé a bude si péct v noci
Už se na to těším, akorát perníky si udělám s malým, aby mohl vykrajovat..
@Drahomira Svobodova Ahojky, já už peču
Na někoho moc brzo.. Já mám sice termín až v lednu, ale už teď jsem ráda, že ustojím 2hodiny v kuchyni, takže nebudu spoléhat na později - nevím jak se budu cítit
![]()
Já se právě necítím také nejlépe. Navíc mám problém se stydkou kostí, tak mě napadlo, že bych alespoň upekla van. rohlíčky a linecké…To nepečené samozřejmě až později…Takže nebudu za blázna? A nezkazí se?
Já se právě necítím také nejlépe. Navíc mám problém se stydkou kostí, tak mě napadlo, že bych alespoň upekla van. rohlíčky a linecké…To nepečené samozřejmě až později…Takže nebudu za blázna? A nezkazí se?
Tak jestli se ti chce, tak napeč..Za blázna nebudeš, neboj..
Pak to hoď do krabic do chladu a nemá se s tím co stát..