Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
24.10.13 19:48

Nemůžu se dočkat - za dva měsíce je Štědrý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
24.10.13 19:51

Mooooc se tesim :dance: synovi budou dva roky, tak se tesim na ty zarici ocicka a na ten rozbity stromecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.10.13 19:54

Ne :roll: protože budu mít vánoce bez manžela, je totiž v Afganistánu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
24.10.13 19:56
@bimbama píše:
Nemůžu se dočkat - za dva měsíce je Štědrý den…

ježiš no jo, to letííííí :think: 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.10.13 19:58

@BabyBella Letí, letí. Za měsíc a pár dní u nás začínají Vánoční trhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
24.10.13 19:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
25.10.13 06:50

Já se těším, protože bude mít dcera ten den narozeniny.Je narozená přímo na Štědrý den.To byly vůbec ty nejkrááásnější Vánoce.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.10.13 08:01

@madanga já mám kluka narozeného 25. procince, ale stejně to byl dáreček pod stromek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.10.13 08:03

Jinak já se těším, že se pokusím udělat ta klasické Vánoce, co jsme měli jako děti - prostě taková ta pohodička, žádné shony v obchodech, nervy s uklidů, pěkně živý stromeček, ryba, pohádky atd..
Bohužel, i v rodině už toněkdo bere spíš jako co nejvcí nakoupit a kde je nejlepší akce na hračky- většinou Tesco a tak no.. což se mi nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
25.10.13 08:20

@kvaček - taky si to představuji podobně.. Jsou to naše 1. Vánoce ve třech doma a já mám jedinečnou možnost zařídit to, aby si malá pamatovala z dětství né kupu dárků, ale pohodu a klid. S tím, že jsme poprosili rodinu, aby malé nekupovali moc hraček (nechci jí na to moc zvykat) a raději koupili jednu a třeba něco praktického..
Jen ten živý stromek u nás nebude - máme kočky a loni shodili malý umělý tak 4× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
25.10.13 08:58
@Králičice píše:
@kvaček - taky si to představuji podobně.. Jsou to naše 1. Vánoce ve třech doma a já mám jedinečnou možnost zařídit to, aby si malá pamatovala z dětství né kupu dárků, ale pohodu a klid. S tím, že jsme poprosili rodinu, aby malé nekupovali moc hraček (nechci jí na to moc zvykat) a raději koupili jednu a třeba něco praktického..
Jen ten živý stromek u nás nebude - máme kočky a loni shodili malý umělý tak 4× :lol:

jé a jaké kočky máte :?: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
25.10.13 09:23

@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
25.10.13 09:32
@Králičice píše:
@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prej satani :hug: miláčci, ne? :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
25.10.13 11:16
@Králičice píše:
@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani :evil:
:lol: já mám táké kočky dokonce 3 a máme taky umělý stromek a tak nějak si ho nevšímají až na tu jednu potvoru naší kočku Abel ta požírá třásničky ze stromku a nevím co sní mam dělat :zed: ono jí to nijak neublíží ale je to děs když jim měním stelivo v hajzlíku a bobky jsou spojeny stříbrnýma třásněma :lol:
  • Citovat
  • Upravit
LEM
669
26.10.13 22:01

Necetla jsem celou diskusi ale ja Vanoce miluji. Celkove tu atmosferu i ty plne obchody a tu zimu k tomu a to teseni se a uklid a zdobeni no proste vsechno. Taky jsem asi blazen ale s babickou to mame nastesti stejne tak nejsem v rodine jedina. A co jsou deti tak u toho a pred tim skoro i brecim jak jsem dojata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný