Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mooooc se tesim
synovi budou dva roky, tak se tesim na ty zarici ocicka a na ten rozbity stromecek ![]()
Ne
protože budu mít vánoce bez manžela, je totiž v Afganistánu ![]()
@bimbama píše:
Nemůžu se dočkat - za dva měsíce je Štědrý den…
ježiš no jo, to letííííí
![]()
@BabyBella Letí, letí. Za měsíc a pár dní u nás začínají Vánoční trhy ![]()
Já se těším, protože bude mít dcera ten den narozeniny.Je narozená přímo na Štědrý den.To byly vůbec ty nejkrááásnější Vánoce.. ![]()
@madanga já mám kluka narozeného 25. procince, ale stejně to byl dáreček pod stromek.
Jinak já se těším, že se pokusím udělat ta klasické Vánoce, co jsme měli jako děti - prostě taková ta pohodička, žádné shony v obchodech, nervy s uklidů, pěkně živý stromeček, ryba, pohádky atd..
Bohužel, i v rodině už toněkdo bere spíš jako co nejvcí nakoupit a kde je nejlepší akce na hračky- většinou Tesco a tak no.. což se mi nelíbí
@kvaček - taky si to představuji podobně.. Jsou to naše 1. Vánoce ve třech doma a já mám jedinečnou možnost zařídit to, aby si malá pamatovala z dětství né kupu dárků, ale pohodu a klid. S tím, že jsme poprosili rodinu, aby malé nekupovali moc hraček (nechci jí na to moc zvykat) a raději koupili jednu a třeba něco praktického..
Jen ten živý stromek u nás nebude - máme kočky a loni shodili malý umělý tak 4× ![]()
@Králičice píše:
@kvaček - taky si to představuji podobně.. Jsou to naše 1. Vánoce ve třech doma a já mám jedinečnou možnost zařídit to, aby si malá pamatovala z dětství né kupu dárků, ale pohodu a klid. S tím, že jsme poprosili rodinu, aby malé nekupovali moc hraček (nechci jí na to moc zvykat) a raději koupili jednu a třeba něco praktického..
Jen ten živý stromek u nás nebude - máme kočky a loni shodili malý umělý tak 4×
jé a jaké kočky máte
![]()
@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani ![]()
@Králičice píše:
@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani
@Králičice píše:
@siamka7 - dva briťáky - jeden cca 2,5 roku (modrý), další 1,5 roku (whiskas) - jsou to satani
Necetla jsem celou diskusi ale ja Vanoce miluji. Celkove tu atmosferu i ty plne obchody a tu zimu k tomu a to teseni se a uklid a zdobeni no proste vsechno. Taky jsem asi blazen ale s babickou to mame nastesti stejne tak nejsem v rodine jedina. A co jsou deti tak u toho a pred tim skoro i brecim jak jsem dojata.