Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2899
23.10.13 14:16

@Silwinka87 Tak to já taky :P ale s tou komerční „Santa“ masáží je to těžké, aby to rodiče ušéfovali na Ježíška… všude dětem jinak cpou Santu a rodič je pak za „divnočlověka“ s nějakým Ježíškem :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
24.10.13 09:29

Tak u nás byl, je, a vždycky bude jen Ježíšek. Se Santou ať nám políbí p… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
24.10.13 09:39

Jasné holky…Nesmíme Ježíška dát… :mrgreen: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4144
24.10.13 09:43

Já se na ty letošní moc těím. Chtěla bych je trávit u přítele, ale nevím nevím..snad budeme spolu..to by byl ten nejkráááásnější dárek… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
24.10.13 09:48

Nepročítala jsem diskuzi, těším se strašně moc.

Koupili jsme letos domek na polosamotě, už teď nám až k plotu chodí srnky, zajíci, plno ptáků, takže taťka slíbil dětem jesličky, a budky aby jsme mohli všechno v zimě krmit a sledovat (ještě že jsme letos sušili haldy sena)

poprvé si nazdobíme nějaký stromeček i venku

letos poprvé odmítám péct zakázkově cukroví, takže se těším na pohodu a klid, budu si pleskat s dětma jen naše nejoblíbenější (lidi už moc vymýšlí, tak ať si to udělají sami)

úklid? neřeším, barák máme v rekonstrukci a ještě pár let bude :) takže si jen úplně normálně poklidíme, ježíšek se narodil v chlívku, takže pro něj máme přirozené prostředí, okna umyju když se mi bude chctít a nebude venku -20 ne?

ježíšek k nám může, santa NÉ, děti namalujou dopis svých vysněných dárků a hotovo, vánoce můžou pijít

známý loví kapry, takže jeden je už zamluvený, na salát si věci koupim klidně měsíc předem, chleba peču, pro mlíko jezdíme do statku, uděláme jogurt, sýry a všechny přeplněné superhypermarkety mi můžou být víte kde ;)

všem krásné letošní vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
24.10.13 09:49

Ahojky :mavam: :mavam: Tak se taky přidávám do toho vánočního šílenství :mrgreen: Už se děěsně moc těšim.. Podle mě je hezký že s těma vánocema vždycky někdo začne už takhle dřív, pak je to během jednoho dnes prostě pryč :mrgreen: :)) Takže si to dokonalé období musíme řádně užít!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.10.13 10:00

@trixinka Jé tak to bydlení moooc závidím!

Jinak k tématu: moc se těším, mám ráda každý rok tu atmosféru(kromě narvaných obchodů a tak) výzdobu a koledy, tento rok ale obzvláště, protože to budou první vánoce našeho synka (narodil se loni 27.12:)
Už aby to bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.13 10:23
@madanga píše:
Já se na ty letošní moc těím. Chtěla bych je trávit u přítele, ale nevím nevím..snad budeme spolu..to by byl ten nejkráááásnější dárek… :srdce:

Jéé proč? Určitě spolu budete a užijete si spolu krásné Vánoce.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2844
24.10.13 11:34

@bikerka My letos budeme mít poslední vánoce sami ve dvou :D Čekáme mimčo konec ledna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.13 11:38
@katiiik píše:
@bikerka My letos budeme mít poslední vánoce sami ve dvou :D Čekáme mimčo konec ledna ;)

Tak to je taky hezké..Budou to poslední Vánoce, kdy budete jen vy dva..Tak si to užijte.. :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16967
24.10.13 11:39

U nás to budou první Vánoce ve 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
24.10.13 11:43

@Silwinka87 No už sem na sebe zvědavá, jak budu s tím břichem péct a to všechno okolo, taky to bude ještě zajímavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.10.13 18:26

@katiiik Já jsem loni myslela, že nic neupeču s břichem a nakonec to nebylo zas tak hrozný a zvládla sem něco upatlat a nespálit se:-) Dokonce aj perníčky sem nějaký nazdobila ;) Tak snad se vám zadaří taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
24.10.13 19:10

@bikerka No to doufám, letos sem si na sebe poprvé vymyslela víc druhů cukroví a ještě vánočky (poprvé), tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.10.13 19:40

@katiiik určitě se zadaří, na vánočce taky nic není, jenom aby nepřišel dřív porod! :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný