Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 Tak to já taky
ale s tou komerční „Santa“ masáží je to těžké, aby to rodiče ušéfovali na Ježíška… všude dětem jinak cpou Santu a rodič je pak za „divnočlověka“ s nějakým Ježíškem
![]()
Tak u nás byl, je, a vždycky bude jen Ježíšek. Se Santou ať nám políbí p… ![]()
Já se na ty letošní moc těím. Chtěla bych je trávit u přítele, ale nevím nevím..snad budeme spolu..to by byl ten nejkráááásnější dárek… ![]()
Nepročítala jsem diskuzi, těším se strašně moc.
Koupili jsme letos domek na polosamotě, už teď nám až k plotu chodí srnky, zajíci, plno ptáků, takže taťka slíbil dětem jesličky, a budky aby jsme mohli všechno v zimě krmit a sledovat (ještě že jsme letos sušili haldy sena)
poprvé si nazdobíme nějaký stromeček i venku
letos poprvé odmítám péct zakázkově cukroví, takže se těším na pohodu a klid, budu si pleskat s dětma jen naše nejoblíbenější (lidi už moc vymýšlí, tak ať si to udělají sami)
úklid? neřeším, barák máme v rekonstrukci a ještě pár let bude
takže si jen úplně normálně poklidíme, ježíšek se narodil v chlívku, takže pro něj máme přirozené prostředí, okna umyju když se mi bude chctít a nebude venku -20 ne?
ježíšek k nám může, santa NÉ, děti namalujou dopis svých vysněných dárků a hotovo, vánoce můžou pijít
známý loví kapry, takže jeden je už zamluvený, na salát si věci koupim klidně měsíc předem, chleba peču, pro mlíko jezdíme do statku, uděláme jogurt, sýry a všechny přeplněné superhypermarkety mi můžou být víte kde ![]()
všem krásné letošní vánoce ![]()
Ahojky
Tak se taky přidávám do toho vánočního šílenství
Už se děěsně moc těšim.. Podle mě je hezký že s těma vánocema vždycky někdo začne už takhle dřív, pak je to během jednoho dnes prostě pryč
Takže si to dokonalé období musíme řádně užít!! ![]()
@trixinka Jé tak to bydlení moooc závidím!
Jinak k tématu: moc se těším, mám ráda každý rok tu atmosféru(kromě narvaných obchodů a tak) výzdobu a koledy, tento rok ale obzvláště, protože to budou první vánoce našeho synka (narodil se loni 27.12:)
Už aby to bylo:-)
@madanga píše:
Já se na ty letošní moc těím. Chtěla bych je trávit u přítele, ale nevím nevím..snad budeme spolu..to by byl ten nejkráááásnější dárek…
Jéé proč? Určitě spolu budete a užijete si spolu krásné Vánoce.. ![]()
@bikerka My letos budeme mít poslední vánoce sami ve dvou
Čekáme mimčo konec ledna ![]()
@Silwinka87 No už sem na sebe zvědavá, jak budu s tím břichem péct a to všechno okolo, taky to bude ještě zajímavý ![]()
@katiiik Já jsem loni myslela, že nic neupeču s břichem a nakonec to nebylo zas tak hrozný a zvládla sem něco upatlat a nespálit se:-) Dokonce aj perníčky sem nějaký nazdobila
Tak snad se vám zadaří taky!
@bikerka No to doufám, letos sem si na sebe poprvé vymyslela víc druhů cukroví a ještě vánočky (poprvé), tak jsem zvědavá ![]()
@katiiik určitě se zadaří, na vánočce taky nic není, jenom aby nepřišel dřív porod!
![]()