Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
7.10.13 15:42

Miluju Vanoce, darky nakupuji uz ted a napraskane obchody v prosinci me nechavaji zcela chladnou :-) Letos budou na jednu stranu nadherne, protoze dcerka je ve veku, kdy uz si je asi poradne uzije… na druhou stranu mame trosku problem v rodine s mym dedou a nedokazu rici, jak to bude na Stedry den - kazdopadne nekdo nebude spokojen - bud ja, protoze bude s nami a nebo on, protoze zustane doma… a to neovlivnim. :nevim:
Stromecek zdobime odjakziva na Mikulase - protoze Mikulas rekne Jeziskovi, ze ho mame nazdobeny a zaslouzime si darky :-) no a taky ho mame radi :-D
Jinak moc nepecu, max tak tri druhy, to zacatkem prosince, vyzdoba taky tak nejak po tom Mikulasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.10.13 15:42

Vánoce miluju…proto si s manželem dárky nedáváme. Nesnáším narvané obchody plné agresivních magorů 8o takže si nehodlám kazit svátky v tlačenici. Děti dostanou drobnosti a my dospělí si kupujeme to po čem toužíme během roku. Na to nemusím čekat na Vánoce.
Takže u nas jsou opravdu Vánoce svatky klidu a míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.10.13 15:44
@Sonreir píše:
jéééé a na punč a svařáček :P

To já letos nemůžu.. :lol: :lol:
I když trochu svařáku asi jo.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4697
7.10.13 15:46

@Silwinka87 já čekám v prosinci a taky si trošku dám :P třeba pak prcka bude klidnější :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.10.13 15:46

@Silwinka87 prý v kauflandu maji nealko svařák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.10.13 15:49

Tak k nám do buranova dorazilo že nám Tesco doveze nákup domů, tak jo já se na vánoce těším :lol:

těším se na výzdobu, stromeček nám nosí ježíšek takže 24 ráno bude prcek kulit oka ;) už loni se mu to líbilo, až nám samou radostí nablil pod vánoční stromek při rozbalování dárků :lol: taky budu péct cukroví :roll: loni jsem po asi deseti letech upekla a ono jim to chutnalo :roll: jak jsem mladá tak jsem blbá :zed: jediný co mi kazí vánoční atmosféru jsou starší děti(prudiči obecní :roll: ) taky se těším na vánoční trhy, zase si koupím nějaký zvoneček ;)
Letos už bude prcek psát Ježíškovi, tzn napíšeme všechno z reklam v televizi, mimo vložek a čistících prostředků :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.10.13 15:51
@Lemuska píše:
Vánoce miluju…proto si s manželem dárky nedáváme. Nesnáším narvané obchody plné agresivních magorů 8o takže si nehodlám kazit svátky v tlačenici. Děti dostanou drobnosti a my dospělí si kupujeme to po čem toužíme během roku. Na to nemusím čekat na Vánoce.
Takže u nas jsou opravdu Vánoce svatky klidu a míru.

taky tak ;) dáváme si nějakou drobnost aby si děti nemysleli že zlobíme ;) co chcem si koupíme kdykoliv přes rok.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.10.13 15:53
@K-Black píše:
Tak k nám do buranova dorazilo že nám Tesco doveze nákup domů, tak jo já se na vánoce těším :lol:těším se na výzdobu, stromeček nám nosí ježíšek takže 24 ráno bude prcek kulit oka ;) už loni se mu to líbilo, až nám samou radostí nablil pod vánoční stromek při rozbalování dárků :lol: taky budu péct cukroví :roll: loni jsem po asi deseti letech upekla a ono jim to chutnalo :roll: jak jsem mladá tak jsem blbá :zed: jediný co mi kazí vánoční atmosféru jsou starší děti(prudiči obecní :roll: ) taky se těším na vánoční trhy, zase si koupím nějaký zvoneček ;)
Letos už bude prcek psát Ježíškovi, tzn napíšeme všechno z reklam v televizi, mimo vložek a čistících prostředků :lol:

To je jak u nás..Malý všechno potřebuje, co je holcké, to nechce..Seznam už má dlouhý, tak na dvě A4 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
388
7.10.13 15:54

Já se vánoc nemůžu dočkat už druhý den po vánocích :lol: mohla bych mít vánoce pořád, ty vůně, pohádky, celá rodina spolu, cukroví, vaječňák, štěstí v těch očích, napětí, očekávání prostě to hrozně miluju :srdce: :srdce: ba tyhle se taky moc těším v lednu se nám narodí holčička tak už teď se těším na vánoce 2014 :) a cukroví peču koncem listopadu abych to v klidu všechno stihla naplnit a ozdobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.10.13 15:58
@Roxi píše:
Já se vánoc nemůžu dočkat už druhý den po vánocích :lol: mohla bych mít vánoce pořád, ty vůně, pohádky, celá rodina spolu, cukroví, vaječňák, štěstí v těch očích, napětí, očekávání prostě to hrozně miluju :srdce: :srdce: ba tyhle se taky moc těším v lednu se nám narodí holčička tak už teď se těším na vánoce 2014 :) a cukroví peču koncem listopadu abych to v klidu všechno stihla naplnit a ozdobit :)

Však to dodělávání toho cukroví je nejhorší..Slepit linecké, všechno dodělat, ponamáčet do čokolády.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
388
7.10.13 16:04
@Silwinka87 píše:
Však to dodělávání toho cukroví je nejhorší..Slepit linecké, všechno dodělat, ponamáčet do čokolády.. :roll:

jak říkáš proto radši peču dřív, možná letos abych nebyla vůbec ve stresu začnu už v půlce listopadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.10.13 16:05

Já se na Vánoce těším..
Vánoce sice nejsou jenom o dárcích, ale když jsme u těch dárků, tak loni jsme postupně si někde zašla něco hezkého koupila a nebo i objednala v klidu na netu a pěkně sama! zabalila.. Předloni jsme to měli tgak, že jsme na poslední chvíli běželi někde do Tesca narvali vozík, nevím, moc Vánočně mě to nepřišlo.. Ani si nenechávám balit dárky, mám ráda to balení, tu atmosféru- i když to zase někdy neni na jedničku zabalené :mrgreen:
To samé jsem tradičkní, takže kapr, a živý stromek!! žádné uměliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.10.13 16:07

Těším se strašně moc :mrgreen:. Co se týče vánoc, tak jsem jak malá holka. Miluju tu atmosféru, koledy, pohádky, pečení. Uklízení nějak extra nepřeháním. Mám více méně uklizeno celoročně, takže okolo Mikuláše jen přeleštím okna, obklady v koupelně, chci vyčistit koberce (kvůli tomu, že je to fakt nutné :lol: ). Napečeme pár druhů cukroví a potom už jen klídek a pohoda. Jen s dárky je to letos dost mizerné. Děti totiž vůbec nehlásí, co chtějí pod stromeček :zed: :zed: :zed:. Asi nemají žádné přání a já začínám mít depku, že to pak budu shánět na poslední chvíli (sláva objednávání přes internet :pankac: :mrgreen: :pankac: ). A jelikož já si chci po novém roce koupit nové autíčko, aniž bych ho musela brát na leasing, tak si s manželem dáme jen nějakou drobnost.
Já už se taaak těším :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.10.13 16:09

@tterka u nás se zase kluk hlásí až moc.. všechno co vidí chce- ale myslím to obrazně.. Samozřejmě mu nekoupíme všechno, ale někde něco je třeba v televizi, v letáku, vidí za výlohou a už si to přál vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.10.13 16:11

A taky budem mít te´d v říjnu miminko, tak to zase budou Vánoce jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný