Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
18.11.13 10:05

@Osmanka
To zaveseni me taky napadlo, jen budu muset vymyslet, za co to povesit. :)

• Citovat
  • Upravit
4243
18.11.13 10:08

Bych zavřela okno a tím to tam chytneš. Nebo to zapíchnout do těsnění v oknech, ale nevím, zda se těsnění nezničí. Či co zkusit nějaké přísavky, jestli by to udržely. Nebo manžel má nějako pásku kterou vše přilepí - i věšák na boty, teploměr venkovní a tak, vše drží, jenže pak se to hůř sundavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.11.13 10:10

Koupila bych nějakou hezkou vánoční mašli. Nebo to zavěsit na vánoční řetěz či svítivý řetěz. aby to nebyl ošklivý špagát :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 10:16
@ncc1701 píše:
Ahoj, mate nektera tip, jak vyresit chtic po okennich svicnech, kdyz nemate vnitrni parapety? Jak je pridelat, aby drzely? Diky :)

Anebylo by jednodušší místo svíček koupit ty blikačky? To přichytíš izolepou a je po práci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6358
18.11.13 10:19

Ahoj holky to je diskuze :potlesk: taky miluju vánoce, tu atmosféru, už se těším jak budu vyrábět dekorace, zrovna dneska jsem si byla nějaké koupit :dance:
peču oz začátku prosince, protože manžel je brutálně na sladky, tak mám radost, když mu chutná
mimochodem zrovna teď když vám píšu poslouchám vánoční koncert :pankac:
dárečky nejradši dávám a mám radost, když se líbí a taky vymýšlím
jsem snažilka takže aspoň Vánoce mě dokážou odpoutat, od příznaků a všech těch pozorování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.13 11:38

@Stáňa Zbíralová
Ty se mi prave nelibi. Ve starem byte jsme parapety meli, tak mi zbyly svicny prave. :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
18.11.13 11:39
@Osmanka píše:
Koupila bych nějakou hezkou vánoční mašli. Nebo to zavěsit na vánoční řetěz či svítivý řetěz. aby to nebyl ošklivý špagát :-).

Jedine na vlasec, aby to nebylo videt :)

• Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 15:31

Ženy peče někdo z vás už cukroví? Já začala právě dnes z vanil. rohlíčkama. Není to moc brzy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4243
18.11.13 15:50

@Stáňa Zbíralová
Ahoj, mně to přijde brzo. Já většinou poslední víkend v listopadu začínám perníčky, pak peču 2. a 3.advent. neděli a 4.plním, pokud to není zrona štědrý den či 23.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.11.13 15:52

Vánoce

Na cukroví je už nakoupeno, začneme příští víkend.
U Štědrovečerní večeře je nás 8, bylo nás i víc a je to pěkné když se sejdeme.
Mně to nepřijde jako bordel, ale jako vánoční nepořádek a to patří k pohodě.
Ještě sháním drobné dárky pro kamarádky a tety.
Mám vyhlídnutá mýdla v shopu studia Mone. Pořád se nemohu rozhodnout, jak tam nakukuju, tak se mi líbí i bižuterie, taky bych mohla koupit nějakou kosmetiku.
Poraďte mi, co by bylo lepší, jsem váhavý střelec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
18.11.13 15:57
@Stáňa Zbíralová píše: Ženy peče někdo z vás už cukroví? Já začala právě dnes z vanil. rohlíčkama. Není to moc brzy? :nevim:

8o já až kolem Mikuláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.11.13 16:06

Mně štve to obskakování, já si za celý den nekecnu na zadek, všichni sedí a já hupsám a vařím, myju nádobí a nalívám. Mám sen ztrávit vánoce jako ostatní, fakt někam dojet a nechat se obskakovat, hodovat. Bohužel u nás jsou podobné oslavy tak obměsíc a díky tomu mě oslavy tohoto tipu štvou. Mně se líbí do 22.12. a pak od 26.12. Má to výhodu - já většinou kolem vánoc zhubnu - většinou ani nevím, co jsem napekla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.11.13 16:43

@Stáňa Zbíralová My jsme začínaly s perníčkama a zázvorkama vždy poslední týden v listopadu. Rohlíčky by neměly šanci vydržet, protože jsou u nás jedny z nejoblíbenějších. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.11.13 16:56

Já začínám začátkem prosince, aby se to všechno stihlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
18.11.13 17:22
@bimbama píše:
@Stáňa Zbíralová My jsme začínaly s perníčkama a zázvorkama vždy poslední týden v listopadu. Rohlíčky by neměly šanci vydržet, protože jsou u nás jedny z nejoblíbenějších. :mrgreen:

No, po pravdě řečeno taky se bojím že cukroví nám nevydrží do vánoc :nevim: to by to musel někdo předemnou schovat :oops: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný