Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nevím jak vyřešit Vánoce. Partner by chtěl letos slavit jen ve 3..což je sice super, ale nevím jak vyřešit dárky. Jestli špuntovi dát jen to od nás a pak k babičkám, kde budou mít zbytek, ale už to není ono, přece jen to bude o dost míň dárků. Nebo rovnou pod stromek dát i to od nich
Byla jsme zvyklá slavit s celou rodinou, že je fakt veselo
Když mu řeknu, že budeme s mou rodinou, tak pak chce i on se svou
Takže další varianta je, být napřed u mých a pak u jeho rodičů:think:
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mým
Chlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí ![]()
Jak to řešíte vy? Díky ![]()
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodíale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý
Tak jsem to cukroví z vanilkového pudinku naplnila tou naplní do ořechů, a je to výborná kombinace. Doporučuju zkusit. Dělala jsem ji ze zkaramelizovaného salka a je moooc dobrá, akorát jednu chybu to má, musí být furt v chladu jinak ta héra co v tom je se zacne roztékat. Takže to pokuť možno jíst hned po vytažení z lednice nebo balkonu ![]()
@SlecnaSally, děti mají Ježíška několikrát (s námi na Štědrý večer) a pak další dny u babiček. Nemají toho tolik najednou a i babičky a dědečkové vidí, jak se prckům dárečky líbí ![]()
@Stáňa Zbíralová Já zas moc nejsem na ty ořechy
Ale třeba to zkusím na ochutnání
Jinak já budu plnit a zdobit až později.. Měla sem docela strach aby to vydrželo ![]()
@SlecnaSally já si myslím, že dětem je to jedno, jestli v jeden den moc a nebo pak další..
Jenom můj názoz je, že nešťastná varianta je dárky od prarodičů u nich pod stromkem - před! Štedrým dnem, jakože chodil dřív, to by se mi nelíbilo. Švagrová to má tak, že dopoledne jsou u tchýně a už mají dárky pod stromkem a pak terpve večer u nich.. U malých dětí.. U starších si myslím, že je to jedno
@SlecnaSally píše:
Ahoj holky, nevím jak vyřešit Vánoce. Partner by chtěl letos slavit jen ve 3..což je sice super, ale nevím jak vyřešit dárky. Jestli špuntovi dát jen to od nás a pak k babičkám, kde budou mít zbytek, ale už to není ono, přece jen to bude o dost míň dárků. Nebo rovnou pod stromek dát i to od nichByla jsme zvyklá slavit s celou rodinou, že je fakt veselo
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mýmChlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí
Jak to řešíte vy? Díky
Tak za mě je takové dávkování dárků lepší. My to máme každý rok tak, že na Štědrý den jsme spolu sami doma,25.jdeme na oběd k našim, malý dostane další dárečky a 26.chodíme na oběd ke tchýni, kde je poslední nadílka..Nedostane všechno najednou, ale pěkně nadávkované, protože je toho fakt hromada.. ![]()
@SlecnaSally řešíme vánoce přesně jako @Silwinka87 syn to vpohoď dává. Ani to doteď ňjak neřešil, že ježíšek jeho dárky nechává u babiček
. Je mu 6,5 roku a stále věří, ikdyž já to nechápu. Všemu chce přijít na kloub, ale toto zatím bere jako hotovou věc. Jen tedy se seznamu ježíškovi něco dá babička a něco teta, tak se bojím aby se potom nescháněl 24., ake stále mu vysvětluji, že stejně ježíšek nemusí přinést vše.
Já se na vánoce těším moc. Akorát by mohl napadnout sníh, aby byly bílé. Vánoce trávím u rodičů, takže co se týče úklidu, tak ten si řeším jenom u sebe na bytě, kde to tolik neřeším a co se týče cukroví, tak peču jen tři druhy - to co já a přítel jíme. Strašně se těším na kapra - ne že bych ho přes rok nejedla, ale o vánocích chutná mnohem líp
No a hlavně se těším na neteř a synovce, s nima jsou ty svátky hned veselejší a vidět je, jak rozbalují dárky od ježíška, je pohled k nezaplacení ![]()
Tak 1.advent se nám blíží
Už někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech
Já se chystám tento týden umýt okna a zdobit a co vy? Začínáte taky prvním adventem a nebo i trošku dříve jako já a pár bláznů mě podobných
![]()
@Stáňa Zbíralová píše:
Tak 1.advent se nám blížíUž někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech
Já se chystám tento týden umýt okna a zdobit a co vy? Začínáte taky prvním adventem a nebo i trošku dříve jako já a pár bláznů mě podobných
![]()
![]()
Já bych začala i dřív, ale malý slaví 7.12.narozky a budeme mu dělat výzdobu, kdybych do toho měla už i vánoční, tak by se to moc přebíjelo..Takže začínám zdobit v neděli 8.12. a do konce tohoto týdne si chci udělat okna..
@lenka.jehlička píše:
Já se na vánoce těším moc. Akorát by mohl napadnout sníh, aby byly bílé. Vánoce trávím u rodičů, takže co se týče úklidu, tak ten si řeším jenom u sebe na bytě, kde to tolik neřeším a co se týče cukroví, tak peču jen tři druhy - to co já a přítel jíme. Strašně se těším na kapra - ne že bych ho přes rok nejedla, ale o vánocích chutná mnohem lípNo a hlavně se těším na neteř a synovce, s nima jsou ty svátky hned veselejší a vidět je, jak rozbalují dárky od ježíška, je pohled k nezaplacení
Jéé taky bych si moc prala bile vanoce. mám rada zimu ale kdyz je snih a muzeme si ho trochu s dcerkou uzit
a stim kaprem souhlasim proste na vanoce chutna nejlepe ![]()
@Silwinka87 Tak to chápu
taky bych si to nedovedla představit
vanoční výzdoba a narozeninová
já s úklidem začnu tento tyden a s výzdobou postupne taky. mám 3+1 a najednou celý byt uklidit nejde
navíc s naší tříletou prdelkou by to asi ani nešlo do toho mám tři kočky a manžela
tááákže postupně ![]()
@SlecnaSally píše:
Ahoj holky, nevím jak vyřešit Vánoce. Partner by chtěl letos slavit jen ve 3..což je sice super, ale nevím jak vyřešit dárky. Jestli špuntovi dát jen to od nás a pak k babičkám, kde budou mít zbytek, ale už to není ono, přece jen to bude o dost míň dárků. Nebo rovnou pod stromek dát i to od nichByla jsme zvyklá slavit s celou rodinou, že je fakt veselo
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mýmChlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí
Jak to řešíte vy? Díky
Ahoj, my to vyřešili tak, že jsou všichni u nás.
@Stáňa Zbíralová píše:
Tak 1.advent se nám blížíUž někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech
![]()
![]()
Ahoj, okna nazdobená a umytá, ale v bytě bordel - tak si vyber
- okna jsem dělala kvůli dětem, když byly pár hodin u babi, aby se nám do řetězu nezamotaly. Syn nám na to jednou šlápl a pak už to nešlo. Jinak celkové gruntování nezvládnu - mám doma ještě roční holčinu a tu si odmítají babi vzít na hlídání a když vytírám, tak si myje ruce v kýbli, takže vytírat v šuplíkách moc nedje, to bych já nandavala do šuplíků a ona vyndavala
.