Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
21.11.13 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
25.11.13 09:15

Ahoj holky, nevím jak vyřešit Vánoce. Partner by chtěl letos slavit jen ve 3..což je sice super, ale nevím jak vyřešit dárky. Jestli špuntovi dát jen to od nás a pak k babičkám, kde budou mít zbytek, ale už to není ono, přece jen to bude o dost míň dárků. Nebo rovnou pod stromek dát i to od nich :nevim: Byla jsme zvyklá slavit s celou rodinou, že je fakt veselo :think: Když mu řeknu, že budeme s mou rodinou, tak pak chce i on se svou :D Takže další varianta je, být napřed u mých a pak u jeho rodičů:think:
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mým :think: Chlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí :palec:

Jak to řešíte vy? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
25.11.13 09:37
@katiiik píše:
@Stáňa Zbíralová No já tam dávala marmeládu, ta ořechová náplň se mi tam moc nehodí :think: ale je to o chuti každýho.:)) třeba to bude fakt zajímavý :palec:

Tak jsem to cukroví z vanilkového pudinku naplnila tou naplní do ořechů, a je to výborná kombinace. Doporučuju zkusit. Dělala jsem ji ze zkaramelizovaného salka a je moooc dobrá, akorát jednu chybu to má, musí být furt v chladu jinak ta héra co v tom je se zacne roztékat. Takže to pokuť možno jíst hned po vytažení z lednice nebo balkonu :lol:

• Citovat
  • Upravit
11081
25.11.13 13:17

@SlecnaSally, děti mají Ježíška několikrát (s námi na Štědrý večer) a pak další dny u babiček. Nemají toho tolik najednou a i babičky a dědečkové vidí, jak se prckům dárečky líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
25.11.13 17:58

@Stáňa Zbíralová Já zas moc nejsem na ty ořechy :D Ale třeba to zkusím na ochutnání :)) Jinak já budu plnit a zdobit až později.. Měla sem docela strach aby to vydrželo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.11.13 18:02

@SlecnaSally já si myslím, že dětem je to jedno, jestli v jeden den moc a nebo pak další..
Jenom můj názoz je, že nešťastná varianta je dárky od prarodičů u nich pod stromkem - před! Štedrým dnem, jakože chodil dřív, to by se mi nelíbilo. Švagrová to má tak, že dopoledne jsou u tchýně a už mají dárky pod stromkem a pak terpve večer u nich.. U malých dětí.. U starších si myslím, že je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.11.13 22:44
@SlecnaSally píše:
Ahoj holky, nevím jak vyřešit Vánoce. Partner by chtěl letos slavit jen ve 3..což je sice super, ale nevím jak vyřešit dárky. Jestli špuntovi dát jen to od nás a pak k babičkám, kde budou mít zbytek, ale už to není ono, přece jen to bude o dost míň dárků. Nebo rovnou pod stromek dát i to od nich :nevim: Byla jsme zvyklá slavit s celou rodinou, že je fakt veselo :think: Když mu řeknu, že budeme s mou rodinou, tak pak chce i on se svou :D Takže další varianta je, být napřed u mých a pak u jeho rodičů:think:
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mým :think: Chlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí :palec:Jak to řešíte vy? Díky :mavam:

Tak za mě je takové dávkování dárků lepší. My to máme každý rok tak, že na Štědrý den jsme spolu sami doma,25.jdeme na oběd k našim, malý dostane další dárečky a 26.chodíme na oběd ke tchýni, kde je poslední nadílka..Nedostane všechno najednou, ale pěkně nadávkované, protože je toho fakt hromada.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
886
25.11.13 22:57

@SlecnaSally řešíme vánoce přesně jako @Silwinka87 syn to vpohoď dává. Ani to doteď ňjak neřešil, že ježíšek jeho dárky nechává u babiček ;). Je mu 6,5 roku a stále věří, ikdyž já to nechápu. Všemu chce přijít na kloub, ale toto zatím bere jako hotovou věc. Jen tedy se seznamu ježíškovi něco dá babička a něco teta, tak se bojím aby se potom nescháněl 24., ake stále mu vysvětluji, že stejně ježíšek nemusí přinést vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka.jehlička
26.11.13 10:38

Já se na vánoce těším moc. Akorát by mohl napadnout sníh, aby byly bílé. Vánoce trávím u rodičů, takže co se týče úklidu, tak ten si řeším jenom u sebe na bytě, kde to tolik neřeším a co se týče cukroví, tak peču jen tři druhy - to co já a přítel jíme. Strašně se těším na kapra - ne že bych ho přes rok nejedla, ale o vánocích chutná mnohem líp :) No a hlavně se těším na neteř a synovce, s nima jsou ty svátky hned veselejší a vidět je, jak rozbalují dárky od ježíška, je pohled k nezaplacení :)

• Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
26.11.13 20:17

Tak 1.advent se nám blíží :potlesk: Už někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech :dance: Já se chystám tento týden umýt okna a zdobit a co vy? Začínáte taky prvním adventem a nebo i trošku dříve jako já a pár bláznů mě podobných :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
26.11.13 20:18
@Stáňa Zbíralová píše:
Tak 1.advent se nám blíží :potlesk: Už někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech :dance: Já se chystám tento týden umýt okna a zdobit a co vy? Začínáte taky prvním adventem a nebo i trošku dříve jako já a pár bláznů mě podobných :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já bych začala i dřív, ale malý slaví 7.12.narozky a budeme mu dělat výzdobu, kdybych do toho měla už i vánoční, tak by se to moc přebíjelo..Takže začínám zdobit v neděli 8.12. a do konce tohoto týdne si chci udělat okna..

• Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
26.11.13 20:20
@lenka.jehlička píše:
Já se na vánoce těším moc. Akorát by mohl napadnout sníh, aby byly bílé. Vánoce trávím u rodičů, takže co se týče úklidu, tak ten si řeším jenom u sebe na bytě, kde to tolik neřeším a co se týče cukroví, tak peču jen tři druhy - to co já a přítel jíme. Strašně se těším na kapra - ne že bych ho přes rok nejedla, ale o vánocích chutná mnohem líp :) No a hlavně se těším na neteř a synovce, s nima jsou ty svátky hned veselejší a vidět je, jak rozbalují dárky od ježíška, je pohled k nezaplacení :)

Jéé taky bych si moc prala bile vanoce. mám rada zimu ale kdyz je snih a muzeme si ho trochu s dcerkou uzit :-) a stim kaprem souhlasim proste na vanoce chutna nejlepe ;)

• Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
26.11.13 20:23

@Silwinka87 Tak to chápu :-D taky bych si to nedovedla představit
vanoční výzdoba a narozeninová :-D já s úklidem začnu tento tyden a s výzdobou postupne taky. mám 3+1 a najednou celý byt uklidit nejde :nevim: navíc s naší tříletou prdelkou by to asi ani nešlo do toho mám tři kočky a manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tááákže postupně :palec:

• Citovat
  • Upravit
4243
27.11.13 18:58
@SlecnaSally píše:
Možná by šlo i že by jsme na vánoce byli u jeho rodičů, chodí do kostela, tak to bude mít taky nějaké plus a ráno jít hned k mým :think: Chlap se podřídí, ale chci vůči malému ať je to co nejhezčí :palec:Jak to řešíte vy? Díky :mavam:

Ahoj, my to vyřešili tak, že jsou všichni u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
27.11.13 19:02
@Stáňa Zbíralová píše:
Tak 1.advent se nám blíží :potlesk: Už někdo z Vás začal zdobit byt? Když vykouknu z okna mého panelákového bytu tak pár jedinců už má blikátka v oknech :dance: Já se chystám tento týden umýt okna a zdobit a co vy? Začínáte taky prvním adventem a nebo i trošku dříve jako já a pár bláznů mě podobných :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ahoj, okna nazdobená a umytá, ale v bytě bordel - tak si vyber :-) - okna jsem dělala kvůli dětem, když byly pár hodin u babi, aby se nám do řetězu nezamotaly. Syn nám na to jednou šlápl a pak už to nešlo. Jinak celkové gruntování nezvládnu - mám doma ještě roční holčinu a tu si odmítají babi vzít na hlídání a když vytírám, tak si myje ruce v kýbli, takže vytírat v šuplíkách moc nedje, to bych já nandavala do šuplíků a ona vyndavala :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný