Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
4.11.13 15:40

@Silwinka87 U nás právě taky jedou jen vánoční sms.. :)) No to já bych taky ráda dostala, ne jen poslala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 15:41
@katiiik píše:
@Silwinka87 U nás právě taky jedou jen vánoční sms.. :)) No to já bych taky ráda dostala, ne jen poslala :D

právě..

• Citovat
  • Upravit
2844
4.11.13 15:48

Holky pošleme si pohled :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.11.13 15:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 15:57
@katiiik píše:
Holky pošleme si pohled :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: To není blbý nápad..

• Citovat
  • Upravit
2844
4.11.13 16:14

Předem upozorňuji, že posílám max 10 pohledů :mrgreen: Doufám, že jich dostanu stejný počet jako odešlu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 16:15
@katiiik píše:
Předem upozorňuji, že posílám max 10 pohledů :mrgreen: Doufám, že jich dostanu stejný počet jako odešlu :))

S českou poštou nic nezaručuju.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
24797
9.11.13 12:34
@bimbama píše:
Už i vánoční reklama na Alzu. Už je jasný… Už jenom ta Kofola chybí.

Už dávají i na Kofolu. UF. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.11.13 17:20
@bimbama píše:
Už dávají i na Kofolu. UF. :mrgreen:

jo jo :potlesk: :potlesk: Bez toho by to nebylo ono..

• Citovat
  • Upravit
2844
9.11.13 22:43

Já ještě neviděla žádnou :PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.13 08:18

Ahoj, mate nektera tip, jak vyresit chtic po okennich svicnech, kdyz nemate vnitrni parapety? Jak je pridelat, aby drzely? Diky :)

• Citovat
  • Upravit
886
18.11.13 08:30

Těšíme se synem. Už pouští vánoční koledy ;) ( je nemocný, měl 5 dní horečky, tak víc nedokśzal dělat)
Jinak už mám i zabalený dárečky, chybí jen pro manželovu rodinu, ale to se vždy řeší naposlední chvíli :evil:.
I okna jsem naštěstí umyla než začlo být pod 10 stupňů.
Tak jsem spokojená nejhorším mám za sebou.
A k ježíškovi si přeji, aby jsme byli celá rodina zdravá ( je to oprávnění už dva roky opravdu skoro stále stonáme, především děti).
Prostě si přeju, aby jsme mohli celá rodina vyrazit se podívat na stromeček a vánoční trhy. Zatím to nikdy nevyšlo.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.11.13 09:49

Ahoj, netěším. Na štědrý den k nám přijde vždy celá rodina a od té doby Štědrý den nesnáším. Musím ráno dřív stát, do noci 23.12. ještě zdobíme stromeček. A dopoledne se přijenou babičky, dědečkové a prababičky, je nás v bytě 11, pořád se někam chodí -návštěvy, kostel - vždy když máme odejít v dobu X, tak hodinu se odchází. Do noci kmitám, uklízím, ráno 25.12. snídaně, pak odjedou, vařím oběd a uklidím byt. 24.12. jen vařím, roznáším kávy, víno apod. 25.12. mám plný byt krabic, papírů, odpadků, cpu to pak už i na chodbu, chudáci sousedi, protože v tom množství lidí se to nedá kam dát. 26.12. jedeme k babičce a do února odmítám návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.11.13 09:56

@helickav
Ježiši, závidím, to jsi šikovná. Já úklid nezvládám, mám doma dceru roční, rostou ji stoličky a když spí, tak sedím u PC, stačí, že vrznu dvřma, už pláče, má hrozně trhaný spánek, na víkend si ji nikdo nechce vzít, že je malá. A o víkendech tu mám návštěvy. Od září sem jezdí neteře, tak tu byly tento víkend, příští týden babi slaví 60, tak tu budu mít celý víkend tchýni, no a pak je advent. Tam odmítám jakékoliv akce našich babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.11.13 09:58

@ncc1701
Hele a co je zavěsit na šňůru za okno? Nebo k oknu postavit nějakou kaskádu - židle na sebe, krabice.. ale už to není tak pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný