Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 U nás právě taky jedou jen vánoční sms..
No to já bych taky ráda dostala, ne jen poslala ![]()
@katiiik píše:
@Silwinka87 U nás právě taky jedou jen vánoční sms..No to já bych taky ráda dostala, ne jen poslala
právě..
Předem upozorňuji, že posílám max 10 pohledů
Doufám, že jich dostanu stejný počet jako odešlu ![]()
@katiiik píše:
Předem upozorňuji, že posílám max 10 pohledůDoufám, že jich dostanu stejný počet jako odešlu
S českou poštou nic nezaručuju.. ![]()
@bimbama píše:
Už i vánoční reklama na Alzu. Už je jasný… Už jenom ta Kofola chybí.
Už dávají i na Kofolu. UF. ![]()
@bimbama píše:
Už dávají i na Kofolu. UF.
jo jo
Bez toho by to nebylo ono..
Ahoj, mate nektera tip, jak vyresit chtic po okennich svicnech, kdyz nemate vnitrni parapety? Jak je pridelat, aby drzely? Diky ![]()
Těšíme se synem. Už pouští vánoční koledy
( je nemocný, měl 5 dní horečky, tak víc nedokśzal dělat)
Jinak už mám i zabalený dárečky, chybí jen pro manželovu rodinu, ale to se vždy řeší naposlední chvíli
.
I okna jsem naštěstí umyla než začlo být pod 10 stupňů.
Tak jsem spokojená nejhorším mám za sebou.
A k ježíškovi si přeji, aby jsme byli celá rodina zdravá ( je to oprávnění už dva roky opravdu skoro stále stonáme, především děti).
Prostě si přeju, aby jsme mohli celá rodina vyrazit se podívat na stromeček a vánoční trhy. Zatím to nikdy nevyšlo.
Pa
Ahoj, netěším. Na štědrý den k nám přijde vždy celá rodina a od té doby Štědrý den nesnáším. Musím ráno dřív stát, do noci 23.12. ještě zdobíme stromeček. A dopoledne se přijenou babičky, dědečkové a prababičky, je nás v bytě 11, pořád se někam chodí -návštěvy, kostel - vždy když máme odejít v dobu X, tak hodinu se odchází. Do noci kmitám, uklízím, ráno 25.12. snídaně, pak odjedou, vařím oběd a uklidím byt. 24.12. jen vařím, roznáším kávy, víno apod. 25.12. mám plný byt krabic, papírů, odpadků, cpu to pak už i na chodbu, chudáci sousedi, protože v tom množství lidí se to nedá kam dát. 26.12. jedeme k babičce a do února odmítám návštěvy.
@helickav
Ježiši, závidím, to jsi šikovná. Já úklid nezvládám, mám doma dceru roční, rostou ji stoličky a když spí, tak sedím u PC, stačí, že vrznu dvřma, už pláče, má hrozně trhaný spánek, na víkend si ji nikdo nechce vzít, že je malá. A o víkendech tu mám návštěvy. Od září sem jezdí neteře, tak tu byly tento víkend, příští týden babi slaví 60, tak tu budu mít celý víkend tchýni, no a pak je advent. Tam odmítám jakékoliv akce našich babiček.
@ncc1701
Hele a co je zavěsit na šňůru za okno? Nebo k oknu postavit nějakou kaskádu - židle na sebe, krabice.. ale už to není tak pěkné.