Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
7.10.13 16:57

Schazime se kazdy rok - 24. jsme u me mamky, jejiho chlapa a je tam i ma babca. Prvni svatek rodina z mamciny strany a druhy svatek rodina z otcovy strany… kdyz jsem byla s pritelem, jeste jsme do toho vzdy vsunuli samozrejme jeho rodinu, silvestr bud rodina, nebo pratele, nikdy ne doma… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 16:58

A jeste chodima 24. rano na pochazky do lesa (asi tricet lidi) vyrabime ozdoby z jablicek, mrkvi, piskotu a chleba a zdobime stromecek pro zviratka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.10.13 16:58
@Stáňa Zbíralová píše:
je vidět že jsme na tom stejně s výzdobou si vyhraju jako malá holka. Docela mě i mrzí že spousty lidí vidí vánoce spíš jako depresivní svátek starosti a podobně. Já si to užívám no a naše dcerka taky

přesně. viz moje máma ta stresuje už ted aby měli všichni dárky, nechápe že o tom to není aby všichni měli 20 dárků :roll:

• Citovat
  • Upravit
9649
7.10.13 17:01
@nikol.ondrášovka píše:
přesně. viz moje máma ta stresuje už ted aby měli všichni dárky, nechápe že o tom to není aby všichni měli 20 dárků :roll:

Moje babicka stresuje taky, ale ona zase protoze si porad neuvedomuje, ze neni treba nakupovat TED - protoze pak uz nebude. Vzdycky rika „a uz to kup, potom bude vyprodano“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.13 17:03
@Barca12345 píše:
A jeste chodima 24. rano na pochazky do lesa (asi tricet lidi) vyrabime ozdoby z jablicek, mrkvi, piskotu a chleba a zdobime stromecek pro zviratka :-)

jéé to by se mi taky líbilo :)

• Citovat
  • Upravit
18223
7.10.13 17:04

Na Vánoce se těším. Na večery se skořicovým čajem :srdce: Na atmosféru, koledy, pohádky a Ježíška. Dárky už nějaké mám, zbytek sháním. S rodinou si dáme drobnosti, aby nás Vánoce finančně nezruinovaly. Cukroví upeču asi pár kousků pro svůj dobrý pocit, pak nakoupím směsku nejspíš v krámě- hlavně na ty svátky a šlus. Na svátky jezdíme k rodinám, kde se naobědváme a většinou vyfasujeme večeři, takže nemusím ani řešit vyvařování. Hodlám si to užít bez stresu. Jen to objíždění rodin je někdy trochu honička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 17:05
@lucenka píše:
jéé to by se mi taky líbilo :)

Co ti brani??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
7.10.13 17:06

Tak to je mi líto :,( my tento rok taky na tom budeme na štíru ale ono ty vánoce nejsou jen o dárcích já miluju vánoce kůli atmosféře a večeři :D a když do toho začne chumelit tak se zlobit nebudu. I tak věřím že si to užijete přeji hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
7.10.13 17:07
@Barca12345 píše:
Moje babicka stresuje taky, ale ona zase protoze si porad neuvedomuje, ze neni treba nakupovat TED - protoze pak uz nebude. Vzdycky rika „a uz to kup, potom bude vyprodano“ :mrgreen:

tak zalezi jak co, pokud chodi do kauflandu, tak ma pravdu :D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.10.13 17:08
@Barca12345 píše:
Co ti brani??? :kytka:

mně se líbí, jak to máte jako parta lidí :) U nás do toho lesa ndostanu ani chlapa :roll: Ale asi něco vymyslím s klukem.

• Citovat
  • Upravit
9649
7.10.13 17:09
@lucenka píše:
mně se líbí, jak to máte jako parta lidí :) U nás do toho lesa ndostanu ani chlapa :roll: Ale asi něco vymyslím s klukem.

Chodili uz jsme jako deti, co si pamatuju, bylo mi snad pet nebo tak nejak… ale to je parta, ktera se schazi i jindy. Nasi rodice uz od mladi a ted uz my deti mame sve deti a tak, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 17:09
@lucenka píše:

Tak jen vyrobte nejake dobroty a odneste to k nejblizsimu smrcku, uvidis, ze i tak bude mit radost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.13 17:13
@Barca12345 píše:
Tak jen vyrobte nejake dobroty a odneste to k nejblizsimu smrcku, uvidis, ze i tak bude mit radost ;-)

musíme k nějakýmu vzdálenějšímu… nejbližší nám roste metr od dveří :mrgreen: Ale uděláme is nějakou procházku do lesa. Co tam tak všechno dáváte?

• Citovat
  • Upravit
2390
7.10.13 17:30

Moc se těším po 3 letech Vánoce doma jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 17:36
@lucenka píše:
musíme k nějakýmu vzdálenějšímu… nejbližší nám roste metr od dveří :mrgreen: Ale uděláme is nějakou procházku do lesa. Co tam tak všechno dáváte?

Jablicka, mrkve, susene pomerance, piskoty, suche chlebiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný