Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Schazime se kazdy rok - 24. jsme u me mamky, jejiho chlapa a je tam i ma babca. Prvni svatek rodina z mamciny strany a druhy svatek rodina z otcovy strany… kdyz jsem byla s pritelem, jeste jsme do toho vzdy vsunuli samozrejme jeho rodinu, silvestr bud rodina, nebo pratele, nikdy ne doma… ![]()
A jeste chodima 24. rano na pochazky do lesa (asi tricet lidi) vyrabime ozdoby z jablicek, mrkvi, piskotu a chleba a zdobime stromecek pro zviratka ![]()
@Stáňa Zbíralová píše:
je vidět že jsme na tom stejně s výzdobou si vyhraju jako malá holka. Docela mě i mrzí že spousty lidí vidí vánoce spíš jako depresivní svátek starosti a podobně. Já si to užívám no a naše dcerka taky
přesně. viz moje máma ta stresuje už ted aby měli všichni dárky, nechápe že o tom to není aby všichni měli 20 dárků ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
přesně. viz moje máma ta stresuje už ted aby měli všichni dárky, nechápe že o tom to není aby všichni měli 20 dárků
Moje babicka stresuje taky, ale ona zase protoze si porad neuvedomuje, ze neni treba nakupovat TED - protoze pak uz nebude. Vzdycky rika „a uz to kup, potom bude vyprodano“ ![]()
@Barca12345 píše:
A jeste chodima 24. rano na pochazky do lesa (asi tricet lidi) vyrabime ozdoby z jablicek, mrkvi, piskotu a chleba a zdobime stromecek pro zviratka
jéé to by se mi taky líbilo ![]()
Na Vánoce se těším. Na večery se skořicovým čajem
Na atmosféru, koledy, pohádky a Ježíška. Dárky už nějaké mám, zbytek sháním. S rodinou si dáme drobnosti, aby nás Vánoce finančně nezruinovaly. Cukroví upeču asi pár kousků pro svůj dobrý pocit, pak nakoupím směsku nejspíš v krámě- hlavně na ty svátky a šlus. Na svátky jezdíme k rodinám, kde se naobědváme a většinou vyfasujeme večeři, takže nemusím ani řešit vyvařování. Hodlám si to užít bez stresu. Jen to objíždění rodin je někdy trochu honička
Tak to je mi líto
my tento rok taky na tom budeme na štíru ale ono ty vánoce nejsou jen o dárcích já miluju vánoce kůli atmosféře a večeři
a když do toho začne chumelit tak se zlobit nebudu. I tak věřím že si to užijete přeji hodně štěstí ![]()
@Barca12345 píše:
Moje babicka stresuje taky, ale ona zase protoze si porad neuvedomuje, ze neni treba nakupovat TED - protoze pak uz nebude. Vzdycky rika „a uz to kup, potom bude vyprodano“
tak zalezi jak co, pokud chodi do kauflandu, tak ma pravdu ![]()
@Barca12345 píše:
Co ti brani???
mně se líbí, jak to máte jako parta lidí
U nás do toho lesa ndostanu ani chlapa
Ale asi něco vymyslím s klukem.
@lucenka píše:
mně se líbí, jak to máte jako parta lidíU nás do toho lesa ndostanu ani chlapa
Chodili uz jsme jako deti, co si pamatuju, bylo mi snad pet nebo tak nejak… ale to je parta, ktera se schazi i jindy. Nasi rodice uz od mladi a ted uz my deti mame sve deti a tak, no ![]()
@lucenka píše:
mně se líbí, jak to máte jako parta lidíU nás do toho lesa ndostanu ani chlapa
Tak jen vyrobte nejake dobroty a odneste to k nejblizsimu smrcku, uvidis, ze i tak bude mit radost ![]()
@Barca12345 píše:
Tak jen vyrobte nejake dobroty a odneste to k nejblizsimu smrcku, uvidis, ze i tak bude mit radost
musíme k nějakýmu vzdálenějšímu… nejbližší nám roste metr od dveří
Ale uděláme is nějakou procházku do lesa. Co tam tak všechno dáváte?
@lucenka píše:
musíme k nějakýmu vzdálenějšímu… nejbližší nám roste metr od dveříAle uděláme is nějakou procházku do lesa. Co tam tak všechno dáváte?
Jablicka, mrkve, susene pomerance, piskoty, suche chlebiky…