Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
1.12.13 16:26
@kap.ka.ka píše:
Jasně, staré…ono to musí trošku vychladnout…pokud se klepne hned, tak je to křehké a praská to :kytka:

Ale já jsem to prostě zkoušela vyklepnout i když to bylo trochu vychladlé i za horka a vždycky mě to popraskalo..Tak fakt nevím, kde je chyba :nevim:
Ještě mě napadá blbé těsto, možná.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15575
1.12.13 16:29
@Silwinka87 píše:
Ale stálo mě to nervů..Já nemám trpělivost, chtěla jsem to zkusit.. :mrgreen:

To ja taky nemam nervy :D ja bych to nevydrzela :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.12.13 16:31
@kaja00 píše:
To ja taky nemam nervy :D ja bych to nevydrzela :D :D :D

Ne jednou jsem to chtěla hodit do koša.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
1.12.13 18:44
@Silwinka87 píše:
Ne jednou jsem to chtěla hodit do koša.. :mrgreen:
:D chapu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
2.12.13 15:21

Holky myslíte, že do tohohle receptu přijde obyč cukr? Nebo moučkový? http://www.chutastyl.cz/…icky-ii-798/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
2.12.13 15:25

Dámy poradíte, co péct tento týden, aby to bylo na Vánoce tak akorát? Nemám moc s pečením zkušenosti, takže uvítám co nejpodrobnější recepty:-) Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.12.13 20:06

Vánoce

Ahoj holky. Chtela bych se zeptat, jestli nema nektera z vas stejny problem jako ja.Mam dvouleteho prcka, ale minuly rok jsem odesla od partnera, rozesli jsme se.Od te doby zijeme u nasich. Momentalne partnera mam, a chtel by, aby jsme byli na stedry den u nej.On ma dve deti s predchoziho manzelstvi a s nimi ma stedry den 23.12.to tam s nimi budeme. Jenze nasi by si prali, aby jsme byli na stedry den - ja s prckem u nich.Ale nevim, jak to mam partnerovi vysvetlit, mam pocit, ze kdyz mu reknu, ze na stedry den budeme u nasich, ze ho hrozne zklamu, je mi proste hrozne lito, ze bude sam.Ale po stedrym dnu zase budu u nej…proste z toho mam zvlastni pocit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
3.12.13 04:59

@nikkcinka - a co spíš vašim vysvětlit, že nikdo by neměl být na vánoce sám? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.13 12:00

To jsem zkousela…jenomze nam hodne pomohli a chteli by byt na stedry den s vnuckou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
16.12.13 11:42

Tak ženy milé je to sice ještě brzy ale před svátkama odjíždím a na internet se nedostanu. Tak Vám všem přeji krásné vánoce :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 16:11

Ahojky holky, já Vánoce miluju, vždycky jsem se na ně moc těšila, ale letos bohužel ne:( Respektive celý rok se na ně těším, na výzdobu, stromeček, kapra, salát a prostě vše co k tomu patří. Letos jsem se těšila o to víc, že s náma bude už i syn. Má akorát 5 měsíců. Ještě včera jsem se těšila, jak si dnes udělám salát a polévku a vše co jde si připravím, abych měla zítra volný den a mohli jsme koukat na pohádky, jít na procházku a tak.. prostě udělat si hezký den. Jenže dneska je všechno jinak, už jsou 4 hodiny a já jsem ještě na nic ani nesáhla a jen brečím. Přešla mě chuť se „patlat“ s nějakýma vánocama, když vidím, že manžela to vůbec nezajímá.. Nechápu to.. Myslím, že se těší, ale já mám prostě dojem, že na to kašle. Chtěla jsem po něm, aby mi malinko pomohl, alespoň pohlídal syna, protože má dneska nějakej uplakanější den a prostě nejsem schopná s ním něco udělat. Raději se zavřel v pracovně s tím, že má MOC práce. Všimla jsem si toho už dřív, že když chci aby syna pohlídal, že se ho musím doprošovat a ještě u toho dělá obličeje. Přitom postarat se po něj umí pěkně. Samozřejmě, že bych to nakonec zvládla i se synem v zádech, ale když jsem viděla ten jeho postoj, tak mám chuť na Vánoce rezignovat, ať si je tedy udělá jaké chce sám. Je mi smutno. Manžel je moc hodný a o to víc nechápu, co to má znamenat. Jsem na něho naštvaná a je mi to líto, chce se mi brečet. A k celé té blbé dnešní situaci mi rozbil ještě vázu (ano, je to blbost, obyčejná váza), ale měla jsem ji na lince, na chvíli, než do ní dám jmelí, on tam musí vyskládat nákup a shodit ji a rozbít. Samozřejmě nehoda, jenže mě to rozčílilo, protože ho vždycky prosím, když si např. začne dělat jídlo, aby věco, co nejsou jídlo, dal někam jinam. Vždycky to totiž dopadne obdobně, jako teď s tou vázou.. Ale to už byla spíš jen třešnička k dnešku..:(
Asi jsem se potřebovala hlavně vypovídat.. Každopádně do příprav vánoc se mi pořád nechce..:( Prosím o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný