Vánoce 2013 - těšíte se?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1949
27.11.13 19:04

@Osmanka Nápodobně - také umytá okna, vyzdobená a jinde čurbes. Mám také roční holčičku, která moc nespí, tak je to mazec. Ale co - binec v bytě - spokojené dítě a Ježíšek si nás určitě najde i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stáňa Zbíralová
27.11.13 19:36

@Osmanka no ja se do úklidu pustila dnes zacla jsem loznici a v obyváku jsem zatím jen umyla okna. No natáhla jsem retez nase dcerka uz chtela abych ho zapla aby to blikalo ale nechci vypadat jako debil s blikacíma svetlama už 27.listopadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ikdyz ono je to jedno :palec:

• Citovat
  • Upravit
Stáňa Zbíralová
27.11.13 19:38
@Hvězdinka píše:
@Osmanka Nápodobně - také umytá okna, vyzdobená a jinde čurbes. Mám také roční holčičku, která moc nespí, tak je to mazec. Ale co - binec v bytě - spokojené dítě a Ježíšek si nás určitě najde i tak :)
:mrgreen: :lol: i tak by se to dalo říci navíc ježíšek se narodil ve chlévě tak aby se cítil jako doma a myslím že u nás se tak cítit bude toho 24 :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
lenka.jehlicka
28.11.13 09:22

Tenhle víkend umyju v celém bytě okna a nachystám si nějakou vánoční výzdobu. Jenom adventní věnec, nějaké větvičky do vázy a na to dám asi slaměné ozdoby a to bude všechno. Nemám ráda ty blikací svíčky v oknech. Během týdne si pak pouklízím ve skříních a myslím že bude po vánočním úklidu. A jestli bude čas, tak o víkendu i napeču nějaké cukroví nebo aspoň perníčky, aby mi to pěkně provonělo byt :)

• Citovat
  • Upravit
24797
1.12.13 09:04

A máme to tady. První adventní neděle. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.12.13 09:06

A já nemám ani jeden dárek. Ale vím co budu kupovat. Jeden by měl dojít příští týden poštou a ostatní jak objednám, tak budou do druhého dne. Budu nadělovat jen dvěma osobám, tak toho zase tolik nebude, takže to snad všechno nakonec stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
1.12.13 09:07

Ja nemám výzdobu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.12.13 09:09

@BabyBella Já taky ne. Ani adventní věnec, ale mám voňavé svíčky, kterou si každou neděli zapálím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
1.12.13 15:03

Holky zeptám se na cukroví do formiček - ořechy, pracny - pracičky, tlapičky.. Před každým pečením formičky vymazáváte?
Já vždy vymazala, pak těsto které do toho přišlo namočila v mouce a vtlačila, ale zajímá mě jestli je nutné je vymazávat před každým pečením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.12.13 15:46

Holky, já už mám umyté okna, z části výzdobu, upečenou perníkovou chaloupku, dárky nakoupené..Bomba..A teď už jen začít péct :dance:

• Citovat
  • Upravit
15575
1.12.13 15:51
@Silwinka87 píše:
Holky, já už mám umyté okna, z části výzdobu, upečenou perníkovou chaloupku, dárky nakoupené..Bomba..A teď už jen začít péct :dance:

Jeee to je pekny :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.12.13 15:52
@kaja00 píše:
Jeee to je pekny :palec: :)

Ale stálo mě to nervů..Já nemám trpělivost, chtěla jsem to zkusit.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kap.ka.ka
1.12.13 16:16
@katiiik píše:
Zajímá mě, jestli je nutné je vymazávat před každým pečením?

Já nevymazávám… po upečení s tím trošku klepnu :mrgreen: a všechno jde krásně ven.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.12.13 16:21
@kap.ka.ka píše:
Já nevymazávám… po upečení s tím trošku klepnu :mrgreen: a všechno jde krásně ven.

Já už to nedělám, mě to vždycky všechno popraskalo..Moje nervy.. :cert: A máš takové ty plechové? Já mám totiž staré po babičce..

• Citovat
  • Upravit
kap.ka.ka
1.12.13 16:24
@Silwinka87 píše:
Já už to nedělám, mě to vždycky všechno popraskalo..Moje nervy.. :cert: A máš takové ty plechové? Já mám totiž staré po babičce..

Jasně, staré…ono to musí trošku vychladnout…pokud se klepne hned, tak je to křehké a praská to :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný