Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Maty80 @El-Brno @werunkaw123 Holky, popsaly jste mi to krásně
Představte si, že bydlíme na samotě u lese a máme jich tam taky stovky, ne-li tisíce. Manžel z toho taky šílí, tak jsem mu doporučila panelák ![]()
@majda13 Poslušně hlásím taky samotu u lesa… manžel nešílí a směje se akorát mému vysávání a nahánění těch proradných mrch! ![]()
@werunkaw123 píše:
@El-Brnoty naše jsou ale, žluté a mají černé tečky tak jsou odkud jako? ty nejsou asijské?
http://magicrainbow.blog.cz/…eske-berusky
koukni na fotk, která je která
@majda13 jsme v paneláku
možná by pomohlo vyšší patro, jsme pouze druhé
@El-Brno píše:
http://magicrainbow.blog.cz/…eske-beruskykoukni na fotk, která je která
Ha! už je tam vidím, jsou to ty naše ![]()
@El-Brno to je blbost:'( pouze svymi ekologickými nároky ty nase předčí a vytlačí z jejich niky.
@Maty80 píše:Ústecký kraj. Po berunách ani stopa.
Fakt??? A kde bydlíš jestli se můžu zeptat? To by mě zajímalo proč jsou někde přemnožené a někde né??? Já Moravskoslezký kraj, Ostravsko ani ten smog tady je nezabije
@MarieOVMUC píše:
@El-Brno to je blbost:'( pouze svymi ekologickými nároky ty nase předčí a vytlačí z jejich niky.
co je blbost, že žerou ty naše? to já nevím, biologii jsem měla naposledy před iks lety a to jsme o žádných asijských ještě nevěděli, to psali na idnesu, tak to blbost být může, bohužel si to neumím ověřit
U nás to samé, venku se to válí i po chodníku pod okny ![]()
Já už se jich bojím, kdysi mě ďobla do nohy, a vyfásla jsem antibiotika, udělalo se mi červené nemizící kolo, hrozně to bolelo a měla jsem z toho horečky ![]()
Hnusné bedruny, to je šílené ![]()
@MarieOVMUC Mluvili o tom, ale i ve zprávách, že se brzy s klasickými českými beruškami díky těmto můžeme rozloučit
jestli je žerou si přesně nepamatuji, ale toto vím…
@Lena0 píše:
U nás to samé, venku se to válí i po chodníku pod okny![]()
Já už se jich bojím, kdysi mě ďobla do nohy, a vyfásla jsem antibiotika, udělalo se mi červené nemizící kolo, hrozně to bolelo a měla jsem z toho horečky
Hnusné bedruny, to je šílené
no to jsi mě moc nepotěšila
mě teda neďobla žádná, ale netušila jsem, že to může něco takového způsobit ![]()
@werunkaw123 píše:
no to jsi mě moc nepotěšila
mě teda neďobla žádná, ale netušila jsem, že to může něco takového způsobit
No mě to tenkrát taky nebylo příjemné, fuj fuj fuj…
![]()
Diky za info!
Ja uz si rikala, ze jsem se s tou berusci invazi zblaznila jen ja…