Biokrb - zkušenosti

ikyki
7.10.13 16:42

Biokrb- zkušenosti

Má někdo doma?…je to hezké na pohled? používáte? a chci se zeptat jestli je rozdíl mezi bio lihem a bio etanolem… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
7.10.13 17:52

To si pockam.Chci si ho taky poridit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
7.10.13 17:54
@ikyki píše:
je rozdíl mezi bio lihem a bio etanolem… :mavam:
:mrgreen: :mrgreen:

klidně tam nalej technbickej líh, hořet to bude stejně a vyjde tě to levněji

jinak - tahač na peníze, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 18:01

Vzhledově to je super, výhřevnost jen trošku a malinko je ten líh cítit když hoří, nic hrozného ale jako dekorace k zimním večerům nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.10.13 18:15
@ježourek x.x.x píše:
Vzhledově to je super, výhřevnost jen trošku a malinko je ten líh cítit když hoří, nic hrozného ale jako dekorace k zimním večerům nádhera.

To si prave preji :pankac:.na vyhrevnost prdim,nepotrebuji.Ty mas jaky? A cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 20:03

@wildcherry Přímo já ho nemám, ale pořídili si ho rodiče, táta sehnal přes aukro, černý a okolo stříbrný rám. Než ho pověsil na zeď, zajel do lomu a odkoupil tam pískovcový placáky a ty nejprve poskládal a nalepil na zeď, jako by kolem krbu, nechal místo na krb a přidělal ho, vypadá to úžasně, bohužel nemám foto.Jo a ještě pod krbem nechal místo mezi kameny na polínka, jsou dlouhá asi 6cm jako dekorace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.10.13 20:20
@ježourek x.x.x píše:
@wildcherry Přímo já ho nemám, ale pořídili si ho rodiče, táta sehnal přes aukro, černý a okolo stříbrný rám. Než ho pověsil na zeď, zajel do lomu a odkoupil tam pískovcový placáky a ty nejprve poskládal a nalepil na zeď, jako by kolem krbu, nechal místo na krb a přidělal ho, vypadá to úžasně, bohužel nemám foto.Jo a ještě pod krbem nechal místo mezi kameny na polínka, jsou dlouhá asi 6cm jako dekorace.

A myslíš, že by bylo možné nějak foto sehnat, chtěla bych vidět jak to s těma kamenama vypadá…jinak jak vysoko ho mají upevněný na té zdi?

• Citovat
  • Upravit
ikyki
7.10.13 20:22
@princeznaII píše: :mrgreen: :mrgreen:

No rozdíl v tom asi nějakej je když je krb na bio líh a na bio etanol a na bio alkohol…jinak tahač na peníze?…sorry to je každá věc která je na okrasu, nepotřebuju tím topit krb sem si vždy přála jen nemáme doma možnost a tohle je řešení

• Citovat
  • Upravit
ikyki
7.10.13 20:23
@wildcherry píše:
To si prave preji :pankac:.na vyhrevnost prdim,nepotrebuji.Ty mas jaky? A cena?

Mně by stačil tenhle http://www.krby-kamna-eshop.cz/…by-na-biolih?…

do něj jako dekorace toto http://www.krby-kamna-eshop.cz/…bu-na-biolih

a jak píše ježourek obložit kamenem…polínka na okrasu nepřipadají na zemi k úvahu protože dcera co nevidět poleze

• Citovat
  • Upravit
ikyki
7.10.13 20:24

Jinak máš ho doma?

• Citovat
  • Upravit
24379
7.10.13 20:29
@ježourek x.x.x píše:

chci fotoooo :mrgreen:,nabehni k vasim jak pracovnice Blesku, ze slepicinec na netu si zada jejich soukromi :mrgreen:.Zni to hezky.Ja prave mam obyvaku krasny misto na neho, jenze tam nechavam pradlo a prkno, tak jsem to min Vanoce odlozila.Ted to,,bordeliste,, budu mit jinde, tak si ho moc preji :andel:.Miluji takove to domaci teplo, kdyz je podzim, zima a vanocni obdobi. Ohynek, deti v posteli, ja svarak(nejlepe treti :mrgreen: ) a teple ponozky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.10.13 20:34
@ikyki píše:
Mně by stačil tenhle http://www.krby-kamna-eshop.cz/…by-na-biolih?…

do něj jako dekorace toto http://www.krby-kamna-eshop.cz/…bu-na-biolih

a jak píše ježourek obložit kamenem…polínka na okrasu nepřipadají na zemi k úvahu protože dcera co nevidět poleze

Nemas strach z te ceny? Ja na to min. rok taky koukala a prijde mi ta cena nizka :think:.No mrknu se vic jeste na notasu, v tel je to naprd.Ty polinka vypadaji super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.10.13 20:35

Proc tahac? Do ted jsi to nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 20:38

@wildcherry Oki ale až zítra, snad si vzpomenu a vyfotím jak to vypadá. Hodím to sem večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 20:40

@ikyki Těžko odhadnout, snad něco kolem metru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat