Barevné bavlněné pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.12.11 21:50
Gladys píše:
Angua píše:
Kikko jsem viděla barevné - jednobarevné. V DMku :lol:
To jsou ty bambusové. Ale ony nemají moc holčičí barvy, jen oranžovou, žlutou a zelenou. A jakmile to člověk vypere na 60, tak se to sráží, mám doma a mají tak 60×35cm :roll:

Jo, to vím, já myslela, že může být i bambus… To se fakt tak srazí? 8o Ještě, že jsem odolala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.11 21:53
Angua píše:
Gladys píše:
Angua píše:
Kikko jsem viděla barevné - jednobarevné. V DMku :lol:
To jsou ty bambusové. Ale ony nemají moc holčičí barvy, jen oranžovou, žlutou a zelenou. A jakmile to člověk vypere na 60, tak se to sráží, mám doma a mají tak 60×35cm :roll:
Jo, to vím, já myslela, že může být i bambus… To se fakt tak srazí? 8o Ještě, že jsem odolala :mrgreen:

Srážej se pekelně. Ono by mi to zas až tak nevadilo, když je poskládám na rovno, tak se to dá, ale ty okraje jsou děsně krabatý a vystouplý, no mám nějakých 12ks a už bych si je nekoupila. Ono možná, když se perou na 40, tak se nesrazej, ale já pro malý mimino zkrátka peru na 60, kvůli flekům, kvůli hygieně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
29.12.11 22:07

A co třeba Imse? Jenom ty barvy nejsou moc holčičí… Zato drží a nesráží se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.12.11 22:07

Tak ty taky vylučuju :) děkuji za informace, stejně nejsou ružové :). Přijde mi, že je všude vše na holčičky přerůžováno, ale sehnat balení obyč. 5ti kusu rozových nebo meruňkových plenek NEMOŽNÉ. Ale ještě to nevzdávám :) My jsme zatim jeste v očekávání, ale prát mam taky v plánu na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.11 22:09

No a nebo si koupit nějaký pěkný mušelínky bílý a obarvit :mrgreen: Co yb člověk pro ty mimina neudělal, že :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.12.11 22:10

Zatim to vypada ze objednam tyto: http://www.ondra-sek.cz/…-ruzove.html protoze je v baleni aspon jedna jednolita ruzova (teda aspon to tak vypada) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.12.11 22:11

Obarveni me taky uz napadlo…ale porad jsem si rikala, ze snad neni mozny, aby je nekdo nedelal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.11 22:23

A v čem byste to barvily? Já jsem uvažovala i o nějaké batice, ale mně se to pro ty mimina a menší děti moc pocitově nezdá… A když jsem hledala něco echt přírodního, tak jsem zjistila, že bych musela pravděpodobně skladovat vlastní moč, jakožto nějaký ustalovač nebo co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.12.11 22:47

No u me to asi tak daleko nedojde, ze bych bile obarvila :) nejaky cas tomu jeste budu venovat, ale kdyz je nesezenu tak holt bude nase holcicka bez ruzove plinky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.12.11 22:51
Angua píše:
A v čem byste to barvily?

Já jsem teda obarvila bodýčka (koupili jsme bílé a malá to poblila prvním příkrmem - mrkev - nevypralo se to) v normální DUHA barvě. Nějak jsem to neřešila. Pak vyprala v octu, a nakonec v EKO pracím gelu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24
29.12.11 22:56
PetkaK píše:
Angua píše:
A v čem byste to barvily?
Já jsem teda obarvila bodýčka (koupili jsme bílé a malá to poblila prvním příkrmem - mrkev - nevypralo se to) v normální DUHA barvě. Nějak jsem to neřešila. Pak vyprala v octu, a nakonec v EKO pracím gelu :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
29.12.11 22:56

já mám taky ty mušelínové z tesca, balení o třech tuším, dvě celé růžové a třetí bíla s růžovými zvířátky, jsou moc pěkné, měkoučké a ještě jsem je koupila v akci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.11 22:57

Mně právě přijde, že ta Duha často pouští a to se mi moc nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.12.11 23:01
Ewickaaa píše:
Tak ty taky vylučuju :) děkuji za informace, stejně nejsou ružové :). Přijde mi, že je všude vše na holčičky přerůžováno, ale sehnat balení obyč. 5ti kusu rozových nebo meruňkových plenek NEMOŽNÉ. Ale ještě to nevzdávám :) My jsme zatim jeste v očekávání, ale prát mam taky v plánu na 60.

a proč se ti nelíbí tyto? http://www.latkujeme.cz/…-ruzova.html
ten vzorek je minimální - je to skoro jednobarevné… :mrgreen:

mám je v jiné barvě a materiál super, moc příjemný. pod hlavičku dle mě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.12.11 23:03
Angua píše:
Mně právě přijde, že ta Duha často pouští a to se mi moc nelíbí…

No to se právě musí přeprat pak v tom octu - já to nejdřív nabatikovala, a pak hodila do hrnce a dala vařit v octové vodě.

Výsledek zde https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure