Barevné bavlněné pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.12.11 23:08
PetkaK píše:
Angua píše:
Mně právě přijde, že ta Duha často pouští a to se mi moc nelíbí…

No to se právě musí přeprat pak v tom octu - já to nejdřív nabatikovala, a pak hodila do hrnce a dala vařit v octové vodě.

Výsledek zde https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

Já vím, ale některé věci mi pouští stejně. Některé ne, nevím proč :nevim: Výsledek je ale moc hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.12.11 00:13
Gladys píše:
Angua píše:
Gladys píše:
Angua píše:
Kikko jsem viděla barevné - jednobarevné. V DMku :lol:
To jsou ty bambusové. Ale ony nemají moc holčičí barvy, jen oranžovou, žlutou a zelenou. A jakmile to člověk vypere na 60, tak se to sráží, mám doma a mají tak 60×35cm :roll:
Jo, to vím, já myslela, že může být i bambus… To se fakt tak srazí? 8o Ještě, že jsem odolala :mrgreen:
Srážej se pekelně. Ono by mi to zas až tak nevadilo, když je poskládám na rovno, tak se to dá, ale ty okraje jsou děsně krabatý a vystouplý, no mám nějakých 12ks a už bych si je nekoupila. Ono možná, když se perou na 40, tak se nesrazej, ale já pro malý mimino zkrátka peru na 60, kvůli flekům, kvůli hygieně…

srazí se to i na 40, sice pomalu, ale jistě. Mám už tak poloviční rozměr 33×55, peru na 40, vypadají jak hadr na podlahu, sajou ale bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.11 00:14
Alpaka píše:
Gladys píše:
Angua píše:
Gladys píše:
Angua píše:
To jsou ty bambusové. Ale ony nemají moc holčičí barvy, jen oranžovou, žlutou a zelenou. A jakmile to člověk vypere na 60, tak se to sráží, mám doma a mají tak 60×35cm :roll:
Jo, to vím, já myslela, že může být i bambus… To se fakt tak srazí? 8o Ještě, že jsem odolala :mrgreen:
Srážej se pekelně. Ono by mi to zas až tak nevadilo, když je poskládám na rovno, tak se to dá, ale ty okraje jsou děsně krabatý a vystouplý, no mám nějakých 12ks a už bych si je nekoupila. Ono možná, když se perou na 40, tak se nesrazej, ale já pro malý mimino zkrátka peru na 60, kvůli flekům, kvůli hygieně…
srazí se to i na 40, sice pomalu, ale jistě. Mám už tak poloviční rozměr 33×55, peru na 40, vypadají jak hadr na podlahu, sajou ale bezvadně.

Takže až děti odrostou, dají se pak využít jako kapesníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.12.11 00:14

Duhy bych se bála, mě tedy dítě neustále cucá oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
30.12.11 10:11
Gladys píše:
Angua píše:

já je mám taky a peru je taky na 60stupnů a nic se mi nesrazilo… mám je už půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.12.11 10:14
Lejlinka píše:
Gladys píše:
Angua píše:
já je mám taky a peru je taky na 60stupnů a nic se mi nesrazilo… mám je už půl roku…

tak to mě se srazily hned po pár praních. Mám ty velké osušky a vypadají hrozně, už je nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.12.11 15:34

Mě se ty Kikko srazili při praní na 60, pak jsem je začala prát jen na 40 a ty drží tvar už skoro rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure