Barevné jahody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25341
22.3.17 22:13
@zrezlá plechovka píše:
@Aries6 Ty orchideje jsou zalévány modrou skalicí.

Jo? Mě to paní v květinářsvtí vysvětlovala jinak. Takže když budu bílou orchidej zalévat modrou skalicí, bude modrá? Ptám se kvůli manželově mamce, hrozně po ní touží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
23.3.17 03:59

@Aries6 Modrá orchidej je uměle vytvořená tím, že je vpravováno modré barvivo do stonku rostiny bílých orchidejí. Samozřejmě nebude modrá navždy, ale po odkvětu budou mít nová poupata svou původní, bílou barvu.
Zalévání modrou skalicí nedocílíte vůbec ničeho, max. tak namodralých listů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25341
23.3.17 08:53
@Sojkka píše:
@Aries6 Modrá orchidej je uměle vytvořená tím, že je vpravováno modré barvivo do stonku rostiny bílých orchidejí. Samozřejmě nebude modrá navždy, ale po odkvětu budou mít nová poupata svou původní, bílou barvu.
Zalévání modrou skalicí nedocílíte vůbec ničeho, max. tak namodralých listů

Dík za vysvětlení. Tak teď nevím, kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.8.17 18:47

Ach jo to jsou zas komentáře :mrgreen: :mrgreen: modré jahody existují jsou chuťově velmi dobré a vážně nekoupíte semínka za 9kč 100kusů. Je to speciálně vyšlechtěná odrůda která odolá i poměrně vysokým mrazům to, že jsou modré je pouze vedlejší efekt tedy pouhá náhoda při změně genu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.19 12:51

Modré jahody

Já si koupila semínka modré jahody. No a…je to pěkný podvod. Vyrostlo mi 10 asi metr vysokých rostlin, které jahodu vůbec nepřipomínají. Vypadají jako obrovský plevel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.19 20:05

Toto mi vyrostlo že semínek modrých jahod, která jsem koupila na poštovnézdarma. cz.😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí