Barevné vidění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.20 18:56

Barevné vidění

Hezký večer, devítiletá dcera si odpoledne začala stěžovat, že levým okem vidí modře. Myslela jsem, že je to jen dlouhým sledováním pohádek na tabletu (byla dnes s kašlem sama doma), ale tvrdí, že se to nelepší, což jsem předpokládála, že po odpočinku zmizí. Máte někdo podobnou zkušenost? Ráno volám dětský doktorce nebo rovnou zajedu na oční, ale nejde mi z hlavy, co to může být.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11607
20.1.20 19:12

Asi bych začala dětskou lékařkou. Může to být problém pro očního anebo třeba neurologa(?). Jednou jsem viděla místo zelené modrou, ale trvalo to jen pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 20:13

@Evkad Tak to vypadá, že si dcera delší dobu svítila do oka baterkou :zed:

• Citovat
  • Upravit
11607
21.1.20 12:35
@Anonymní píše:
@Evkad Tak to vypadá, že si dcera delší dobu svítila do oka baterkou :zed:

A jak na tom je dnes? Byli jste někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
9.6.22 22:38

Ahojky, syn skoro sedm let, byli se školkou na farmě krom zvířátek tam bylo i hřiště a něco jako trampolína, syn popisuje, půlka nafouknutého míče, na němž skákali, syn začal vše kolem i své ruce, nohy vidět modře, fialově/růžově bolel ho hrudník, ptal se kamaráda, jestli to také vidí, no neviděl, když přestal skákat vše postupně zmizelo, měli pauzu, takhle dvakrát a vždy při skákání se to zas objevilo, pak druhý den ve školce při hraní na babu opět bolest hrudníku, dnes také, mluvila sem s dětskou zítra máme přijít, ale co mě překvapilo, to barevné vidění při zátěži může být, víc nám řekne zítra, tak sem opravdu zvědavá co to i s bolestí bude, napadá mě leda nedostatek kyslíku. Nikdy sem se s takto barevným viděním nesetkala, to, že ho při běhání píchá u žeber, to bývá a mívala sem to také, ale bolest na hrudi ne. tak zda se s tímto také někdo nesetkal?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+