Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, je tu někdo se zkušeností s bariatrickou operací?
Zajímaly by mě názory a postřehy, případně jestli někdo víte třeba o nějakých skupinkách.
Jen mě prosím moc nevyděste, radši bych pozitivní ohlasy.
![]()
Podstoupila jsem ji před rokem a půl.
Vyhledej si na fb Bari skupiny, tam se dozvíš asi veškeré info.
Já jsem ráda, že jsem na ni sla. Nebylo to nic jednoduchého, jak se může zdát, ale stálo mi to za to.
@Alka1979
Děkuju moc za odpověď
ať se co nejvic daří i nadále!
Koukni na Nikol Kaštylovou, to ti spadne brada. Ve svém okolí vidím jen neukázněné bariatriky, tj. operace a následně opět na stejné i horší váze. Ale u ní je vidět, že pro někoho to opravdu může být odrazový můstek k novému životu. Pak to asi má smysl, myslím teď celkově tu anabázi - narkóza, kudla, pobyt v nemocnici.
Na fb je plno skupin. Na ob klinice to jedou jak na abezicim pasu.
@LiduNe píše: Více
tak zrovna na tuto zenstinu bych neodkazovala. Ona neni opravdu zarny priklad bariatriku… Nedodrzuje nic, co ji lekari doporucili, nechodi na kontroly a spadla spis do anorexie..
Ty jí znáš, že jsi tak zasvěcená? Co vím, tak o svém hubnutí už nějakou dobu nemluví, protože nechce být vnímaná jako ta, co zhubla. Před tím mluvila o kontrolách i o tom, jak po operaci jí.
Hodně hubená už je, to jo.
@LiduNe píše: Více
Nebudu tady psat, odkud to vim.. Rekneme, ze mam sve zdroje…
Nicmene na kontroly k lekari nechodi. Ono by ji toto vubec neproslo, po bari operaci musis pravidelne chodit na krevni odbery apod (sama ji mam za sebou) a ten styl, jakym ona to pojala, opravdu spravne neni…
Jidelnicek a rezim bariatrika vypada spravne uplne jinak.