Bartholiniho žlázy - mohlo by jít o zánět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
10.3.26 08:11

Bartholiniho žlázy

Ahoj holky, máte s tim někdo zkušenosti prosim?
Včera mi natekl pravý posevni pisk, je v tom taková boulicka asi velikostně jak hrozen, bolí na dotek. Z netu jsem si vyčetla ze to muze byt zanet téhle zlazy.

Zmizí to samo? Namazala jsem si framykoinem.
Moc nemam čas lítat po doktorech.

Dekuji a hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.3.26 08:49

Já už ji mám zvětšenou přes 6 let, zvětšuje se a zmenšuje, ale nezmizela, většinou se to pak čistí pod narkózu nebo odstraňuje…

• Citovat
  • Upravit
90
10.3.26 09:30
@Anonymní píše: Více

A je bolestiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55935
10.3.26 11:56

Maz to visnakem nebo Betadine. Mbe se to udělá jedno za 5 let a praskne mi to, vytece hnis a pak zase dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 12:09
@kamcatka11 píše: Více

Měla jsem zatím jen jednou a podle rad z internetu jsem si dala hodne horkou vanu a zkusila zmáčknout. Vse pak vyletělo a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
4383
10.3.26 12:57

Zažila jsem před asi 2 lety zánět žlázy a už nikdy více. Ano měla jsem na jedné straně bouličku. Bolela na dotek, říkala jsem si že to zmizī a neřešila jsem. Jenže v momentě kdy mě bolest nenechala se vyspat a chodila jsem jak napr*aný kačer, jsme jeli na pohotovost. Tam mi bouličku propíchli a nasadili antibiotika. Pêkně jsem si zanadávala. Rozhodně s tīm nêkam zajdi. Maximálně Ti řeknou že to nic není ale budeš mít klid v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 16:34

Já ji mam deset let, vicemene nebolestivou, jen teda třeba po jízdě na kole nebo dlouhem chození ji trochu cítím. Dr. sice doporučovala operaci, ale nenutí mě. Ale pokud by to začalo bolet, tak zákrok by mě neminul.
Jo a jednou ze začátku mi zmizela, ale pak se zas objevila a zustavá doteď.

• Citovat
  • Upravit
63
12.4.26 22:19

Mám za sebou odstranění pomocí lapisu, bohužel neúspěšně. Tudíž za měsíc mě čeká další pokus. :D Snad už poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí