Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte s tim někdo zkušenosti prosim?
Včera mi natekl pravý posevni pisk, je v tom taková boulicka asi velikostně jak hrozen, bolí na dotek. Z netu jsem si vyčetla ze to muze byt zanet téhle zlazy.
Zmizí to samo? Namazala jsem si framykoinem.
Moc nemam čas lítat po doktorech.
Dekuji a hezký den ![]()
Já už ji mám zvětšenou přes 6 let, zvětšuje se a zmenšuje, ale nezmizela, většinou se to pak čistí pod narkózu nebo odstraňuje…
Maz to visnakem nebo Betadine. Mbe se to udělá jedno za 5 let a praskne mi to, vytece hnis a pak zase dobre.
@kamcatka11 píše: Více
Měla jsem zatím jen jednou a podle rad z internetu jsem si dala hodne horkou vanu a zkusila zmáčknout. Vse pak vyletělo a byl klid.
Zažila jsem před asi 2 lety zánět žlázy a už nikdy více. Ano měla jsem na jedné straně bouličku. Bolela na dotek, říkala jsem si že to zmizī a neřešila jsem. Jenže v momentě kdy mě bolest nenechala se vyspat a chodila jsem jak napr*aný kačer, jsme jeli na pohotovost. Tam mi bouličku propíchli a nasadili antibiotika. Pêkně jsem si zanadávala. Rozhodně s tīm nêkam zajdi. Maximálně Ti řeknou že to nic není ale budeš mít klid v hlavě.
Já ji mam deset let, vicemene nebolestivou, jen teda třeba po jízdě na kole nebo dlouhem chození ji trochu cítím. Dr. sice doporučovala operaci, ale nenutí mě. Ale pokud by to začalo bolet, tak zákrok by mě neminul.
Jo a jednou ze začátku mi zmizela, ale pak se zas objevila a zustavá doteď.
Mám za sebou odstranění pomocí lapisu, bohužel neúspěšně. Tudíž za měsíc mě čeká další pokus.
Snad už poslední.