Pořád hleny před MS - zkušenosti?

Anonymní
8.3.26 19:46

Pořád hleny před MS - zkušenosti?

Ahoj, chtěla bych se tu vypsat nebo se poradit s někým kdo má podobnou zkušenost.
Od září 2025 jsem vysadila antikoncepci a pokoušeli jsme se o druhé dítě. V říjnu jsem otěhotněla ale bohužel v prosinci zjištěno zamlklé těhotenství v 8. tt. Předtím asi v 6. týdnu jsem začala krvácet a v 8. tt co mi to bylo zjištěno tak jsem pak samovolně potratila - bez revize. Takže dlouhodobé krvácení nejspíš k samovolnému potratu dopomohlo.
Menstruace pak přišla 12.1. zhruba 4 dny, ted v únoru byla 9.2. zhruba taky ty 4 dny, plodné dny + ovulace podle výpočtu okolo 20.2. - 25.2.
Ovulační testy si nedělám a nechávám už tomu volný průběh. Při ovulaci vždy pobolívání vaječníků a hleny - tažné a jak vaječný bílek.
A teď v únoru to samé. Zítra to mám dostat ale přemýšlím nad jednou věcí že týden před MS se mi dělají taky hleny, říkám si jedině rozházený cyklus, opožděná ovulace to asi těžko, nebo nevím ale MS jsem dostala další měsíc stejně akorát o 4 dny dříve. Nikdy se mi to nestalo že bych měla hleny pár dní před MS. Promiňte za slova - jsou tažné, dlouhé a bílé, někdy krémové, uplně průhledné nejsou, nezápáchají, nesvědí, nic. Objevují se mi každý den.
Bolesti na MS zatím nemám, sem tam jskovy vaječníky ale to přisuzuji jedině k MS, dnes jsem si dělala TT ale výsledek negativní, pochybuji že by to tak rychle šlo, v plodné období jsme s partnerem jeden styk měli ale pochybuji že by se to povedlo.
Hleny mě trápí týden a nějak nemizí. Nikdy jsem to předtím neměla ani před MS v lednu. Taky někdo zažil? Díky

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty