Barva golfek - údržba

8504
13.9.13 07:38

Barva golfek - údržba

Dobré ráno ženy, pokukuji po svých prvních golfkách. Moc se mi líbí azurová modrá barva. A tak se ptám Vás zkušenějších..nebudu si mlátit hlavou o zeď? Jde mi o údržbu. Je lepší koupit tmavší, aby na nich nebyly vidět skvrny, resp. jak moc dětičky kárku zadělají? 8) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
13.9.13 07:42

Když kopupis s pratelnym potahem, tak to bude v poho ne? Ja nevim, mela jsem golfky cossato dvojceci ;), tak pro mono ditko mas mnohem vic moznosti vyberu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.9.13 07:44

Světlou barvu zapatlají nožkama od bahna, do tmavého potahu rozpatlají sušenku, myslím, že to je fuk :lol:
Akorát bych nechtěla žlutou/světle zelenou (takovou tu jak zvýrazňovač) - lítají na to v létě hmyzáci.

Na Mimibazaru třeba se dají sehnat šité vložky do kočárků, myslím, že je to šikovné, většinu bordelu schytá ta vložka, tak ji přepereš a nemusíš čistit celý kočár/sundavat potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.9.13 07:44

Mám červený, a obyčejnou červenou vložku do kočárku od Emitexu a nemůžu si jí vynachválit, vyklepu a jednou za čas jí hodím do pračky. Zrovna včera jsem koukala, že jsou špinavý tam kde má nohy, tam už vložka nedosáhne, stačí to vzít kartáčkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
13.9.13 07:53

Já mám prodlouženou vložku do sporťáku, tak předpokládám, že ji přesunu jen do golfek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.9.13 09:01

Světlá je nepraktická, je hned špinavá. Výrazná svítivá také-nalétává na ní hmyz-je pak hrozné neustále odhánět mušky a vosy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.9.13 09:26

No a na tmavý jsou zase vidět ty zpropadený křupky a sušky, tak suma sumárum je vůbec nevybaluj z igelitu a máš po starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
13.9.13 09:37

Na prvního synka jsem měla béžový sporťák, a v pohodě, rozpatlaný sušenky či rohlíky, nebyly tolik vidět, na dcerku mám červeno černý a hrůza, je to na něm děsně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí