Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Vím, že většina z vás má hodně zkušeností s golfkama, tak snad mi pomůžete při výběru. Chtěla bych koupit golfky pro naši 11 měsíční dcerku, které by měly mít tyto parametry:-)
Cenově max. do 5000,– Zkoušela jsem dnes PP Plika p3, teda hodně staršího typu po dvou dětech a jezdilo se mi s nimi v obchoďáku hrozně a navíc měly malý košík. clona se dala sklopit jen v sedě
Malá v kočárku hodně spí, takže jsem myslela, že se dá clona sklopit i když je opěrka v lehu??
Díky za pomoc ![]()
Příspěvek upraven 05.09.13 v 12:15
Hele měla jsem tenhle http://www.babydracek.com/…ovni-kocarek, pro moje potřeby jsou golfky nemyslitelný.. terén, venčení velkýho psa..jsou teda těžší a nejsou to golfky.. ale zase mají hodně uložných prostor, lehce se ovládaj.. Paní co je odemě koupila, je koupila protože je narvala do kufru toho minishevroletu..
@Sashetka celkem zhruba tyhle parametry splňuje moje Inglesina Trip. jsem s ní fakt moc spokojená, teď jsme si protáhli i Rakouskem a nemůžu říct křivýho slova.
Starší PP nejsou špatné, ale budou potřebovat generálku a jednou rukou s nákladem se blbě řídí všechny. Na to je lepší spojená rukojeť. Dvojitá kolečka do sněhu taky moc nejdou. Košík je u golfek omezený konstrukcí skládání a PP má jeden z největších. Většina lidí vozí nákupy a větší věci na madlech. To, co hledáš je malý městský sporťák se spojenou rukojetí a většíma (ale už ne nutně obr) monokolečkama. Pokud to má být do 5000 za nový, tak jukni třeba na Bebé Beni - IZZY.
Mám Valco Snap 4 a splňuje všechny podmínky, kromě polohování nožiček. Ale to se dá vyřešit jakýmkoliv popruhem, který se zapne zespoda kočárku a provlékne se madlem před dítětem. Kočárek je super a myslím, že se s ním dá vyjet i v mírnějším sněhu. Váží jenom 6 kg vypadá spíš jako sporťáček ale je lehoulinký. Snad jediná vada je, že se u něho šisuje stříška ![]()
Tak ja mám PP Pliko letošní model a jsem z nej nadšena
koš se mi zda velký a je pravda ze kdyz díte spí, tak ho striska nezakryje, ale není to takova hrůza jak MC Mura co máme. Ještě se mi líbili golfky Cybex. Střecha díte zakryje i kdyz lezi jen se mi ten sedák zdál maly my máme obrika. Jo a PP mi pomlouvala i prodavačka co mi je prodávala
pry je rozvyklany ale kdyz jsem do kočárku posadila 11kg díte tak je to jiné než vozit prázdný kocar. Ja jsem max spokojena.