Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, prosím o radu, máte někdo Espiro Magic 3 nebo 4 kolekci 2013? Zajímalo by mě, zda jde do úplného lehu nebo jen jako kolekce 2010? Měli jsme 2010, ale byl už použitým chtěli jsme nový a místo kolekce 2013 jsme koupili EuroCart Liru 4- je téměř stejná, ale kvalitou mi příjde horší než jako Espiro. Tak by mě zajímalo, čím se liší Espiro 2010 od 2013? Nebo je to jen barvami? Díky moc ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicJá mám Espiro Magic 4 2013, ale čím se liší od 2010 netuším, ten jsem neviděla. Do úplneho lehu nejde, ale dcera se tam vyspí dobře.
@Annnet Nevadí
Prosímtě, brzda funguje jako na 2010- na levé straně brzdíš a pravé odbrzďuješ?(nebo naopak, to je jedno
)Má polohování nožiček? A kolečka jsou to ty gumové?
Ta brzda je jak popisuješ, polohování nožiček to má. A kolečka teď nevím, mám kočár ve sklepě, ale asi to bude nějaká guma. Ale pokud máš Liru tak ta má myslím úplně stejná kolečka, kamarádka jí taky má.
No, já tu Liru stejně vracím, je hrozně těžká jak se najíždí na patník- a to jsem s ní zkoušela jet jen po bytě
Espiro se mi prostě zdá lepší
Ale te´d mám zase jiný objev, tak uvidím…musím o něm zjistit víc ![]()
Já mám tedy brzdu a odbržďování oboje vlevo. A polohování nožiček to nemá nebo jsem na to ještě nepřišla ![]()
@vverru Ty novější verze už polohování mají ale
Tam jak má dítko nožky tak jakoby vespod je to schované v kapsičce, vytáhneš, obtočíš kolem madla, připneš suchým zipem a je to ![]()