Kdy přestat s kočárkem?

34
23.8.13 12:54

Kdy přestat s kočárkem?

Ahojky..
Děvčata kdy jste prodávali kočárek? Synovi je 20 měsíců, nejradši chodí sám, do kočárku už nechce a když tak tak jedině ve městě.. mám sportovní kočárek s polohovatelnými zády.. syn v něm i občas spí když má třeba rozházený den tak usne jen uhoupáním..Mám doma ještě golfky ale mají malé kolečka a bez polohy.. a teď na zimu? Velký kočárek nám zavazí na schodišti, nemáme na něj moc místo.. Nerada bych se nějak unáhlila.. děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
23.8.13 12:57

Počkala bych co bude kolem toho druhého roku, pak uvidíš a budeš mít i jasno v tom jak zvládá sníh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.8.13 12:58

Mam 20ti mesicniho kliconu taky jsem rozhodnuta mu ted vzit kocarek. Stejne ho to v nem nebavi. Takz i na.zimu bude bez kocarku a uvidime.
Jinak.ja mam golfky - polohovatelne a uz mi v nich ani nespi.

• Citovat
  • Upravit
3241
23.8.13 12:59

Přestaň, až uznáš za vhodné, každý to má jinak, malý má 4 roky, ale bývá často nemocný, tak jezdí občas i teď. :-)Hlavně pokud jsem chtěla jít v zimě do obchodu, tak by to bylo minimálně na 3 hodiny chůzí sněhem, nebo mého nošení na zádech. :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.08.13 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
23.8.13 13:00

Maly bylo vcera 19 mesicu a kocar teda uzivame hojne, mala taky rada chodi sama, ale porad se i rada sveze..pocitam, ze od jara budem bez kocaru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.8.13 13:00

Ahoj, nasi male je 21 mesicu a uz skoro mesic kocar nepouzivame, tak jsem takky zvedava jak to bude:)je fakt ze kdyz jsem jezdila s kocarkem tak mi to ani neprislo, ale ted uz se mi s nim nechce tahat a hlavne v zime se prodirat snehem :zed:, protoze tady se o chodniky moc nestaraji a minulej rok jsem s tim pekne valcila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.8.13 13:04

Malý má 3 roky a byla jsem ráda, když jsem na výlet do ZOO sebou vzala golfky… :)

Nech si ho ještě jako zálohu, pokud buedeš někam cestovat (myslím třeba i do obchodu, nebo odpoledne někde ve městě) ale pokud neplánuješ, že by v něm spal, tak sporťák bych vyrušila a měla jen golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.8.13 13:06

Synek používal kočárek do tří let :lol:

• Citovat
  • Upravit
34
23.8.13 13:09
@Jellyx píše:
Ahoj, nasi male je 21 mesicu a uz skoro mesic kocar nepouzivame, tak jsem takky zvedava jak to bude:)je fakt ze kdyz jsem jezdila s kocarkem tak mi to ani neprislo, ale ted uz se mi s nim nechce tahat a hlavne v zime se prodirat snehem :zed:, protoze tady se o chodniky moc nestaraji a minulej rok jsem s tim pekne valcila:)

Pravda.. vždy když beru kočárek na procházku mám na něm akorát tak pití a synáček cape a cape a když ho do něj nasoukám tak se okamžitě prohne v zádech a projede dolů dřív než ho zapnu! Zase je pravda že povětšinu zimy sníh není :? takže by golfky stačili.. ale pak zase bude sněžit a golfky nemají ani stříšku.. já nevím!!ale v zimě mu už budou dva roky a pochybuju že ho tam narvu! Je to pro mě šílený rozhodování protože je sice synovi 20 měsíců ale má 16kg a 91 cm a pro mě s 57 kg je to docela problém ho unést! achich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.8.13 13:10

Prvni dcera i po tretim roku, druha ma 22 mes a rozhodne s kocarkem nekoncim :mrgreen:.A uz vubec ne na zimu.Mame i golfky-polohovaci, ale ty jsou v aute.Me kocar vyhovuje, dite nezdrha a hraje si, cesta z bodu A do bodu B netrva o 30 minut dele, nemusim byt tolik ostrazita-preci jen dohlizim na prvorozenou na kolobezce a kdyz chci, mala tape vedle kocarku. Nosim ven hodne veci a hazu je na kocar a pod kocar.Ale je to kazdeho vec, ber podle sebe co citis a co ti vyhovuje.Co sportak prodat a koupit si lepsi, polohovaci golfky? Usetris i misto a na zimu do nej das fusak v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.8.13 13:11

Řídila bych se dítětem a tím kam chodíte/jezdíte. my jsme v centru města takže všude kousek, ale když jsme občas vyjeli na hory apod. vzali jsme i po druhém roce. na dovču jsme sebou taky golfáče táhly ale vlastně zbytečně takže plně do 2 let a pak už fakt jen když jsem očekávala že je to dlouhá cesta nebo malá bude muset v kočáru přespat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
23.8.13 13:12

Já u obou dětí zrušila kočárek ve dvou letech. Ale ještě minimálně půl roku jsem ho měla schovaný pro vyjímečné případy - třeba náročný výlet. Kolem těch dvou let se obě děti dostaly do stádia, kdy ušly slušnou vzdálenost (nebo ujely na odrážedle), ale jak jsem vzala kočár, nevylezly z něj ani za nic :zed:
Musíš sama vědět, co ti vyhovuje, jaký je váš způsob života, jaké je tvé dítě.
Takže třeba dcerka chodila od dvou let čtvrt hodiny za ruku každé ráno (za každého počasí) se starším do školky a zpátky 2× denně. Pro většinu sousedů scifi, ale jde to. Prostě se to naučila. Věděla, že do školky prostě musíme, až zpátky že může zkoumat každej šutřík. A to je extrémně tvrdohlavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.8.13 13:12

Kočár pořád máme, ale hlavně kvůli mému pohodlí. Beru ho k vodě a do zoo, abych nemusela chodit s obřím batohem s věcmi. A kluk se taky občas rád sveze. Ale asi bych si nechala jenom golfky, jezdila jsem s nima i v zimě. Pokud není čerstvý sníh, tak se to s nima dá zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
14856
23.8.13 13:15

Mame dvojkocar, prorizovala jsem ho, kdyz byly dceri dva roky, ted ma tri a stale se s brachou jeste sveze, nekdy chce ona sama, nekdy to naridim ja, ze pojede. Ja se ridim podle toho, jak potrebuju ja - nakupy, neco stihnout a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.8.13 13:16

@Vencka tak nase mala je hubenour -ma necelych 12kg, ale i tak mi da zabrat-ja mam sportak peg perego gt3-ten kocarek mam moc rada, ale snad jediny co mi na nem vadi ze je moc tezkej-takze kdyz ho mam s malou tlacit do kopce, tak funim jak prasatko:)Tak ted kocarem nejezdime vubec, pres podzim to natrenujeme jeste vic a snad ho v zime nebudu potrebovat-tezko rict kazdy dite je jiny, vsak je zkus ted nepouzivat a uvidis kolik ti malej ujde ajeslti se ty trasy daji prodlouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí