Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla bych se zeptat, kde v okolí Ostrava-Frýdek-Místek koupit golfky? Tak do 2000kč..DĚKUJI ![]()
@Nela89 v centru Frýdku jsou minimálně 3 obchody s kočárkama a věcma pro dítko, např naproti GE (křižovatka u vykopnutého)…
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/ koukni tady, sice je to Kopřivnice, ale to z FM zas taková dálka není ![]()
@Nela89 kdyby sis náhodou vybrala ze stránek, zkus jim tam nejdřív napsat dotaz, protože nemívají všechny kočárky skladem ![]()
@Weruska mohla bych se jeste zeptat kde presne obchudek v koprivnici najdu? moc to tam neznam, pojedu smerem z frýdku mistku..Vím kde je Tatra polygon, pak tesco a vic moc ne :-/ dekuji
Jéje, bohužel ti s tímhle moc neporadím, tehdy jsme tam jeli s manželem a jemu stačilo kouknout na mapu a bylo
ale koukni i na MMB, když jsem sháněla golfky, tak jsem tam narazila na paní z Frýdku-Místku a ta jich tam měla habakuk. Snad tam ještě je, zkusím ji pohledat.
@Nela89 koukala jsem na to, jejich tam víc, ale asi ani jedna není ta, co jsem koukala předtím. No ale když si tam zadáš Frýdek-Místek tak vyjede dost prodejců, tak zkus kouknout
a nebo pak zajet i do Polska, stejně většinu kočárku, co tady koupíš, tak je dovezeno od tama ![]()