Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám PP AT4 odstín safari - čili černobéžový. Béžová je vrch boudičky, na který se ani nedává pláštěnka, a je úplně v pohodě. Mám ho přes rok a ještě jsem nemusela ani jednou drhnout. Lůžko je taky béžové, ale na to jsem si pořídila vložku od Emitexu. Spíš jsem si říkala, kdyby tam malý něco vylil a já kočár čistila, aby stihl uschnout do dalšího použití. Takto vytáhnu vložku a je to. Mimochodem, je taky světlá a malý ji zatím vůbec nezašpinil. Spíš ji peru jen pro pocit čistoty.
barvy se neboj…horší jsou tmavé, s černou apod. (jak se někde projede kolem zdi, jak se zavadí třeba botkou, prostě je to hned vidět)…na světlé krom šmíru není většinou skoro nic vidět (pokud té špíny už není fakt hodně dlouhodoběji (což tak nějak nehrozí, že..)…a taky…je to výborná barva, když ke slovu příjdou rohlíky, sušenky…;-)
Z.
No, tak teď nevím, ta béžová je fakt hodně světlá..ještě jsem uvažovala o červené…
Souhlasím se Zdenikem mnohem horší jsou čená a tmavo modrá,… na to je vše vidět ![]()
Máme černý a vím o čem mluvím
![]()
Ahoj, mám dotaz ohledně barvy kočárku, líbila by se mi světlá, nějaká béžová, ale mám strach, aby nebyl kočár pořád špinavý?! Co myslíte vy? Máte nějaké zkušenosti? Díky