Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat kdo má kočárek HOco zda sním je spokojen já jsem se této značky i zamilovala a až jednou bude mímo tak jdu jedině tohoto tipu moc děkuji za odpovědi.
Jinak já mám jen sporták a ktomu se nedá dokoupit ta vanička a ani není přehazovací rukovět to mně mrzí jinak jsem sním byla spokojená.
Staňa
.
Máte zkušenost s Hoco Tornado S?
Přidejte zkušenost s Hoco Tornado SAhoj,
moje sestra má Hoco Big foot a je super, teď v něm jezdilo dítě a je stále hezký a zachovalý, jen trochu vrže.
Já jsem si koupila taky Hoco, věřila jsem, že všechny budou dobré, a mám Zaphir X-sportsline.
A hrůza. Je rozviklaný, vrže, a když přehodíš rukojeť, že těžiště úplně jinde, a jezdí se s ním dost blbě.
Má sice pár vychytávek, ale k čemu to nje, když je kočár na nic ![]()
Co jsem se tak bavila a co jsem viděla, ten Big Foot je nejlepší a dost mě mrzí, že jsem do něj nešla ![]()
Kim-Moc ti děkuji já tuhle zančku co máš ty jsem chtěla a jak tu píšeš tak je to hrozné že se ti to děje a co takhle reklamovat.
Já mám jen ten sporták bez té kšiltu a byly jsme sním spokojeni.
Je to ten nejstarší co asi je.
Ahoj,
my máme HOCO RANGER a zatím je vše bez problémů, nedávno jsme jej předělali na sporťák a doposud jsme spokojení, žádná závada nebo tak.
já mám teda jenom sporťák - Hocco Monterio. a musím říct, že jsem s ním maximálně spokojená. je to teda spíš mutant mezi klasickým sporťákem a golfkami. ale mým potřebám - časté cestování MHD- plně vyhovuje a nedám na něj dopustit.
Stáňo, pochybuji, že by mi ho vyreklamovali ![]()
Chtěla jsem ho prodat, jezdíme v něm cca 5 měsíců, malej nejdřív nechtěl být v kočárku pak jsme byli v nemocnici, ale stál původně 14tis, a 10 tis by mi za něj už nikdo nedal.
Já si ho koupila hlavně proto, že je dost velký a přesto jsem malého dávala už v listopadu do sporťáku.
Myslím, že ten Big Foot je i o něco delší, malý tam spává když jsme u našich.
Já bych si teď koupila nějaký Jané nebo něco podobného, hezkého, barevného a lehkého
..
měla jsem trojkolku Hoco Zooper s vložnou taškou na mimčo. Super ![]()
Ahoj,
tak já mám HOCO tornado-s. Je to tříkolka s bezúdržbovýma(pěnovýma) kolama a je pro mě příšernej! Bydlíme v cizině a tenhle používáme jenom když jsme v Čechách (použili jsme ho jen 1 měsíc v zimě a teď 2 měsíce v létě) a už ho půjdu reklamovat! Jelikož na předním-otočném kole zřejmě není ložiskový systém, tak se nám asi už po těch 3 měsících opotřeboval ten otočný systém kolečka a otáčí se podle toho jak chce kočár nebo se kolečko vzpříčí a šprajcne a nejde s kočárem ani hnout!! Kočárek jede všemi směry jen né tím, kterým bych potřebovala. Takže s ním jedu jako opilá-cik cak a dělá mi problém se s ním vůbec vejít na chodník!! Už z něho mám na rukách mozoly, jak ho pevně svírám a snažím se ho nějak ukormidlovat. Lidi, co mě vidí, se musí opravdu dost bavit!
Fakt hroznej…doufám, že se ho brzo zbavím
Navíc je hodně těžkej a boudička nad mimi se nedá pořádně napnout-drží jen na takových kloubcích(bez možnosti blokace), který ji pořádne neudržej a pořád nám při jízdě padá.
Vybrali jsme ho proto, že doma máme taky tříkolku (peg perego GT 3) a s ním jsme moc spokojeni-až na to, že jsme už 2× píchli kolo) tak proto jsme vybrali hoco s bezúdržbovýma kolama…ale udělali jsme chybu! ![]()
Jinak abych ho chudáka jenom nehanila…tak je dobrej v tom, že pak jako sporťák má pro mimi prostornou a pohodlnou sedačku a opěrka zad jde dád úplně dolehu. A má pěkně velkej nákupní koš.
Alessia
@Nellik píše:
Ahoj,
my máme HOCO RANGER a zatím je vše bez problémů, nedávno jsme jej předělali na sporťák a doposud jsme spokojení, žádná závada nebo tak.
Ahoj, můžu se zeptat, jak se kočárek osvědčil, jak to vidíš zpětně?
Děkuju
@Livvka tak my jsme byli s kocarkem opravdu spokojeni, nemel zadnou zavadu, nedavno jsme ho prodali na inzerat. Divam se, ze tech HOCO kocarku ted jezdi docela hodne, tedy tu v Rakousku. A jsou stale vylepsovany, design apod.