Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAUrcite jde
http://www.detskyraj.cz/…TI07_big.jpg /> X-LANDER XA 2007 + HLUBOKÁ KORBA + MAXI-COSI CITI SPS S ADAPTÉREM
Výrobce: X-LANDER
Katalog. číslo: 6571,6580,309,6038
Naše cena: 12 590 Kč (vč. DPH)
Ja si nevsimla ,ze chces kolekci 2008,ale nasla jsem,ze na ni taky lze pripevnit tuto autosedacku.
Taky uvažuji o tomhle kočárku, ale zajímalo by mě, jestli je sportovní korba otočná po a proti směru jízdy. Nikde jsem se o tom nedočetla. Díky
IvanaŽ, sice ještě děti němám, ale kočárky kočárkování je moje úchylka, moje švagrová měla na prcka X-landera a taky mi vždycky vadila, že sporťák nelze otočit, dneska už jsem názor změnila, nikdy nenajdeš dokonalý kočárek a tohle lze vyřešit, jestli ti vadí, že na tebe prcek nevidí, tak věř, že to co se děje okolo ho zajímá víc. Mně vždy šlo spíš o to, že na něj fouká a tak a většina holek to řeší přitaženými nánožníky víš, aby tolik nefoukala nebo jednoduše pláštěnkou, protože když chceš vybíram mezi kvalitnějšími kočárky, tak jich moc otočných není.
Dobrý den,
nemáte náhodou někdo zkušenost s kombinací kočáru X-lander XA 2008 a autosedačkou Maxi Cosi City SPS? Nevíte, zda by na sebe mohly pasovat?
Děkuji, Katka