Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
koupili jsme ojetý Dorjan Cross Twin a docela ráda bych to před používáním vyprala. Jenom nevím co a jak
Takže jestli se tu najde někdo, kdo má s Dorjanem a jeho čištěním zkušenosti, budu moc ráda…
Zkoušela jsem odepnout boudičku, ale našla jsem jenom takový proužky suchýho zipu vzadu, ale pořád nemůžu přijít na to, jak dostanu boudičku a té přední tyčky…
U přenosných tašek, předpokládám, stačí vyndat tu tvrdou podložku…
A pak ještě nevím, jak to vyprat: v pračce (na jaký program?) nebo radši v ruce?
A pak ještě jeden dotaz - nemůžu přijít na to, jak dát sedačku zpátky do lehu ![]()
Díky moc za vaše odpovědi.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?
Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Countryahoj nemam twin ale pocitam ze to bude stejne-zkus to-boudicku sundas ze povolis a odmontujes ty cerne kolecka co drzi boudicku u zbytku kocarku-proste jsou na koncich te tycky co se ji chces zbavit-nevim ejstli ej to jasne
a do lehu to das ze jako jak tam mas ty tycky v zadickach(jakoze za nima ze jo-tak ji povytahnes smerem nahoru v tu chvili je to povolene a tahem sundas dolu-ne nasilim jde to lehce
Gabinko, díky moc za radu. Odmontovat ta boudička, tak jak jsi mi poradila, šla, ale nejde mi tu látku stáhmout z té tyčky. Takže ji tam mám nechat a čistit i s ní?
A můžu to dát do pračky?
to musi jit-nevim jak u Tveho Twinu teda ale me to slo… musis to kolecko z te tycky vyndat
a jinak jsem to normalka hodila do pracky-jako jestli na tom jsou enjake vetsi fleky tak asi kartackem prejet ale jinak nejaky setrny program jen treba na 30 a bez zdimani by to melo vydrzet(ja fakt neperu v ruce nic)
jo ad tasky-mi nesly vyndat vsechny tvrde vlozky a ty co sly tak byly jen karton ne umela hmota takze to jsem radsi drbala v ruce teda… pac kdyby ta vlozka co vyndat nejde byla taky karton tak se v pracce rozmoci ![]()
Ahoj,
koupila jsem ojetý Dorjan Cross, kde je ušpiněná střecha. Podařilo se mi ji odmontovat, ale ve střeše jsou dvě tenké výstuže (takové proužky - nevím z jakého materiálu). Nevíte někdo zda to mohu dát do pračky? Nechci aby se to při praní polámalo. Drbala jsem to ve vaně ale mapy na bílý podšívce nepustily, třeba by to pračka zvládla líp. A když už v pračce, tak jen prát nebo i ždímat?
Další věc je že kočárku chybí přenosná taška na dítě. Dá se někde dokoupit? Většinou co jsem zjistila, tak tašky jsou součástí kočárku tak nevím, kde ji sehnat, aby pasovala. Prej se tam dá dát „každá“ taška ale podle mě těch „každých“ tašek moc není, vlastně žádná…
Díky za každou radu!
@brigitk na tom kočárku je na visačce informace, že se to má prát jenom v ruce. Já ho prala komplet nedávno a byla jsem překvapená, že to tam šupnout nejde.. hodně je tam těch výztuží, jak píšeš, ty by se poškodily. Já něco normálně namočila ve vaně a něco vzala jen vlhkým hadrem.
Zkus se zeptat v nějakém obchodě s dětskými věcmi, kde tyhle kočárky prodávají. My jsme kdysi ztratili jednu malou součástku, takový ventilek a bez problémů nám ho tam objednali, tak předpokládám, že to jde i s vložnou taškou. Nebo napsat přímo výrobci ![]()
http://www.darababy.cz/…aska-na-dite tuhle vložnou tašku vyrábí přímo dorjan takže by neměl být problém s tím, aby pasovala