Trend line z r. 2003, máte někdo?

105
21.1.08 18:59

Trend line z r. 2003, máte někdo?

Ahoj, potřebovala bych nutně poradit o těch co mají kočárek Trend line, kupovaný v roce 2003. Mám taky tento kočárek, potřebuju na něj koupit nový potah, jenže jsem už vyhodila všechny papíry, protože už je dávno po záruce a teď potřebuju znát přesně typ kočárku. Jedná se o vyšší typ s drátěným košíkem, vyndavací korbou, sportovní úpravou. Stříška má okénko, síťované, které se zavírá na suchý zip. Nemá přehazovací rukojeť, jen výškově nastavitelnou. Brzda se zaráží přímo o kolečka (pneumatiky). Z nové série se podobá nejvíce typu MAXX, ale nevím, zda tehdy už tento typ byl. Jestli někdo máte tento kočárek, poraďte, případně přiložte fotku. Já právě žádnou nemám a ani na internetu jsem zatím žádnou nenašla. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26856
21.1.08 19:03

A co ho nechat ušít? Třeba by i vyšel levněji
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.1.08 19:10

Tak to mě nenapadlo, že to někdo dělá. Ale to přeci musí mít k dispozici tu kostru, ne? A navíc, zatím nevím na kolik by mě nový potah přišel, ale víc jak 2000,– nemíním investovat, protože za tyhle peníze se dá koupit celej kočárek, sice ojetej, ale ještě slušnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.1.08 20:15

Tak to mě nenapadlo, že to někdo dělá. Ale to přeci musí mít k dispozici tu kostru, ne? A navíc, zatím nevím na kolik by mě nový potah přišel, ale víc jak 2000,– nemíním investovat, protože za tyhle peníze se dá koupit celej kočárek, sice ojetej, ale ještě slušnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí