Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych nutně poradit o těch co mají kočárek Trend line, kupovaný v roce 2003. Mám taky tento kočárek, potřebuju na něj koupit nový potah, jenže jsem už vyhodila všechny papíry, protože už je dávno po záruce a teď potřebuju znát přesně typ kočárku. Jedná se o vyšší typ s drátěným košíkem, vyndavací korbou, sportovní úpravou. Stříška má okénko, síťované, které se zavírá na suchý zip. Nemá přehazovací rukojeť, jen výškově nastavitelnou. Brzda se zaráží přímo o kolečka (pneumatiky). Z nové série se podobá nejvíce typu MAXX, ale nevím, zda tehdy už tento typ byl. Jestli někdo máte tento kočárek, poraďte, případně přiložte fotku. Já právě žádnou nemám a ani na internetu jsem zatím žádnou nenašla. Díky.
A co ho nechat ušít? Třeba by i vyšel levněji
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Tak to mě nenapadlo, že to někdo dělá. Ale to přeci musí mít k dispozici tu kostru, ne? A navíc, zatím nevím na kolik by mě nový potah přišel, ale víc jak 2000,– nemíním investovat, protože za tyhle peníze se dá koupit celej kočárek, sice ojetej, ale ještě slušnej.
Tak to mě nenapadlo, že to někdo dělá. Ale to přeci musí mít k dispozici tu kostru, ne? A navíc, zatím nevím na kolik by mě nový potah přišel, ale víc jak 2000,– nemíním investovat, protože za tyhle peníze se dá koupit celej kočárek, sice ojetej, ale ještě slušnej.