Freeline Bartatina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
15.1.08 20:57

Freeline Bartatina

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Bartatina od Freeline?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
15.1.08 21:17

Ahoj leniku - my máme Bartatinu od března 2007. Hluboký kočárek je super, ale např.ve fusaku se ti tam vejde jenom malé miminko. Tak od půl roku jezdíme ve sporťáku. Kočárek se dá skvěle houpat :lol: :lol: což se nám hodí dodnes a to má malá 10 měsíců. Zvykla si tak usínat. Nevím, na co by ses ještě chtěla zeptat?? My jsme s ním prostě byli spokojení! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.08 21:43

Ahoj Dagmar, díky moc! Nám se má mrnousek narodit v březnu, takže přes léto se nám tam snad vejde a na zimu už budem mít taky sporták. Ted teda používáte tu sportovní verzi od tohoto kočárku nebo jste si pořídili úplně jiný sporták? A nevíš, jestli k němu prodávají i autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
15.1.08 22:01

Tak to jsme na tom úplně stejně, my máme taky březňátko! :lol: Takže hlubokou korbu jsme používali do půl roku a pak sporťák z kombinace. Má 3 polohy pro sezení nebo pololeh a je tam dobré, že sporťák je situovaný tak, že na nás Emi vidí, když ji vezeme. Teď už vybíráme golfky a myslím, že nám sporťák bude sloužit ještě dlouho - třeba v letos v létě na hory. Má gumová nafukovací kola a na hory je v pohodě. Autosedačka k tomu kočárku nebyla. Já zkusím pohledat nějaký obrázek, protože se mi zdá, že jsem viděla kočárek Freeline a byl to jiný než náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
15.1.08 22:04

http://www.babydirekt.eu/…ky-bartatina

Akorát my máme vínově červeno-smetanový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.08 14:46

Ahoj, nevíte jestli má free line nějaké www stránky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4