Barva Mutsy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
20.6.09 23:54

Barva Mutsy

Ahoj holky, náhodou jsem objevila vaší diskuzi, tak si vás dovolím poprosit o radu. Čekáme kluka a já prostě NEVÍM jakou barvu korbičky zvolit. Podvozek chci Urban Rider, ale tu korbičku nevím - buď Team nebo College.
Prosím poraďte, která barva se vám nejvíc líbí? Nebo jakou barvu máte vy? Kdybyste měly třebe foto, tak budu moc vděčná!
Díky Eva

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
21.6.09 14:06

Ahoj,
nejsem zrovna znalec Mutsy, ale mám dojem, že ta označení Team nebo College značí jen způsob prošití ne přímo barvu.
Dívala jsem se tady , po rozkliknutí jednotlivých barev se objeví i popisek barvy. Mně se nejvíc líbí červená (College Red) a limetková (Team Lime).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.6.09 16:22

Ahoj Evčo
No jo barva Mutsíka-to byl pro mě taky oříšek :? :lol: :lol: :lol:
Barvu, kterou jsem si vybrala, nakonec na sklonku roku už neměli na skladě, i když jsem si jí vybrala dva měsíce předem 8O
Takže mé možnosti byly nakonec dost omezené, pač z loňské kolekce se mi moc barvičky nelíbily...............................................
A hlavně pozor-je docela potřeba-tu barvu vidět naživo, ne z těch jejich vzorníků-pač bys mohla být u některých barev docela nepříjemně překvapená 8O :roll:

Ale zase na kluka se jich hodí bych řekla víc, než na holku.....

A dobrej postřeh Petty-označení Team a College značí prošití a strukturu materiálu...............ale materiál se mi líbí nejvíc -Cargo-ten je takovej jakoby pogumovanej…

My máme College kaki.....foto zde :wink:

http://emimino.cz/…1k%20096.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.09 19:16

Ditto

Díky za odpovědi!
Ditto, tahle barva se mi moooc líbí, jen - jak to s údržbou?

• Citovat
  • Upravit
1308
22.6.09 08:58

Evi - nechtěla jsi psát původně do naší diskuze MUTSY ? :-) Kdyžtak tady je odkaz - https://www.emimino.cz/modules.php?…

Barvy korbiček tam právě řeší jedna holčina, tak si projdi poslední stránku až dvě.

Jinak s barvami je to těžké, ono je nejde moc vyfotit, aby vypadaly reálně. Je to tak i u těch fotek od výrobců. Ve skutečnosti ty barvy vypadají prostě jinak, především u materiálu College (lesklý šusťák). Nejlepší je opravdu oběhnout pár obchodů, kde Mutsíky mají a nebo obhlížet Mutsíky na ulici :-).

My máme College Steel, ve skutečnosti je to barva petrolejové (modro-tyrkysovo-šedá). Na fotkách ale vypadá buď víc do modra nebo do šeda.

Tady dávám foto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.6.09 11:25

Ahojky Evi :-)
no popravdě, když kouknu na tu mojí fotku-je to fakt, jak píše Zuzi........ty barvy se dají i docela špatně nafotit...........ty barvičky Mutsíků jsou jak chameleon :roll: :lol:
Ta naše je prostě bílý kafíčko a ten matroš College je jak píše Zuz-lesklej šusťák.......
A s údržbou asi neporadím-omlouvám se, pač já mam zaprasenej nánožník a mám úplně hrůzu ho vyprat, takže se jdu optat taky do vedlejší diskuze................starší dcera mi tam nedávno v dobrém úmyslu položila pampelišky, které mi natrhala pro radost :srdce: ...........takže nevim, nevim :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
23.6.09 08:51

DITO - jestli koukneš ještě sem - já ten nánožník z korbičky vyprala normálně v pračce a přežil to bez úhony :-). Prala jsem to nějak na jemné, na 30 st. a s gelem Perwol Balzam (tuším). Ale klidně to můžeš vydrhnout i ve vaně, možná by to v tvém případě bylo lepší. Ty barvy jsou stálé, nešisují, takže praní by s nimi nemělo nic udělat. Pouze se mi v pračce obouchala černá barva z jednoho cvoku na tom nánožníku. Ale podle mě by stačilo to jen něčím přelepit.

Držím palce ať ti to dobře dopadne :-).

Jo a prala jsem i ten vnitřek a taky v pohodě, nic se nesrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.6.09 20:46

Ahoj, my jsme prvotně koukali jen po netu na fotky, ale raději jsme zašli do obchodu (eshopu), protože ty barvy jsou fakt oříškem, pan prodavač řekl že je to hodně o nastavení monitoru… Měl tam vzorník tak jsme si sáhli, barvy tam vypadali naprosto jinak. Oběhla jsem pár obchodů, ale vystavené Mutsy jsem nesehnala, v jednom mi dokonce řekli že tak drahé kočárky mají pouze na objednavku a ne aby jim tam stály.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.7.09 15:17

ja mohu z vlastní zkušenosti říct, že jsou barvy na netu méně syté.Koupila jsem cargo mocha a na webu je to vyblitá hnědá, ves kutečnosti je to presso s mlékem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí