Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nejsem zrovna znalec Mutsy, ale mám dojem, že ta označení Team nebo College značí jen způsob prošití ne přímo barvu.
Dívala jsem se tady , po rozkliknutí jednotlivých barev se objeví i popisek barvy. Mně se nejvíc líbí červená (College Red) a limetková (Team Lime).
Ahoj Evčo
No jo barva Mutsíka-to byl pro mě taky oříšek
![]()
Barvu, kterou jsem si vybrala, nakonec na sklonku roku už neměli na skladě, i když jsem si jí vybrala dva měsíce předem ![]()
Takže mé možnosti byly nakonec dost omezené, pač z loňské kolekce se mi moc barvičky nelíbily...............................................
A hlavně pozor-je docela potřeba-tu barvu vidět naživo, ne z těch jejich vzorníků-pač bys mohla být u některých barev docela nepříjemně překvapená
![]()
Ale zase na kluka se jich hodí bych řekla víc, než na holku.....
A dobrej postřeh Petty-označení Team a College značí prošití a strukturu materiálu...............ale materiál se mi líbí nejvíc -Cargo-ten je takovej jakoby pogumovanej…
My máme College kaki.....foto zde ![]()
Díky za odpovědi!
Ditto, tahle barva se mi moooc líbí, jen - jak to s údržbou?
Evi - nechtěla jsi psát původně do naší diskuze MUTSY ?
Kdyžtak tady je odkaz - https://www.emimino.cz/modules.php?…
Barvy korbiček tam právě řeší jedna holčina, tak si projdi poslední stránku až dvě.
Jinak s barvami je to těžké, ono je nejde moc vyfotit, aby vypadaly reálně. Je to tak i u těch fotek od výrobců. Ve skutečnosti ty barvy vypadají prostě jinak, především u materiálu College (lesklý šusťák). Nejlepší je opravdu oběhnout pár obchodů, kde Mutsíky mají a nebo obhlížet Mutsíky na ulici
.
My máme College Steel, ve skutečnosti je to barva petrolejové (modro-tyrkysovo-šedá). Na fotkách ale vypadá buď víc do modra nebo do šeda.
Tady dávám foto: 

Ahojky Evi ![]()
no popravdě, když kouknu na tu mojí fotku-je to fakt, jak píše Zuzi........ty barvy se dají i docela špatně nafotit...........ty barvičky Mutsíků jsou jak chameleon
![]()
Ta naše je prostě bílý kafíčko a ten matroš College je jak píše Zuz-lesklej šusťák.......
A s údržbou asi neporadím-omlouvám se, pač já mam zaprasenej nánožník a mám úplně hrůzu ho vyprat, takže se jdu optat taky do vedlejší diskuze................starší dcera mi tam nedávno v dobrém úmyslu položila pampelišky, které mi natrhala pro radost
...........takže nevim, nevim
![]()
DITO - jestli koukneš ještě sem - já ten nánožník z korbičky vyprala normálně v pračce a přežil to bez úhony
. Prala jsem to nějak na jemné, na 30 st. a s gelem Perwol Balzam (tuším). Ale klidně to můžeš vydrhnout i ve vaně, možná by to v tvém případě bylo lepší. Ty barvy jsou stálé, nešisují, takže praní by s nimi nemělo nic udělat. Pouze se mi v pračce obouchala černá barva z jednoho cvoku na tom nánožníku. Ale podle mě by stačilo to jen něčím přelepit.
Držím palce ať ti to dobře dopadne
.
Jo a prala jsem i ten vnitřek a taky v pohodě, nic se nesrazilo.
Ahoj, my jsme prvotně koukali jen po netu na fotky, ale raději jsme zašli do obchodu (eshopu), protože ty barvy jsou fakt oříškem, pan prodavač řekl že je to hodně o nastavení monitoru… Měl tam vzorník tak jsme si sáhli, barvy tam vypadali naprosto jinak. Oběhla jsem pár obchodů, ale vystavené Mutsy jsem nesehnala, v jednom mi dokonce řekli že tak drahé kočárky mají pouze na objednavku a ne aby jim tam stály.....
ja mohu z vlastní zkušenosti říct, že jsou barvy na netu méně syté.Koupila jsem cargo mocha a na webu je to vyblitá hnědá, ves kutečnosti je to presso s mlékem ![]()
Ahoj holky, náhodou jsem objevila vaší diskuzi, tak si vás dovolím poprosit o radu. Čekáme kluka a já prostě NEVÍM jakou barvu korbičky zvolit. Podvozek chci Urban Rider, ale tu korbičku nevím - buď Team nebo College.
Prosím poraďte, která barva se vám nejvíc líbí? Nebo jakou barvu máte vy? Kdybyste měly třebe foto, tak budu moc vděčná!
Díky Eva