Barva na boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
14.11.14 13:18

barva na boty

Ahoj - potřebovala bych jen na jednorázovou akci přebarvit staré bílé koženkové bareliny na černé (pak půjdou rovnou k popelnici) stačí když to vydrží jeden večer - vůbec nevím jakou barvu zvolit, nemáte někdo zkušenost?
díky předem za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
14.11.14 15:31

Prodává se barva na kůži( v různých odstínech)- u nás ji mají výtvarné potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.11.14 15:33
@smudlinky píše:
Prodává se barva na kůži( v různých odstínech)- u nás ji mají výtvarné potřeby.
.. je to sprej nebo barva v kalíšku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
6.4.16 13:56

Ahoj, syn ma asi tyden nove boty a uz ma uplne okopane spicky :roll: no vypada to hrozne.. spicky jsou hnede a kozene, slysela jsem o barvach na boty ale nevim kde je sehnat? na netu se mi to objednavat nechce aby me to nevyslo jeste draz nez novy boty.. nevite kde by se takove barvy dali sehnat? do nejakych specializovanych obchodu se moc nemam sanci dostat, tak by me spis zajimalo jestli se to da sehnat v nejakym obchodnim centru atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
6.4.16 14:14

Na netu se mi to prave moc objednavat nechce by me to nevyslo jako nove boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
6.4.16 14:36

@a12 Já to patlala fixou, nebo pastelkou, stejně budou téměř okamžitě okopané ;) Nicméně v drogerii, anebo v prodejně bot, bys mohla sprej sehnat, ale asi to nemá cenu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
6.4.16 14:38
@Anturie píše:
@a12 Já to patlala fixou, nebo pastelkou, stejně budou téměř okamžitě okopané ;) Nicméně v drogerii, anebo v prodejně bot, bys mohla sprej sehnat, ale asi to nemá cenu… :nevim:

nad fixou jsem taky premyslela :lol: ale rikala jsem si aby to nevypadalo jeste hur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
6.4.16 14:46
@a12 píše:
nad fixou jsem taky premyslela :lol: ale rikala jsem si aby to nevypadalo jeste hur :mrgreen:

no, co už, lepší než okopané :D, skus na kousku, jako tečkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat